AGmakonts Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 to ty????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 illy świetny kadr, widzę że długość ramion odpowiednia do samorealizacji 'fotograficznej' pozdro z Florydy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 to ja, w srodku imprezy po solidnym biforze ;p dobra impreza byla, taka wrecz pojednaniowa ;p 2 fora kontra siebie ;p Rafaello: ty mnie nie wkurzaj tylko wracaj, Gliwice czas podbic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Wycieczka na przylądek Canaveral do Kennedy Space Centre jakby co to ja po prawej ;-) pozdrowka dla wszystkich ps: Illy z miłą chęcią był zwiedził nasz piękny śląsk więc jak wróce to może się wybierzemy do Gliwic na wystrzelenie piłeczkami z farbką wszystkich południowców, a potem koniec z piciem ;-))) co ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 http://www.gdynia.mm.pl/~pulsar/bulka%20parysska/illy.jpg z jakiejs imprezy To Tede chyba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 illy- ile można sie bawić?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Imprezy to przecież jego praca :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 takie OMG :D und brackiego stfu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Tomuś, chveti ci odpowiedzial ;] Raffaello: tylko badz, hehehe, time to kick slazak ass ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 fajne zabawy masz z bratem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 no to teraz raczej fotek illy'ego nikt nie przebije :D Gratsy.. a tak zeby nie bylo off topik to zapodam foto z przed 3 h.. ala Prison Break :) fan :) i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 rudy przystojniak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 rudylew: cicho, wlasnie jestem po 2 imprezach (piatek sobota) i znowu bedzie wysyp fotek, sam sie obawiam co tam jest ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 wygladasz jak link:P a spokoj ala micheal scoefileld:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 sam sie obawiam co tam jest ;p to co zwykle: sodoma i gomora, grzech wszelaki, plugawość i występki koszmarne :] o. Dyrektor by się ucieszył :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 wiesz ze nie dawno ktos podobnie napisal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 wygladasz jak link:P a spokoj ala micheal scoefileld:D a kto to link ? ? edit + aha Lincoln Burrows hehe podejrzewam mam kaca i nie chce mi sie myslec wiec zapytam :) hehe dzieki dzieki.. zapraszam na moje konto na fotka.pl hehehehe :D:D:D:D:D :cool: Joke :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 Relacja z Piatku :) illy z solenizantka (dj Soma) Me and Mark Hawkins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 Godzina 22, a on juz nabzdryngolony :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 Knysha, on tak wygląda defaultowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 a gdzie tam, to koncowka imprezy, godzina kolo 3 nad ranem ale defaultowo to fakt ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 myslalem ze piwo przez slomke pija tylko kobitki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 hehe...już jesteś blady od imprezowania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 John: bo to prawda:P illy: tez jako vj czy jako drinker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 illy zrób sobie kiedyś zdjęcie z cocacolą (wiesz co to za napój?) :D .... i znowu 5 dni odpoczynku, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 RaffaelloL poczekaj poczekaj, na nastepna galerie, tam pilem tylko burny ;] JohnZi: piwo przez slomke szybciej trafia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 myslalem ze piwo przez slomke pija tylko kobitki:P Haha, owned :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Zobaczymy w Gliwicach cwaniaki! ;] Brak obecnosci traktuje jako dyshonor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 illy ciekawe gdzie ty sie tam patrzysz hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Te A Jot E eM eN I Ce A hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 znów przez słomkę ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 ahahahhahaha od kumpeli dostalem jakas stara fotke (mial wyjsc efekt ale nie wyszedl) rudylew: a tu cos dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 illi : widać, że dawne foto ;) jeszcze rumiana twarz:) bo na tym poprzednim to już tak pod wiedźmina podchodzisz :] i jaki efekt miałwyjść? ja tam tylko kaustykę widzę na ścianie :p pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Illy w całym watku nie ma ani jednego twojego zdjęcia bez browaru. "ty pijak jesteś ....i złodziej bo każdy pijak to złodziej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 pikSar: lol :D :D :D :D :D szczera prawda... rodem z filmów Barei :D ps: jest jedna fotka: z aparatem w ręku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 ja w pigułce Oo ryje są z dziś rano :) dlaczego tylko ja jestem taki brzydki:) pozdrawiam:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Krzyhh, podejdź do lustra i się pociesz: ten drugi jest równie brzydki, nie jesteś sam. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Ale jaką masz ładną koszulkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 heh, koszulka lans:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 shogun .. wiem wiem.. czasami gadam z nim :) a koszulka.. hm.. firmowa.. wiadomo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 ja w pigułce Oo... chyba po pigulce:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 illi : widać, że dawne foto jeszcze rumiana twarz bo na tym poprzednim to już tak pod wiedźmina podchodzisz :] 2 miesiace temu ;p Illy w całym watku nie ma ani jednego twojego zdjęcia bez browaru. "ty pijak jesteś ....i złodziej bo każdy pijak to złodziej" No cham sie uprze i mu daj. No jak ja mam dac jak nie mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Takie zabawa pomiedzy zajeciami - zwiniecie Wyborczej w rolke i okladanie kazdego kto sie akuratnie nawinie pod 'maczuge' ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 dlaczego tylko ja jestem taki brzydki:) Hyh, no powiem tylko że pasujesz do tego wątku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Hyh, no powiem tylko że pasujesz do tego wątku ;D wiadomo:) przecież my to jedna wielka rodzina :cool: knysza: :> ah te "męskie" zabawy hehe ;) (+) chveti : raczej jak ta emotikonka :" :D " xD : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 knysh masz uśmiech jak superman czy inny amerykaniec :D gdzie jest loczek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 rilax, tejk it izi! :* ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 knysha Ty mi tu nie ściemniaj o wyborczej że ją używacie do okładania każdego kto sie nawinie!!! :D :D :D przecież to wyraźnie widać do czego ona wam służy :p no a uśmiech to masz faktycznie jak po jednej wypalonej rolce :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Hehe no a nie? Szkoda bylo Wyborczej, ale nie bylo shitu w stylu Faktu czy Super Expressu, wiec sie w GW uzbroilem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 haha rudylew pasuje do prison break jak ulał :D Chveti: Knysha - usmiech jak z superemena ;D tak na szybkiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi