chveti Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 po co mi 2 klawiatury ? Ta druga to specjal do Frets on Fire :D ahahahaha :D:D:D highway to hell! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Sry za offtop. Czy ja czasami nie widzialem Piksara i tweetego + kogos jescze w PRACoffNI?:) Tweety bawil sie wieszakiem?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Sry za offtop. Czy ja czasami nie widzialem Piksara i tweetego + kogos jescze w PRACoffNI?:) Tweety bawil sie wieszakiem?:P tweety chyba w Wawce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Na pewno? W ostatnią sobote to na pewno Oni pili piwo;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 chyba jest, skoro jest zapisany na piwko w wawce na 18 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Ale w weekend byli we wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Tak to jest wlasnie, zrobili sie swiatowi ludzie i teraz szukac ich po calej Polsce trzeba;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Dlugi majowy weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Na pewno? W ostatnią sobote to na pewno Oni pili piwo;p Dokładnie tak Tweety, Piksar, Vorek, Siepacz i Sysco Pracoffnia browarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Tweety bawil sie wieszakiem?:P ahahahah :D no to nie mam co ukrywać. tak... byliśmy w pracOFFni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 kiszka, zero prywatnosci, nawet wieszakami pobawic sie juz nie mozna, bo w calej Polsce sa "agenci max3d: ;) h e he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Ok, ja tez nie mam sie cos ukrywac. Siedzialem przy barze i obserwowalem bo sads Was znałem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 czemu oni zawsze pija forumowe piwo kiedy mnie nie ma we wro? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 A to oni pili we Wrocku czy w Wawie? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 tu i tu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 kiszka, zero prywatnosci, nawet wieszakami pobawic sie juz nie mozna, bo w calej Polsce sa "agenci max3d: ;) h e he he hahaha :D Za parę dni będzie trzeba chować twarz w drodze do warzywniaka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 szykujcie sie na pijanstwo :D za 2 tygodnie wpadam do wrocka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 kiepsko po 20 jestem w Dublinie Jest ktoś z Dublina ? możemy iśc na bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 ale ja bede juz 17-18 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 ciekawe czy tweety bedzie o_O W sumie calkiem niezly zlot by z tego byl ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 orędzie do narodu nie pić.. klikać!.. to forum graficzne... ..dlaczego ostatnio ilość meetingów przekracza ilością dodawane CG... :p hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 O M G Przeczytałem: "Nie pić, Klickać!" Najgorsze, że ja tylko po herbacie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 takie for fun, robie album ze znajomymi, wszystkie fotki w takim klimacie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 :] a miara się zgadza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 zgadza :p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 To mi by ucielo glowe na tym zdjeciu;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Ze znajomymi powiadasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 o boże..;p;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 ten z lewej troche jak leru :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 hehhe omg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Już sie kiedyś pokaywałem (i to aż na kilku zdjęciach :P) dzisiejsze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 sądząc po fryzurze dziewczę, sądząc po czasownikach chłopiec, jestem zdezorientowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 sądząc po fryzurze dziewczę, sądząc po czasownikach chłopiec, jestem zdezorientowana Zapewniam Cie chłopiec........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Mnie też trochę zdrezorientowałeś, bo z jednej strony typowo męskie i wojskowe nieśmiertelniki na szyi, a z drugiej dziewczęce straganowe łańcuchy i bransolety. Na temat czuprynki się nie będę wypowiadał bo sam miałem kiedyś garnek na głowie i wstydzę się do tej pory:) haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 sam miałem kiedyś garnek na głowie i wstydzę się do tej pory:) haha niby czemu ? z tego co widziałem na forum jest kilka osób w długich włosach i nie zauważyłem by się tego wstydzili......... ;/ Jak chcesz to zobacz na strone 50 tego wątku może tam zobaczysz rysy twarzy i się zorientujesz...... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 ale masz zabawek na sobie Oo a do long hair nic nie mam bo sam mam - kiedyś sie zgolę na łyso.. bo trzeba wszystkiego spróbować pozdrawiam (+) JĄ ZiĄ knysha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Sanderalek - dopiero zauważyłem że jesteś z legnicy, kiedy ja się wynoszę z tego miasta to okazuje się że tutaj też są graficy :) krzyhhh - wychodziłem z tego samego założenia, i szczerze mówiąc nie polecam strzyżenia na łyso. lubię dość krótkie włosy ale "łysość" mi nie odpowiadała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Sanderalek - dopiero zauważyłem że jesteś z legnicy, kiedy ja się wynoszę z tego miasta to okazuje się że tutaj też są graficy :) a hdzie jedziesz ? do Wro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 tak jest, jedyne słuszne miasto w okolicy :D co prawda na dobre do wrocka przeniosę się dopiero gdzieś za 3 miesiące, a na razie zawisłem pomiędzy wrocławiem a legnicą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Valery oj są i to nie mało....... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Nie, nie ja do długich włosów nic nie mam, długie włosy też miałem (w liceum). Pisząc "garnek" miałem na myśli takie strzyżenie jakby się garnek na łbie położyło i równiutko obcieło to co wystaje. Takie niechlubne strzyżenie zdażyło mi się w podstawówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 z majowki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Polska to jedno wielkie pole rzepakowe... Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 krzyhhh - wychodziłem z tego samego założenia, i szczerze mówiąc nie polecam strzyżenia na łyso. lubię dość krótkie włosy ale "łysość" mi nie odpowiadała Dzisiaj strzyzone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Kuciel- wow, ale sutek... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Kuciel- wow, ale sutek... ;) Padłem... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Dzisiaj strzyzone :) Aż mnie ciarki przeszły......... :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Dzisiaj strzyzone :) "To jest miejsce na Twoją reklamę"...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 hahahahahahahahaha to mnie powaliło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi