Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8k
  • Wyświetleń 286k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tomuś-> każda nie, tak się tylko wydaje, jedna tam na pierwszym planie miała ok 1,80 ;D reszta to tego samego wzrosyu albo mniejsze:P

Napisano
heh ja tez nie tykam powyzej 13-tki :) te 13-tki to ostatecznie by sie juz nadaly ale przesądny jestem :P:P

powtorze sie: zboki...;P

Quadysz 29 na karku a Tobie takie rzeczy w glowie...shame on You...;)

pozdr

Napisano

chciałbym tylko przypomnieć, że ten wątek to nie chat towarzyski :)

Dziękuję za uwagę

Napisano
powtorze sie: zboki...;P

Quadysz 29 na karku a Tobie takie rzeczy w glowie...shame on You...;)

pozdr

coz im starszy tym gupszy ;P i w jakiej glowie... heh

Napisano

dokładnie Vorek ma racje nie róbmy z max3d.pl domu publicznego:D( skrót myślowy)

Napisano

znowu zdjecie z dziwczynami. nalezy spodzeiewac sie koejnego naplywu postow łojezu

Napisano

hkropinski to ty masz tyle samo lat co ja? O_o wydawało mi się że jesteś starszy, że wszyscy sa tu starsi ode mnie xD

Napisano
O_o wydawało mi się że jesteś starszy, że wszyscy sa tu starsi ode mnie xD

oj zdziwiłbyś się :P jestem krzyś i mam 11 lat :D

Napisano
znowu zdjecie z dziwczynami. nalezy spodzeiewac sie koejnego naplywu postow łojezu

łojezu....

Napisano
powyżej 15 i jeeeeeeeeeeedziesz :D:D:D hehe

BUAHAHAHAHHAHAHAHAHA mistrz. :D:D:D

Napisano

Domooowe przedszkoooleeee... wszystkie dzieciii koooochaaa.....

Zawsze mi sie podobalo, ze w tym wieku panienki wygladaja jak stare d***, a kumple z klasy jak gowniarze ;>

Napisano

no faktycznie domowe przedszkole! to ja i kilka innych osób podbijamy średnią wiekową, ale pewnie i tak większość to 15-latki więc nie uda się jej podbić za bardzo

miłych wakacji absolwenci gimnazjum ;) i cieszcie się nimi długo bo po wakacjach znowu będziecie kotami, hi hi

mi auł, mi auł, mi auł

Napisano

93458020e7ba7126.jpg

oświadczam że fota zupełnie dla zabawy, nie mam nic wspólnego z partią komunistyczną ani armią czerwoną :D

pewnie i tak zaraz się okaże że w latach 80tych byłem w tajnych służbach...

Napisano
tak większość to 15-latki więc nie uda się jej podbić za bardzo

a nie prawda:P bo z tego co wiem to 15/16 lat to i tak gruuuubo ponizej zredniej forum:P

Napisano

Valery, ty sie nie tlumacz my wszystko rozumiemy... ;P Tajniaku ty.. heheh

Co do mlodych panien - bo widze ze temat gorracy - to dzisiaj 15stka a "jutro" bedzie ostro po 50 i bedziecie sobie w brode pluc "ze moglem sobie znalezc mlodsza..." ;P

Oficjalnie pragnalbym zamknac temat bo niewiadomo czy ktos z rzadu naszych postow nie sledzi... ;P

Napisano

Oficjalnie pragnalbym zamknac temat bo niewiadomo czy ktos z rzadu naszych postow nie sledzi... ;P

Moderacja na pewno sledzi i zapisuje sobie podejrzanych userow oraz ich zachowania w rozowym notatniku z futerkiem ;>

Napisano

oświadczam że fota zupełnie dla zabawy, nie mam nic wspólnego z partią komunistyczną ani armią czerwoną :D

pewnie i tak zaraz się okaże że w latach 80tych byłem w tajnych służbach...

...tak Valery...pieluchowy wywiad ;P

pozdr

Napisano

dywizja "czerwone pieluchy Gorbaczowa" czyli wywiad w środowiskach szpitalnych (położniczych) z późniejszym przeszkoleniem do służby w zepsutych kapitalistycznych kręgach przedszkolnych :D

już wtedy donosiłem na wszystkich którzy używali kapitalistycznych pampersów zamiast bawełnianych pieluch made in Союз Советских Социалистических Республик

Napisano

o dzizas! :D pamieta jeszcze ktos watek z fotomontazami? :D:D:D:D:D:D:D

Napisano
o dzizas! :D pamieta jeszcze ktos watek z fotomontazami? :D:D:D:D:D:D:D

o lol teraz dopiero obczaiłem o co złemu Badylowi chodziło

Napisano

mw4d wygląda jak RA w długich włosach...

btw: zróbcie mu to :D

Napisano

mw4d no to chłopie żeś się wkopał po same uszy!

Napisano

hehehe :) ..... ostro szyszka jeszcze pewnie z "nasieniem" znaczy nasionkami :D. Respekt brachu za odwage! :)

Napisano

hehe, mw4d jest jak dziecko "co do rączki to do buzi"

ale fakt faktem, twardy jesteś że tu to wrzuciłeś ;]

Napisano

:P

w takim razie, zeby nie bylo juz zadnych nieporozumien zmieniam klimat! :P

proba :

probasq2.jpg

ps. nigdy wiecej :P

Napisano
mw4d wygląda jak RA w długich włosach...
Niee, już mam inne, bardziej lanserskie okulary. :cool:
Napisano

mw4d ___ ale miałem ubaw z tą szyszka hehe..... a na zdjęciu z próby to jak by się uparł też by lizaczek do rączki się zmieścił.... no ale koniec już zejdźmy z chłopaka nie jesteśmy przecież "dresy"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności