peterr Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 to żart był:( nie nasyłajcie na mnie sb:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 tomuś-> 1,70 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 kurde o ja pie....e jak ty amsz 170 to ona chyba z ,180 każda:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 fajne laski ogolnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 "takie se.. przeciętne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 tomuś-> każda nie, tak się tylko wydaje, jedna tam na pierwszym planie miała ok 1,80 ;D reszta to tego samego wzrosyu albo mniejsze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 heh ja tez nie tykam powyzej 13-tki :) te 13-tki to ostatecznie by sie juz nadaly ale przesądny jestem :P:P powtorze sie: zboki...;P Quadysz 29 na karku a Tobie takie rzeczy w glowie...shame on You...;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 chciałbym tylko przypomnieć, że ten wątek to nie chat towarzyski :) Dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 powtorze sie: zboki...;P Quadysz 29 na karku a Tobie takie rzeczy w glowie...shame on You...;) pozdr coz im starszy tym gupszy ;P i w jakiej glowie... heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 dokładnie Vorek ma racje nie róbmy z max3d.pl domu publicznego:D( skrót myślowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 bal gimnazjalny:P hk - pierwszy z lewej:P man in black:D 3ds maxa troszke brakowalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 ten po lewej od goscia w okularach ma boska mine ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Slayer dokladnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 znowu zdjecie z dziwczynami. nalezy spodzeiewac sie koejnego naplywu postow łojezu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 hkropinski to ty masz tyle samo lat co ja? O_o wydawało mi się że jesteś starszy, że wszyscy sa tu starsi ode mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 O_o wydawało mi się że jesteś starszy, że wszyscy sa tu starsi ode mnie xD oj zdziwiłbyś się :P jestem krzyś i mam 11 lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 znowu zdjecie z dziwczynami. nalezy spodzeiewac sie koejnego naplywu postow łojezu łojezu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 powyżej 15 i jeeeeeeeeeeedziesz :D:D:D hehe BUAHAHAHAHHAHAHAHAHA mistrz. :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Domooowe przedszkoooleeee... wszystkie dzieciii koooochaaa..... Zawsze mi sie podobalo, ze w tym wieku panienki wygladaja jak stare d***, a kumple z klasy jak gowniarze ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 łojezu.... to samo pomyślałem :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 łolaboga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 no faktycznie domowe przedszkole! to ja i kilka innych osób podbijamy średnią wiekową, ale pewnie i tak większość to 15-latki więc nie uda się jej podbić za bardzo miłych wakacji absolwenci gimnazjum ;) i cieszcie się nimi długo bo po wakacjach znowu będziecie kotami, hi hi mi auł, mi auł, mi auł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 oświadczam że fota zupełnie dla zabawy, nie mam nic wspólnego z partią komunistyczną ani armią czerwoną :D pewnie i tak zaraz się okaże że w latach 80tych byłem w tajnych służbach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 tak większość to 15-latki więc nie uda się jej podbić za bardzo a nie prawda:P bo z tego co wiem to 15/16 lat to i tak gruuuubo ponizej zredniej forum:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Valery, ty sie nie tlumacz my wszystko rozumiemy... ;P Tajniaku ty.. heheh Co do mlodych panien - bo widze ze temat gorracy - to dzisiaj 15stka a "jutro" bedzie ostro po 50 i bedziecie sobie w brode pluc "ze moglem sobie znalezc mlodsza..." ;P Oficjalnie pragnalbym zamknac temat bo niewiadomo czy ktos z rzadu naszych postow nie sledzi... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Oficjalnie pragnalbym zamknac temat bo niewiadomo czy ktos z rzadu naszych postow nie sledzi... ;P Moderacja na pewno sledzi i zapisuje sobie podejrzanych userow oraz ich zachowania w rozowym notatniku z futerkiem ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 oświadczam że fota zupełnie dla zabawy, nie mam nic wspólnego z partią komunistyczną ani armią czerwoną :D pewnie i tak zaraz się okaże że w latach 80tych byłem w tajnych służbach... ...tak Valery...pieluchowy wywiad ;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 dywizja "czerwone pieluchy Gorbaczowa" czyli wywiad w środowiskach szpitalnych (położniczych) z późniejszym przeszkoleniem do służby w zepsutych kapitalistycznych kręgach przedszkolnych :D już wtedy donosiłem na wszystkich którzy używali kapitalistycznych pampersów zamiast bawełnianych pieluch made in Союз Советских Социалистических Республик Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 jem szyszke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 :D jem szyszke. normalnie Harry Portier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 o dzizas! :D pamieta jeszcze ktos watek z fotomontazami? :D:D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 taaaaa... grunt to dobre skojarzenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 o dzizas! :D pamieta jeszcze ktos watek z fotomontazami? :D:D:D:D:D:D:D o lol teraz dopiero obczaiłem o co złemu Badylowi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 kto pierwszy ten lepszy? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 O boże... Nie róbcie mu tego ! :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 mw4d wygląda jak RA w długich włosach... btw: zróbcie mu to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Looooooooooooooooool. piekne zdjecie do montazowni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 ahaaahahahhaha:D edit do niżej --- omg :D ahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 mw4d no to chłopie żeś się wkopał po same uszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 dla takich chwil warto zajac sie grafika :D LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 hah :P tak myslalem, zeby jednak nie wstawiac tego zdjecia ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 oj dlugo teraz bedziemy czekac na jakies zdjecie mw4d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 samobojca - lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 hehehe :) ..... ostro szyszka jeszcze pewnie z "nasieniem" znaczy nasionkami :D. Respekt brachu za odwage! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 hehe, mw4d jest jak dziecko "co do rączki to do buzi" ale fakt faktem, twardy jesteś że tu to wrzuciłeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 :P w takim razie, zeby nie bylo juz zadnych nieporozumien zmieniam klimat! :P proba : ps. nigdy wiecej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 nigdy wiecej nie pojdziesz na probe ? :D czy nigdy wiecej nie bedziesz pozywiał sie szyszkami / :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 szyszkami, szyszkami ;) na probe pojde zawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 mw4d wygląda jak RA w długich włosach...Niee, już mam inne, bardziej lanserskie okulary. :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 mw4d ___ ale miałem ubaw z tą szyszka hehe..... a na zdjęciu z próby to jak by się uparł też by lizaczek do rączki się zmieścił.... no ale koniec już zejdźmy z chłopaka nie jesteśmy przecież "dresy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi