Ardeni Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Sry, ale mój mda2 ma tylko vga aparat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Zawsze mnie ten działa przerażał .... jednak sie przełamałem :) internet version: Karmienie gumkami :): :): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Jakiś niewyraźny jesteś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 bardzo nie wyraźny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 a to ja się zaprezentuje w pełnej okazałości: (fota z dzisiaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 a to ja się zaprezentuje w pełnej okazałości: (fota z dzisiaj) paskudny, ale aparacik śliczny (szkiełko też, 24-70L mniam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 prosiaczek z Ciebie jak nic ! :D edit: Piskar jaki tam paskudny :) taki rozowy jak na awatarze nie moze byc paskudny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 max_1989: hehe a witamy witamy ;) gdzieś już Ciebie widziałem :> dariusz: kup gripa ,bo bez tego jak zabawka wgląda ;) pozdro (+)robić fotki i wyglądać... poza tym grip nie jest tylko ozdobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 to ma wygladac czy fotki robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Illy fotograf ze mnie zaden, ale naprawde z gripem calkowicie inaczej sie to prezentuje, o ile nie myle pojec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 to się nazywa Camera Lans:D hehehe KLICEK dzięki:*:* krzyhhh po pierwsze aparat nie mój:) nie dał bym ~13 tys za aparat O_o po drugie grip właścicielowi nie jest potrzebny, on foci głównie landszafty a nie reporterka czy portret. po trzecie ma fotki robić, a nie wyglądać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 AG na wakacjach Shot with Canon EOS 350D DIGITAL at 2007-07-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 nietrzeźwy jak zawsze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 ale masz wielki nos :D :^D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 nietrzeźwy jak zawsze. :) mówi się nieostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 po co owijać w bawełnę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 nieostry to jest chveti w avatarze ;p nietrzezwy pewnie tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Nietrzeźwy to ja bede u piksara tu byłem wstawiony:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 kolega Pol Dot powyżej. Dlatego wlasnie nieletnim nie podaje sie alkocholu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 chciałem zrobić się jak JIN z tekkena ogien dać na lape; ale co innego wyszło :D sorry ze tyle bluuuura :!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 przeca kome jest pełnoletni :D kome...wydoroślałeś :) joint - wyglądasz jak z filmu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 ahahahah nie Ty nie Ty :D Bigu zmiazdzyles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Nie jest, mówi że jest żeby go wpuszczali do barów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 kolega Pol Dot powyżej. Dlatego wlasnie nieletnim nie podaje sie alkocholu łomatko, co tam sie działo :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 to kome uczęszcza do barów?:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 snackbarow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 z niewyregulowanymi kranikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 zapewne kome niepamieta co robil tamtej nocy..... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2007 Joint -> aż to zdjęcie mnie kopnęło do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Kome, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Leru :!! : OMG fajnie wyszło :) Dzieki :) bede mogl do portfolio; dać :P btw; ten ogien w jakims afterburnie czy w czyms tam robiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 o lol kome w takim stanie w internecie ?! :p Ostro musialo byc ostro... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 to fotka co bigleb puscił to był kome polka dot aka kome ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Tak....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Tak....... buahaha ale sie stoczyłeś stary xD wez sie za siebie. edit--------------------------------------------------- to było do koma - biglebie :D to pewnie ty go tak rozchlałes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 No właśnie, Reanimator, stoczyłeś się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Kome przepraszam to moja wina:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 kolega Pol Dot powyżej. Dlatego wlasnie nieletnim nie podaje sie alkocholu Ahahaha to było z Adasiem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 elo polka, fajna koszulka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Prong już jej nie sprzedaje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 To nawet ja nie zasypiam przed monitorem... A tłumaczyłem wieczorem kotu, żeby przestał grać :P Ten "sielski" obrazek był pierwszym jaki dzisiaj rano zobaczyłem. Edit: Tylko nie piszcie, ze to wątek tylko dla ludzi, mój kot jest uzależniony od internetu więc należy sie chociaż małe wspomnienie na tym forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 jak ja widze że kot mi leży na gdzieś w domu to wrr, on już wie że ma szybko uciekać ;) ostatnio siersciuch wpadł do kuchni i zjadł mi kanapki :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 hahahahhahahha jak Ci zjadł kanapki?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 czegoś mi brakowalo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 hehe wyciągnoł wędline a zostawił chleb i warzywa, a kanapki były w kuchni podczas gdy ja coś robiłem w w 3dmaxsie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 trzeba bylo zamienic szynke na kota. ja bym nie darowal ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 on długo nie pożyje, dzisiaj leżał u mnie w pokoju tak jak na tym zdjęciu, tylko że wcześniej zjadł kawałek ciasta, ale chyba mu nie smakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 łe... za małe... na tapete sie nie nada ;) pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi