Ania Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 może się komuś przyda, zrobiłam fotkę orientacyjną dla kierowcy malucha którego modeluję. na czole jest bug, jakieś trójkąty się porobiły, proszę o wyrozumiałość. 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Świetne :) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 +1 dla Ciebie. Thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 :) dzięki ale potem się nie zdziw jak będziesz widzieć swoją twarz w prawie każdej pracy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 omg...ty naprawdę twarz pomalowałaś :O lool :D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Nasza prawdziwa Ania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 ładny tatuaż by z tego był!:D Troche jak z jakiegoś teledysku KISS'ów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 w szopie nie byłoby łatwiej :) hehe niezłe ;) po sylwestrze jeszcze sie humor trzyma ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 w szopie nie byłoby łatwiej Nie. to mijałoby się z celem. Czym malowałaś? Kretki do rzęs się dobrze zmywa :D wiem z doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 Lis - kredkami do rzęs, ale zaszło pod włosy i tam się od razu nie zmyło. Skąd masz to doświadczenie? Malowałeś się dla piękności czy dla siatki? pokaż. Krzyhhh - a ty się potem nie dziw jak dostaniesz komentarze o zbyt dużym nosie twojego modelu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 suuuper :D zaraz cię chyba wymodeluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 skończy się tylko na twarzy czy planujesz więcej blueprintów? ;) fajna inicjatywa czyli +1pkt for you :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 ANIA -> Stare dzieje. Topologia jest zrąbana bo wtedy jeszcze się nad nią nie zastanawiałem ale ważne że punkty w przestrzeni są wyznaczone. Jeszcze wtedy dziewczynę obrysowywałem ale zabroniła mi wstawiać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 Lis dzięki! I ładne cegiełki na nosie ;) dałabym ci plusa ale już kiedyś dałam i teraz się nie da... tweety - skończy się na twarzy, ale być może tobie uda się poderwać i pomalować jakąś panienkę. ja z mojego wymodeluję faceta, więc robienie siatki na piersiach mijałoby się z celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Aniu chodziło mi o dłonie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 jakieś zboczenie się szerzy z tym mejkapem... :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 a to wszystko wina KLICKa i jest SpiderMana!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 to moze jako następny temat speeda jak już wszysc sie biorą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Aniu & Lis… dzieki, uznanie dla was podzieliliście się z innymi użytkownikami własnymi siatkami. Jakże cennymi i poszukiwanymi… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Yeap, thanks za siateczke, foty londuja w folderze refencje;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 fajne refki Ania :) a te trojkaty to sie pojawily, bo kredki za duzo bylo i fajnie sie cut'owalo? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Ania, dalbym Ci + ale nie da rady... ale u mnie go masz. :) Może załozymy nowy wątek: "bodypainting"? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi