Drakula Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Albo ja jestem slepy, albo takiego tematu jeszcze nie bylo o_O Co zamierzacie robic w sylwestrowa noc ? Jakie plany konkretne macie, czy raczej chlanie napojow wysoko-wyskokowych w zaciszu domowym? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 ja robię klatę i biceps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 na temat gotowania chyba tez nie bylo moze dla tego ze to forum graficzne :D:D ale co ja sie tam znam :P Deus to jak zakladasz watek to jedziesz pierwszy co bedziesz robil w sylwka :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 ja wpierw upiję się fluidami, albo jakimś innym partiklem a potem zmacam jakieś verteksy, budząc sie z refleksją że jednak wole dziewczyny bez rozszeżenia *.3ds :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 eee... ja nie robie nic. jak mnie ktoś przygarnie to będzie spoko :* [edit] najlepiej w ramach wrocka bo leniwy jestem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Ja robi e impreze w gorach :D i to będzie oc z czwartku na wtorek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 mój sylwester będzie z pewnością "niezapomniamy". szkoda tylko że bez ukochanej osoby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 mój sylwester będzie z pewnością "niezapomniamy". Mój też , nie zapomnę że jest ;) tweety przygarnijmy się w połowie drogi z Wro do Tychów :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 impra w górach z klasą :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 mozemy isc na bro wroclawiaki wrazie czego PM/SMS nie mam zadnych planow na sylwka (chlipchlip) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Tweety to leń :P chyba do niego trzeba przyjechać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Impreza u kumpeli :) już ponad tydzień temu zaklepane. Będzie dużo osób, wolna chata jednorodzinna i ja jako jedyny trzeźwy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Impreza u kumpeli :) już ponad tydzień temu zaklepane. Będzie dużo osób, wolna chata jednorodzinna i ja jako jedyny trzeźwy ;) Leru podaj adres dokładniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 A ja sie wybieram tam gdzie rok temu :P pewno sie znowu skuje na cacy... x_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 no to co.... w pociąg i do Lerucha :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Spoko leru do mnie jedzie 20 osob impreza jest od jutra to tak 31 sie przeniesiemy do Ciebie ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 maverick - co mailem pisac, skoro sam mam lekko rozbiezne plany? :P Leru: bierzesz antybiotyki? ;] Hmm... Tweety, Piksar - moze w takim razie jakis wspolny wroclawski sylwester? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 jak mnie ktoś przygarnie to będzie spoko :* jesli przyprowadzisz z dwie kolezanki (dla mnie i dla siebie - taki wymóg imprezy:) a ja juz raczej nie zdąze nikogo znaleźć do niedzieli) to żaden problem. oczywiscie wrocek, a tak poza tym propozycja jak najbardziej serio :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 upić się, poznać nowych ludzi, a potem się dziwić że ktoś do mnie cześć mówi a ja go nieznam :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 moje plany?? nie ma planow :( .... narazie moze ktos mnie przygarnie ;) chyba upije sie szampanem i pojde spac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 nielot o maly wlos nie wyladowalem we Wrocku na sylw. wiec na pewno bysmy sie spikneli :) no ale niestety jade calkowicie w drua strone - nad morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 ej! no to kto ma wolną chatę? robimy sylwka max3d.pl? :D :D piksar, nielot, tweety, Drakula... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 chyba upije sie szampanem i pojde spac :D Niech go ktoś przytuli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Widzę że nie tylko ja planów nie mam :) , jakiś zapracowany ten grudzień. U nas w Częstochowie można iść na taki plac, tam jest zawsze Pogo, w kogoś z drugiej strony tłumu rzuci się butelką, zaraz oni coś odrzucą :D ogólnie zabawa wypas. Ale przede wszystkim to chciał bym sie wyspać bo cierpie na sychroniczny brak snu, plan B: Położyć się w niedziele o 8:00 rano spać wstać w poniedziałek o 11:00 rano. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 SWRSC -> piąteczka, ja też jadę nad morze :D 16 osób, wyjazd już jutro z samego rana, wracam 2giego. Podejrzewam że chlanie będzie konkretne, ale zamierzam się bardziej kontrolować tym razem :) Na wyjeździe w wakacje praktycznie nie trzeźwiałem, co zaowocowało chorymi akcjami po powrocie - takiego kaca / zejścia nie polecam nikomu :D. Więc teraz raczej spokojnie - pare browarków na wieczór, w dzień nie piję w ogóle, no a na sylwester odpał na maxa ;) Tak że nie płaczcie jak kilka dni mnie na forum nie będzie - Will be back! (zabrzmiało groźnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 ej! no to kto ma wolną chatę? robimy sylwka max3d.pl? :D :D piksar, nielot, tweety, Drakula... Pozdrawiam I tu wlasnie trafiamy na problem - problem lokalowy pamięta ktos adres Thorgala ? PS. problem ktory od wiosny przestanie istniec (jupi jupi jupi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 no ja mam dwie kolezanki i nie mam na 100% miejscowki hehe :P pewnie na rynku sie skonczy z licznymi odmrozeniami i miejscowymi oparzeniami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 piksar, ja pamietam adress thorgala!! z tego co mi wiadomo to ma wolna chate na ten czas... ale... planuje spedzic milo czas ze swoją kobita ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 ja niestety siedze w domu o_O" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 ja pewnie wyladuje na rynku we wrocalwiu;D a gdzie sie zaprawie to nie wiem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 u mnie kameralnie 10 osob spokojnie, bez pijaństwa, kulturalnie itp (kogo ja oszukuje:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 a ja w przerwie pomiedzy praca i praca bede musial zadowolic sie procentowymi uzywkami, ktore szybko dzialaja i szybko przestaja :( ale co tam, odbije sobie w nastepnym roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 a Ja już jutro wyjeżdżam. W góry;) Jak mi Chaty nie rozniosą to wrócę 1:D czekajcie na mnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 No ja bym sie chyba pisal na jakiegos sylwka max3d.pl :P Tylko z lokalem faktycznie moze byc problem ;] Hmm... Knysia ma nie byle jaka stancje przecie... :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 znaczy sie w tromiescie? Bo ja Za max3dowym Sylwestrem to tez jestem, nawet ne w trojmiescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 knysha o ile wiem zostaje w nowej debie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 No ja siedze u mnie w miescie, a na stancji beda wspollokatorzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 ja i około 130 osób wynajmujemy sale weselną ;) heh .. brzmi dziwnie ;) ale czuje że będzie ładna zabawa :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 Knysiaaaaaaaaaaaaaaczkuuuuu, prooooosimyyyy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Ja pójdę na kiczparty lata 80 :) sam jestem ciekaw jak ta impreza wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 no to ja wipije piwko... sam... no i moim ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 gdyby był sylwek max3d.pl to na pewno bym wpadł :D a tak to pewnie wyląduję na rynku we wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 a potem się dziwić że ktoś do mnie cześć mówi a ja go nieznam :p Taaaaa....haha :p Uwielbiam to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 ej, to w koncu jest cos organizowane we wrocku albo jakims innym miescie czy nie? bo moje sylwestrowy plany stoją teraz pod gigantycznie wielkim znakiem zapytania a nie chce mi sie zostawac na chacie... w koncu jeszcze ponad 1 dzien to moze uda sie cos zorganizowac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 a masz wolny lokal? :P Tweety mial cos kombinic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Gdansk i najblizsi znajomi, 2 dni :D; mam nadzieje ze bedzie fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 lokalu nie mam, ale zawsze w ostatecznosci mozna pojsc na rynek czy cuś takiego. dla chcącego nic trudnego ;) z tego co przeglalem pobieznie watek, to chyba jeszcze tweety i pixar nie mają planow, mozna by PMy popisac, czy to nadal aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 nie mam planów, jakieś opcje macie ? Ile osób z Wrocka się nudzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 no ja sie chyba nudze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Ja zawsze siedziałem w domu i zawsze mi to pasowało...ale w tym roku w TV taka bida z nędzą, że chyba spędze sylwestra ogladając MjakMiłość o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi