Napisano 1 Styczeń 200718 l może się komuś przyda, zrobiłam fotkę orientacyjną dla kierowcy malucha którego modeluję. na czole jest bug, jakieś trójkąty się porobiły, proszę o wyrozumiałość.
Napisano 1 Styczeń 200718 l :) dzięki ale potem się nie zdziw jak będziesz widzieć swoją twarz w prawie każdej pracy :]
Napisano 2 Styczeń 200718 l w szopie nie byłoby łatwiej :) hehe niezłe ;) po sylwestrze jeszcze sie humor trzyma ? :)
Napisano 2 Styczeń 200718 l w szopie nie byłoby łatwiej Nie. to mijałoby się z celem. Czym malowałaś? Kretki do rzęs się dobrze zmywa :D wiem z doświadczenia.
Napisano 2 Styczeń 200718 l Autor Lis - kredkami do rzęs, ale zaszło pod włosy i tam się od razu nie zmyło. Skąd masz to doświadczenie? Malowałeś się dla piękności czy dla siatki? pokaż. Krzyhhh - a ty się potem nie dziw jak dostaniesz komentarze o zbyt dużym nosie twojego modelu.
Napisano 2 Styczeń 200718 l skończy się tylko na twarzy czy planujesz więcej blueprintów? ;) fajna inicjatywa czyli +1pkt for you :)
Napisano 2 Styczeń 200718 l ANIA -> Stare dzieje. Topologia jest zrąbana bo wtedy jeszcze się nad nią nie zastanawiałem ale ważne że punkty w przestrzeni są wyznaczone. Jeszcze wtedy dziewczynę obrysowywałem ale zabroniła mi wstawiać :D
Napisano 2 Styczeń 200718 l Autor Lis dzięki! I ładne cegiełki na nosie ;) dałabym ci plusa ale już kiedyś dałam i teraz się nie da... tweety - skończy się na twarzy, ale być może tobie uda się poderwać i pomalować jakąś panienkę. ja z mojego wymodeluję faceta, więc robienie siatki na piersiach mijałoby się z celem
Napisano 3 Styczeń 200718 l Aniu & Lis… dzieki, uznanie dla was podzieliliście się z innymi użytkownikami własnymi siatkami. Jakże cennymi i poszukiwanymi…
Napisano 7 Styczeń 200718 l fajne refki Ania :) a te trojkaty to sie pojawily, bo kredki za duzo bylo i fajnie sie cut'owalo? pozdro
Napisano 8 Styczeń 200718 l Ania, dalbym Ci + ale nie da rady... ale u mnie go masz. :) Może załozymy nowy wątek: "bodypainting"? :D