Homa Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 O wow pecet! Barrrdzo przyjemna ta ciemna strona mocy! :) Studio, lakier, model - dla mnie bomba (!!!) Cosik nie gra faktycznie przy kołach, materiały chyba nie za bardzo dopieszczone - na pewno to poprawisz! Zyczę powodzenia! PS. Niech mi ktos kupi takie cudo... please :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Prawdziwy Imperator ;) Co ja Ci bede pisał o felgach, dasz rade ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 maturki się skończyły, za rok pewnie znowu ale mniejsza z tym... nagła zmina planu ;) soczysta czerwień: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 przy przednich swiatlach jest zbyt nasycone odbicie [albo mam takie wrazenie], tylnie swiatla dziwnie wygladaja, i sidewall opony zbyt jasny. po za tym nie mam wiekszych zastrzezen. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 tylne lampy b. fajne lak też, felgi i oponki jeszcze popraw i gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 mi sie odoba całość;), szczególnie tył;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Generalnie b. fajnie ale czarna wersja imo (1,5x lepsza) no i shader tych przednich świateł nie teges / na czarnej ok :) Powodzenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 materiał felg, opon i szyb jak dla mnie trzeba poprawić a światła tylne wyszły super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 chciałbym tak umiec........ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 koła!!!! jak Ty chcesz jezdzic na takich kolach! a tak powaznie to wez je zmien...D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 właśnie kołas są super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 ale co jest źle z kołami? materiał opony/felgi model felgi czy co bo niewiem za bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 troszke za bardzo sie świecą a tak to luzik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 ten czerwony szczególnie, wygląda trochę jak model w mniejszej skali, sam nie wiem jak to wyrazić ale nie czuje "wielkości" i "rozmiaru" pojazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 spoko, cały czas zbieram wasze cenne rady przed wrzuceniem do FW;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 do mnie tez jakos bardziej przemawia ciemna strona mocy ... bardzo elegancko sie prezentowalo autko w tym kolorze ... gratuluje modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Swiatla tylnie i kola sa najlepsze :) Bryla auta wporzasiu, studio ok... :) Ogolnie ladniutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi