JmTm00 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Jak w tytule ;) w gierce drazniło mnie ze nie mozna było ustrzelić zadnej samiczki-mutanta wiec sobie zrobie swoja :P ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 chcesz strzelać na samice? zboczeniec. czekam na obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 heheh moze i tak :] a mam pytanko bo nie moge sie nigdzie doczytać :/ jaki jest gorny limit poly? i jak z texturkami sprawa wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 siatka: 7000 poly textury: max 2 x 1024x1024 + opcjonalnie specular + normal -> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=33737 No i mi 2k postów strzeliło. Dostanę jakis bonus? Może custom user title? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 dzięki pół godzinki przy piwku ;) 546 poly...ale bedzie dobrze więc nie jechać prosze :P btw..myśl dnia: piwo jest jak 3dfx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 super modelik powodzenia dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 dzieki 2130 poly...robi się ciasno :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Rodzaj kobiety której za bardzo bym sie nie sprzeciwiał ;)...2824 poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 ...i na dzisiaj koniec :| Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 o diablo, ostro zaczynasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 uo matko - jak ty po tym mozesz spac.... :D hehe - dobry jest :) pozpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Vorki ftorki -> dzięki :) wersja kolorystyczna, myśle ze powinienem juz skończyć (moze jeszcze gdzieniegdzie pozaokrąglam) teraz jade z teksturkami...każda kobieta musi krwawić ;) 3732 poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 super jest :) moge dac kilka rad ? prosze daj jej duzego cyca i fajna miednice :) i koniecznie wykozystaj limit trisow btw krabik mistrzowski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Świetna. Jak klicek mówi, pokaż że to kobieta, może niekoniecznie z biustem XXL, ale biodra, uda i talia wyglądają jak u dziewczynki, nie kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 KLICEK empeck -> racja, czasem człowiek nie zauważa ;) co do biustu...hm...powiekszyć, czemu nie, ale nie chce jakiego tumrajdera z niej robic bo to niesmaczne ;) Grrrr jak ja cierpie, jak ja cierpie >:( powiedzcie mi panowie co to qźwa jest :O miała być normalka a wyszło jakieś takie coś :| mapowanie mam dobre na modeliku a tutaj mi takie wały lecą :| fix sima w brushu robie ale ni pomaga no :| i wogole teksturke to mi wypala zflipowaną w osi...no w pionie mi obraca :( pliiiz help me, albo przynajmniej mojemu kompowi bo mam zamiar go spalić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 to norma ze Ci zb obraca texture w pionie bo podczas importu zauwaz ze model jest tez obrócony o 90 stopni ;) co do takiej dziwnej szachownicy to cos jest skopane ;), nie wiem jakbys właczyl twardosc kazdego face , dziwne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 postać całkiem fajna ale... ma biust mały, miednice róweż, ogólnie jakby jej przyłozyc normalną głowe nie byłaby zbyt ciekwa anatomicznie, tzn nie zrozum mnie żle po prostu byłąby mało laskowata a sądząc z ogólego wygladu ciala do tego chyba zmierzałes, mozna by tez cos z bucikami porobić szczgónie noski jakiestakie mało ciekawe są, co tego błedu w normalu miałem kiedys podobnie w zbrushu, jesli w nim włąsnie robisz wrzuc z powrotem do maxa model na którym wypalasz normala i sprawdz na unwarppi czy nie masz podetachowanych scianek, prawdopodobnie to jest przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 fajne proporcje :-) ale zdecydowanie wiecej poly, pamietaj ze to ma byc model nex gen a przynajmniej takie jest wskazanie. co do tej szachownicy to jest raczej wina podwujnych scianek lub nachodzaczego sie mapowania ale to drugie pewnie ogarnoles wiec stawiam na te scianki zobacz czy nie masz 2 takich samych obiektow na sobie. u mnie obniwaialo sie to dokladnie takim efektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 KLICEK mario don Matys -> tak spoko, bedzie bardziej kobieca:D Matys co do ilości poly...ech ja wiem qrde ze jest te 7000...ale ja tak lubie takie archaiczne modeliki, pamiętacie quake 1 :D i 300 polygonowego chamblera? ;)))) imo kopie jeszcze dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Wyglada baaaardzo cool dla mnie czad tylko uwypuklij jej niektore czesci ciala ;) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trumna Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 mnnn zdaje sie ze ten potwor wyssal z niej cenne tluszcze...:D :D to chyba jakas zmutowana wersja tej poczwary nieco bardziej zboczona czy co...heh:D ? fajnie zaczoles ostro pokaz siateczke bo nic nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 hehe ja jej jeszcze wytne chyba conieco :D moim zdaniem przesadnie chude istoty są o niebo straszniejsze od najstraszniejszych napakowanych stworów z wielkimi kłami (a te są straszne bardzo) no ale to jak mowie moje zdanie tylko ;) modelik w 90% uwazam za skonczony...zaczynam lubić tę babke :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Wybacz pytanie. Liczysz trójkąty czy polygony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 OMG :O jeeeeezzzaaas fak!! ja was przepraszam ludziska!! ja trójkąty liczyłem :O:O Triangles -4158 Polygons -2156 tak jest :) sorka...chyba przemęczony jestem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 No właśnie :) model wyglądał mi na zbyt gładki jak na 7k ;) Zacznij ciąć :D Tak mi się nasunęło. Czy to jest normalne gdy zaczyna się widzieć polycount, bez oglądania siatki? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 ciąć ze zagęszczać? ee, czyli mam rozumieć ze nie mam nawet połowy limitu :O morowo :D empeck -> nie wiem czy to jest normalne widzieć polycount, bez oglądania siatki, ale ja juz sie przyzwyczaiłem ze widzę siatkę swoich powiek jak mrugam oczami, nie walcz z tym stary bedzie dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 to ja już się zgubiłem XD myślałem że poly liczysz, jeśli liczysz trisy to jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 a to co :O przeciez mapki mam spoko zrobione to co to to to takie po długości znowu grr!tam leci linia przeciecia texturki co prawda a fix seamy nie pomagają :(...czy ten zbrush musi być takim gejem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Tak empeck to normalne jak sie widzi ilosc tri be ogladania siatki. ;] Modelik spoko, a ze nie znam aktualno bitewnego limitu to sie nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 apdejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 obrzydliwe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 zbrush nie jest gejem jest moja dupeczka, jezeli jedziesz na zmaperze, masz standardowo ustawione twardosci rozciec w dodatku nawet przy tengencie niekiedy przy szwach "swiatlo" rozni sie i to jest tego efekt, latwo to zlikwidowac : No i nastepnym razem prosze nie obrazac mojego zbrushusia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Pięęęękne :) Uwielbiam H-L i też się troche dziwiłem, że nie ma panienek zombie - chyba, że headcraby są rodzaju żeńskiego, to wtedy wiadomo dlaczego :P Rozmemłane bebechy wyglądają extra. Jak jeszcze dojdzie normal i texturki... mniam ;) Życze powodzenia i coś czuje, że będe często tu zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 dzięki wszystkim (no okej moze nie taki zgejowaciały ten Zet jak myślałem ;)) świętuje ktoś aby robić mógł ktoś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 faaajna dupeczka ;) Ale przytulić się do niej bym nie chciał. Szkoda trochę, że łydki takie kanciaste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 mmmmmmmmmm slodkosci o prosze jednak nie ma szwów ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 No jak dla mnie Headcrab troche przy duży, jak an Hl'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 smakowicie to wygląda, ale nadal uważam ze za wąska w talii i biodrach jest moze finalnie będzie ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Boski ten modelik :D dawaj apdejta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 dzieki panowie :) headrcab a i owszem "za duży" jak na hl`a ale czy czasem temat nie brzmi "nowe wcielenie", o czym imo kilka osób zapomniało, a szkoda :>? narazie nie przewiduje jakiś apdejtów, bo w sumie tylko diff mi został a czasu jeszcze zostało trochę wiec nie bedę tutaj sie wychylał za bardzo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2006 ...coby Był Lepszy Misiaki!!! Szcześliwego Nowego Roku Wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Szkoda że nie dokończyłeś, bo fajnie się zapowiadało...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi