Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano
Sry za offtop. Czy ja czasami nie widzialem Piksara i tweetego + kogos jescze w PRACoffNI?:) Tweety bawil sie wieszakiem?:P

tweety chyba w Wawce :)

Napisano
Na pewno? W ostatnią sobote to na pewno Oni pili piwo;p

Dokładnie tak Tweety, Piksar, Vorek, Siepacz i Sysco

Pracoffnia browarek

Napisano
kiszka, zero prywatnosci, nawet wieszakami pobawic sie juz nie mozna, bo w calej Polsce sa "agenci max3d: ;)

h e he he

hahaha :D

Za parę dni będzie trzeba chować twarz w drodze do warzywniaka :D

Napisano

orędzie do narodu

nie pić.. klikać!.. to forum graficzne... ..dlaczego ostatnio ilość meetingów przekracza ilością dodawane CG... :p hehe

pozdro

Napisano

Mnie też trochę zdrezorientowałeś, bo z jednej strony typowo męskie i wojskowe nieśmiertelniki na szyi, a z drugiej dziewczęce straganowe łańcuchy i bransolety.

Na temat czuprynki się nie będę wypowiadał bo sam miałem kiedyś garnek na głowie i wstydzę się do tej pory:) haha

Napisano
sam miałem kiedyś garnek na głowie i wstydzę się do tej pory:) haha

niby czemu ? z tego co widziałem na forum jest kilka osób w długich włosach i nie zauważyłem by się tego wstydzili......... ;/

Jak chcesz to zobacz na strone 50 tego wątku może tam zobaczysz rysy twarzy i się zorientujesz...... ;/

Napisano

ale masz zabawek na sobie Oo

a do long hair nic nie mam bo sam mam - kiedyś sie zgolę na łyso.. bo trzeba wszystkiego spróbować

pozdrawiam

(+)

JĄ ZiĄ knysha ;)

Napisano

Sanderalek - dopiero zauważyłem że jesteś z legnicy, kiedy ja się wynoszę z tego miasta to okazuje się że tutaj też są graficy :)

krzyhhh - wychodziłem z tego samego założenia, i szczerze mówiąc nie polecam strzyżenia na łyso. lubię dość krótkie włosy ale "łysość" mi nie odpowiadała :)

Napisano
Sanderalek - dopiero zauważyłem że jesteś z legnicy, kiedy ja się wynoszę z tego miasta to okazuje się że tutaj też są graficy :)

a hdzie jedziesz ?

do Wro?

Napisano

tak jest, jedyne słuszne miasto w okolicy :D co prawda na dobre do wrocka przeniosę się dopiero gdzieś za 3 miesiące, a na razie zawisłem pomiędzy wrocławiem a legnicą :)

Napisano

Nie, nie ja do długich włosów nic nie mam, długie włosy też miałem (w liceum).

Pisząc "garnek" miałem na myśli takie strzyżenie jakby się garnek na łbie położyło i równiutko obcieło to co wystaje. Takie niechlubne strzyżenie zdażyło mi się w podstawówce.

Napisano
krzyhhh - wychodziłem z tego samego założenia, i szczerze mówiąc nie polecam strzyżenia na łyso. lubię dość krótkie włosy ale "łysość" mi nie odpowiadała

Dzisiaj strzyzone :)

p10100342rp7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności