hkropinski Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2007 mentaller -> no jak to;) wlasnie caly cynk w tym ze sceną ( otoczeniem finalnego obrazu ) będzie studio wiec po to te kabelki itd;) a renderow testoweych lepiej nie pokazywac:D a szczerze to pokaze wyrenderowane studio w ciagu kilku dni, idę w kierunku studia z zalacznika;) obo-> sprobuj jeszcze raz, mi sie wszystko laduje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Mmm, smakowite nawet, tylko oddal te wszystkie softboxy, wkońcu dalej samochód jest najważniejszy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2007 RA -> dzieki;) wszystko bedzie oddalone, modele byly robione w roznych plikach wiec narazie wrzucilem wszystko do jednej sceny, a ustawienie objektow i ich proporcje w najblizszym czasie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 hk nadal mi się nie ładuje :( Nie wiem czemu... Czy jest jakiś limit na imageshacku dla ludzi przeglądających fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 jeśli nie zamierzasz pokazywać studia w finalu, to po co Ci wszystkie kabelki jak to po co, a jak doprowadzi napięcie do lamp :p też jestem ciekaw koncowego efektu ps. co to te kółka na górze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2007 wczesne testy, wstepne ustawienia modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 No w końcu widze :D No całkiem nieźle się to prezentuje. Jestem bardzo ciekaw jak będzie to studio wyglądało w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Przegiąłeś z tymi 'lampami';P Zmniejsz je, please;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 pokaż może z jakimś lakierem żeby było widać jak sie odbija to wszystko w karoserii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2007 narazie zadnych lakierow, pracuje nad proporcjami i ustawieniami studia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 to jeśli chodzi o prporcje to te lampy wyglądają jakby chciały się przewrócić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 Hehe... tu nawet nie ma co komentować. Poprostu super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tusk Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Mogę sobie już wyobrazić końcową prace. Super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Ja chcę tak modelowaaaać:D Super! Naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 obo -> dzięki;) tusk -> dzieki;) Gedeon -> dzięki;) tyl jest juz skonczony, postaram sie wrzucic jeszcze dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Wygląda bardzo ładnie, czyściusieńko :-) Mmm... oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 a ja widze buga ;P ale nie powiem :) ................ musialbym narysowac bo nie wiem jak ci powiedziec gdzie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 No to do dzieła nielot ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 nielot juz narysowal;) a ja jak zwykle sie z nim zbytnio nie zgadzam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 ja też bym się zbytnio nie zgadzał, imho jest dobrze ale może jakbyś dał na to jakiegoś spectaculara było by lepiej widać, ogólnie bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 raytrace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Jest ładnie. Tym razem nielot się pomylił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 jak byk widac ze jest tam krzywo :D:D edit obo hehe jednak nie, niepomylil sie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Widze nielot że z Ciebie perfekcjonista :P Ciekawe tylko czy Twoje wszystkie modele są tak perfekcyjne? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Widze nielot że z Ciebie perfekcjonista :P Ciekawe tylko czy Twoje wszystkie modele są tak perfekcyjne? :) tak hahahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 nie hehehehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 hehehe nielot cuż za skormność :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 hehehe nielot cuż za skormność :D a jak :D -->cóż ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Każdemu może się zdarzyć, nawet Tobie kilka postów wyżej :P Szczególnie jak się pisze szybko. Ale już koniec z tym spamowaniem w wątku hk... hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2007 dzisiaj na poczatek taki maly detalik na szybsze zamulenie viewportów:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 hk lepiej bylo wyciac to dziure okragla booleanem bylby lepszy efekt i mniej nerwow by zjadlo ;) bo mimo ze jest good to widac faldki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2007 ty widzisz. a to co ja widze to mi na szczescie nie pszeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Ładnie sobie poczynasz panie hkropinski, model całkiem całkiem, zobaczymy co dalej będzie się działo, tylko popraw ten znaczek z przodu bo faktycznie nie wygląda najlepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 krzywo ;p do poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 co sie go czepiacie, dopiero co sie chłopak za modeling wziął a wy byście chcieli, żeby modelował jak od linijki w końcu każdy zaczynał od krzywych modeli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 co sie go czepiacie, dopiero co sie chłopak za modeling wziął a wy byście chcieli, żeby modelował jak od linijki w końcu każdy zaczynał od krzywych modeli :) żartujesz, nie? :) Hubert nas przyzwyczajał powoli do zgrabnych modeli niech teraz lata z linijką. ;) Jak dla mnie bardzo ładnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 nie no, co Ty poważnie pisałem ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 spoko spoko, grill pojdzie pod booleana:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 rowno i czysto, bardzo ladnie idzie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Nom. Bardzo ładnie. Tylko dziury pod klamki wydają mi się jakieś troche krzywawe, ale może tylko mi się wydaje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 tak, rzeczywiscie siatka tylnej klamki jest nieco inna mimo iz byly bazowane na jednym i tym samym wzorze. na pewno to poprawie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 O kurde... super jest! Tak modelować jak Ty... marzenie... :) Dawaj dalej, bo aż przyjemnie się ogląda takie modeliki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Faaajnie Ci wyszedl ten MercSEDES :) ladna robota. naprawde :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Luty 2007 Autor Share Napisano 25 Luty 2007 Domyślnie lakier, juz wiecej sie nie zmieni, chyba ze na etapie postprodukcji, poswiecilem na niego duzo czasu, jestem z niego w pelni zadowolony, teraz zabieram sie za grill a potem kola, update, z grillem za kilak dni;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Ale tę czerń mogłeś poobcinać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 no z ta ramka czarna to dowaliles:/ ale lakier fajnie wyszedl, czym oswietlales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 nawet niegłupi ten lakier, tylko niewiem czy nie za bardzo aluminiowy jakieś "flakes" by sie przydały (niewiem jak to po Polsku nazwać :p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Studio wygląda super! Lakier miodzo :) Nie mogę się doczekać reszty... dawaj dalej! Pięknie się zapowiada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Luty 2007 Autor Share Napisano 25 Luty 2007 lakier zostanie taki jaki jest, ciesze sie ze sie podoba, mnie się bardzo podoba, nic nie bede zmienial. John-> vray lighty sphery i plane'y, ale przedewszystkim opierające sie na odbiciach, jeszcze nie zdarzylem pogratulowac the best of evermotion wiec od razu przekazuje gratulacje;) HXL-> ogromne dzieki;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi