Skocz do zawartości

Glosujemy na zwycięzce ! 61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Glosujemy na zwycięzce !

• Adek_CG
      45
    • Gomez
      1
    • hawrok
      0
    • tadzio
      8
    • zeet
      7

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 5,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Adek_CG, bardzo ładnie. :)

PS:

Idea się sprawdza, ale czasy nie. Im dłuższy limit i bardziej skomplikowany problem tym gorzej z frekwencją.

Napisano

no no, a juz myslalem ze nikt nic nie wrzuci po tych TRZECH stronach debatowania na temat czasu;-) bla bla bla he he he;-)

a tu prosze jaki zbior mamy;-)

pozdrawiam.

Napisano

Mój głos na zeet'a - pokusił się o całość.

Miałem oddać głos na Adka_CG dużo śróbek i wystających drutów to trochę złudny detal co nie zmienia faktu że całość wygląda świetnie :)

Mimo wszystko Adku - zrób teraz coś mniej organicznego wybierając temat :)

Edit.

Pokomentuje sobie , co mi tam :P

Adek_CG - Bardzo fajny model z flakami :) Dużo śrubek i ciętych powierzchni daje wrażenie bardzo detalicznego.

Gomez - Co ja mogę powiedzieć? Pudzian w portkach.

hawrok - strasznie bajkowo wyszło :) idealnie do opowiadania na dobranoc, taka kreskówka :)

tadzio - fajnie, że postarałeś się o cały model tylko proporcje robią z niego zabawkę.

zeet - wymodelowana cała postać , dobre proporcje i miłe w odbiorze :)

Pozdrawiam.

Napisano

tyle ze ja wlasnie chcialem taka zabawke a'la little soldiers zrobic;-) dlatego tez taki plastikowy render;-)

to bylo zamierzone...

no coz nie podoba sie wam... ale dobrze sie przy tym bawilem.

pozdrawiam.

Napisano

Dla mnie zeet. Może i Adek_Cg zrobił najlepszy detal ale że to tylko część modelu jak dal mnie odpada.

Napisano

prosze zwyciezce o speedowy czas w nastepnej sesji bo to co sie tutaj wyprawia przechodzi ludzkie pojecie!

a i glos na tadka :)

Napisano

Adek_CG zdecydowanie - po raz kolejny :)

I tak jak kome, prosił bym o czysto speedowy koncept jak i czas :]

Napisano

Juz pisałem że pracka Adka_CG mi sie najbardziej podobała, ale nie zaszkodzi napisac tego drugi raz i zagosować. Adek_CG tak trzymać.

Napisano

Zagłosowałem na Tadzia bo model bardzo ładny i ukończony. Adek_CG model super najbardziej szczegółowy ale im0 nie zmieściłeś się w czasie...

Napisano

Chociaż Adek ma ładniejszy detal, to jednak zagłosuję na Tadzia - jakoś tak cało i przyjemnie...

S.

Napisano

Dziekie wielkie tym wszystkim ktorzy oddali glos na moja prace i tym ktorzy w jakis sposob ja komentowali :)

Pozdrawiam