Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Albo ja jestem slepy, albo takiego tematu jeszcze nie bylo o_O Co zamierzacie robic w sylwestrowa noc ? Jakie plany konkretne macie, czy raczej chlanie napojow wysoko-wyskokowych w zaciszu domowym? :>

• Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 5,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

na temat gotowania chyba tez nie bylo moze dla tego ze to forum graficzne :D:D ale co ja sie tam znam :P Deus to jak zakladasz watek to jedziesz pierwszy co bedziesz robil w sylwka :P

pozdrawiam

Napisano

ja wpierw upiję się fluidami, albo jakimś innym partiklem a potem zmacam jakieś verteksy, budząc sie z refleksją że jednak wole dziewczyny bez rozszeżenia *.3ds :D

Napisano

eee... ja nie robie nic. jak mnie ktoś przygarnie to będzie spoko :*

[edit]

najlepiej w ramach wrocka bo leniwy jestem :D

Napisano
mój sylwester będzie z pewnością "niezapomniamy".

Mój też , nie zapomnę że jest ;) tweety przygarnijmy się w połowie drogi z Wro do Tychów :D.

Napisano

mozemy isc na bro

wroclawiaki wrazie czego PM/SMS

nie mam zadnych planow na sylwka (chlipchlip)

Napisano

Impreza u kumpeli :) już ponad tydzień temu zaklepane. Będzie dużo osób, wolna chata jednorodzinna i ja jako jedyny trzeźwy ;)

Napisano
Impreza u kumpeli :) już ponad tydzień temu zaklepane. Będzie dużo osób, wolna chata jednorodzinna i ja jako jedyny trzeźwy ;)

Leru podaj adres dokładniejszy

Napisano

A ja sie wybieram tam gdzie rok temu :P

pewno sie znowu skuje na cacy... x_x

Napisano

Spoko leru do mnie jedzie 20 osob impreza jest od jutra to tak 31 sie przeniesiemy do Ciebie ok ?

Napisano
  • Autor

maverick - co mailem pisac, skoro sam mam lekko rozbiezne plany? :P

Leru: bierzesz antybiotyki? ;]

Hmm... Tweety, Piksar - moze w takim razie jakis wspolny wroclawski sylwester? xD

Napisano
jak mnie ktoś przygarnie to będzie spoko :*

jesli przyprowadzisz z dwie kolezanki (dla mnie i dla siebie - taki wymóg imprezy:) a ja juz raczej nie zdąze nikogo znaleźć do niedzieli) to żaden problem. oczywiscie wrocek, a tak poza tym propozycja jak najbardziej serio :]

Napisano

upić się, poznać nowych ludzi, a potem się dziwić że ktoś do mnie cześć mówi a ja go nieznam :p

Napisano

moje plany??

nie ma planow :( .... narazie moze ktos mnie przygarnie ;)

chyba upije sie szampanem i pojde spac :D

Napisano

nielot o maly wlos nie wyladowalem we Wrocku na sylw. wiec na pewno bysmy sie spikneli :) no ale niestety jade calkowicie w drua strone - nad morze

Napisano

ej! no to kto ma wolną chatę? robimy sylwka max3d.pl? :D :D

piksar, nielot, tweety, Drakula...

Pozdrawiam

Napisano

chyba upije sie szampanem i pojde spac :D

Niech go ktoś przytuli ;)

Napisano

Widzę że nie tylko ja planów nie mam :) , jakiś zapracowany ten grudzień. U nas w Częstochowie można iść na taki plac, tam jest zawsze Pogo, w kogoś z drugiej strony tłumu rzuci się butelką, zaraz oni coś odrzucą :D ogólnie zabawa wypas. Ale przede wszystkim to chciał bym sie wyspać bo cierpie na sychroniczny brak snu, plan B: Położyć się w niedziele o 8:00 rano spać wstać w poniedziałek o 11:00 rano.

Pozdrawiam!

Napisano

SWRSC -> piąteczka, ja też jadę nad morze :D 16 osób, wyjazd już jutro z samego rana, wracam 2giego. Podejrzewam że chlanie będzie konkretne, ale zamierzam się bardziej kontrolować tym razem :) Na wyjeździe w wakacje praktycznie nie trzeźwiałem, co zaowocowało chorymi akcjami po powrocie - takiego kaca / zejścia nie polecam nikomu :D. Więc teraz raczej spokojnie - pare browarków na wieczór, w dzień nie piję w ogóle, no a na sylwester odpał na maxa ;)

Tak że nie płaczcie jak kilka dni mnie na forum nie będzie - Will be back! (zabrzmiało groźnie).

Napisano
ej! no to kto ma wolną chatę? robimy sylwka max3d.pl? :D :D

piksar, nielot, tweety, Drakula...

Pozdrawiam

I tu wlasnie trafiamy na problem - problem lokalowy

pamięta ktos adres Thorgala ?

PS.

problem ktory od wiosny przestanie istniec (jupi jupi jupi)

Napisano

no ja mam dwie kolezanki i nie mam na 100% miejscowki hehe :P

pewnie na rynku sie skonczy z licznymi odmrozeniami i miejscowymi oparzeniami :)

Napisano

piksar, ja pamietam adress thorgala!!

z tego co mi wiadomo to ma wolna chate na ten czas... ale... planuje spedzic milo czas ze swoją kobita ;P

Napisano

ja pewnie wyladuje na rynku we wrocalwiu;D a gdzie sie zaprawie to nie wiem:D

Napisano

a ja w przerwie pomiedzy praca i praca bede musial zadowolic sie procentowymi uzywkami, ktore szybko dzialaja i szybko przestaja :( ale co tam, odbije sobie w nastepnym roku!

Napisano
  • Autor

No ja bym sie chyba pisal na jakiegos sylwka max3d.pl :P Tylko z lokalem faktycznie moze byc problem ;]

Hmm... Knysia ma nie byle jaka stancje przecie... :}

Napisano

znaczy sie w tromiescie? Bo ja Za max3dowym Sylwestrem to tez jestem, nawet ne w trojmiescie.

Napisano

ja i około 130 osób wynajmujemy sale weselną ;) heh .. brzmi dziwnie ;) ale czuje że będzie ładna zabawa :)

pozdrawiam

Napisano

Ja pójdę na kiczparty lata 80 :) sam jestem ciekaw jak ta impreza wyjdzie :)

Napisano

gdyby był sylwek max3d.pl to na pewno bym wpadł :D

a tak to pewnie wyląduję na rynku we wrocławiu

Napisano
a potem się dziwić że ktoś do mnie cześć mówi a ja go nieznam :p

Taaaaa....haha :p

Uwielbiam to :D

Napisano

ej, to w koncu jest cos organizowane we wrocku albo jakims innym miescie czy nie? bo moje sylwestrowy plany stoją teraz pod gigantycznie wielkim znakiem zapytania a nie chce mi sie zostawac na chacie... w koncu jeszcze ponad 1 dzien to moze uda sie cos zorganizowac ;)

Napisano

Gdansk i najblizsi znajomi, 2 dni :D; mam nadzieje ze bedzie fajnie :)

Napisano

lokalu nie mam, ale zawsze w ostatecznosci mozna pojsc na rynek czy cuś takiego. dla chcącego nic trudnego ;)

z tego co przeglalem pobieznie watek, to chyba jeszcze tweety i pixar nie mają planow, mozna by PMy popisac, czy to nadal aktualne.

Napisano

Ja zawsze siedziałem w domu i zawsze mi to pasowało...ale w tym roku w TV taka bida z nędzą, że chyba spędze sylwestra ogladając MjakMiłość o_O