Napisano 28 Marzec 200717 l O wow pecet! Barrrdzo przyjemna ta ciemna strona mocy! :) Studio, lakier, model - dla mnie bomba (!!!) Cosik nie gra faktycznie przy kołach, materiały chyba nie za bardzo dopieszczone - na pewno to poprawisz! Zyczę powodzenia! PS. Niech mi ktos kupi takie cudo... please :]
Napisano 28 Marzec 200717 l Prawdziwy Imperator ;) Co ja Ci bede pisał o felgach, dasz rade ;) Pozdrawiam.
Napisano 26 Maj 200717 l Autor maturki się skończyły, za rok pewnie znowu ale mniejsza z tym... nagła zmina planu ;) soczysta czerwień:
Napisano 26 Maj 200717 l przy przednich swiatlach jest zbyt nasycone odbicie [albo mam takie wrazenie], tylnie swiatla dziwnie wygladaja, i sidewall opony zbyt jasny. po za tym nie mam wiekszych zastrzezen. ;)
Napisano 26 Maj 200717 l Generalnie b. fajnie ale czarna wersja imo (1,5x lepsza) no i shader tych przednich świateł nie teges / na czarnej ok :) Powodzenia. :)
Napisano 26 Maj 200717 l materiał felg, opon i szyb jak dla mnie trzeba poprawić a światła tylne wyszły super
Napisano 9 Czerwiec 200717 l koła!!!! jak Ty chcesz jezdzic na takich kolach! a tak powaznie to wez je zmien...D:D
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Autor ale co jest źle z kołami? materiał opony/felgi model felgi czy co bo niewiem za bardzo?
Napisano 10 Czerwiec 200717 l ten czerwony szczególnie, wygląda trochę jak model w mniejszej skali, sam nie wiem jak to wyrazić ale nie czuje "wielkości" i "rozmiaru" pojazdu
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Autor spoko, cały czas zbieram wasze cenne rady przed wrzuceniem do FW;)
Napisano 10 Czerwiec 200717 l do mnie tez jakos bardziej przemawia ciemna strona mocy ... bardzo elegancko sie prezentowalo autko w tym kolorze ... gratuluje modelu
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Swiatla tylnie i kola sa najlepsze :) Bryla auta wporzasiu, studio ok... :) Ogolnie ladniutko