weedlog Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Idea speed-paintingu na pewno każdemu jest znana ale na wszelki wypadek przypominam: Dowolną techniką należy stworzyć obraz na zadany temat w wyznaczonym czasie. Temat: POSIŁEK Regulamin: - Czas malowania: 2h, - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna, - Prace umieszczamy w tym wątku, - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku, - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: - Wybór kolejnego tematu, - Rekomendacja na stronie głównej serwisu. ZAKOŃCZENIE 2 SESJI: 13.01.2007 Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Znów 2h? to nie speedpaint przeta ;) potem coś mazne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Znów 2h? to nie speedpaint przeta ;) potem coś mazne ;) jak ci tak spieszno to zrob sobie nawet kilkuminutowy :P Liiczy sie efekt :D a ja nie wiem czy bys wygrał jak bys tak zrobił :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 jasne, refki jak najbardziej dozwolone, byle by nie malować bezpośrednio po nich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Witam Ponad 1.5 godziny z tego 30 min to walka z popsutym piórkiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 taki kwas... 50min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 w takim razie, polecialem to dalej...praktycznie juz wykorzystalem te dwie godziny, ale jeszcze pare minut mi zostalo i moze spedze je na pokolorowaniu tego jak mi sie bedzie chcialo... edit: usunalem poprzedni swoj post, aby ten byl pierwszy w kolejnosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 maly szkicior :) 20 minutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Okolo godziny. Średnio wyszło, ale może jeszcze coś namaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 jakies 45 min tez chyba jeszcze cos mazne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 ooo to mi się podoba - zabawne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 Tak sobie to wyszło. Może spróbuję jeszcze raz z tym tematem. i mały bonus w postaci filmiku :) http://www.pixelize.pl/download/posilek.rar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 hmmm, piekniste pracki macie, ja nadal nie kumam z tymi brushami, a to efekt kolejnych zmagań . . . czasu nie podam bo wstyd ;) Pozdrawiam, i rośnijcie w siłę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Marduk: NIezłe !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 weedlog - świetne! ( i bardzo malarskie ). I wielkie dzięki za filmik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 weedlog dobry ten filmik :) chciałbym tak zasuwac fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 w międzyczasie tworzenia "czegoś" o wikingach ... ... żarłoczny myśliciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 weedlog: fajny speed :) ile razy filmik został przyśpieszony? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 Dzięks. No zajęło mi to z półtorej godziny ale jak po filmiku widać nie spieszyłem się za bardzo i trochę błądziłem :) Chciałem wrzucić realtime ale zajmował ponad 100 Mb po spakowaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freya663 Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Mój pierwszy speed, wyszło jak wyszło :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Za pomysł dostniesz max Freya663 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 No to ja się też przyłączę :) Czas: około 1:40 minut przez użeranie sie z tą grzywą ;) Painter IX, poprawki w Photoshopie. Kotek jest co prawda wzorowany na referce ale pomysł jest mój własny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Witam Dawno nic nie bazgralem wiec postanowilem sie zmierzyc z tematem. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 belzebub ---> niezłe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Pierwszy z pomysłów. Kolejny wykonam jednak tradycyjnemi medyjami. Ament. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Dziamka mant-raz i belzebub super prace pozdro ! zeet- niektore częsci są bardzo rozmyte prrr szalony- hmmm.. ? nie rozumiem :P weedlog- skąd taki pomysł ? :) ogolne najs ja bym na takie pomysły nie wpadł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Wogole nie z mysla o tym watku, jak i o zadnym innym. Takie bazgranie bez celu, ale chyba sie miesci w temacie. I nie pytajcie co to przedstawia:] belzebub fana swinia :] pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Amrun - boski rybek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Freya663, Amrun rewelka ja jeszcze jeden pomysł we flashu bardzo speedowy bo nie mam akurat 2 godzin niestety P-osiłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojpajek Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 WWWoj !!!! Rewelacja .... uśmiałem się przednie w tym dzisiejszym kiepskim dniu, w którym dowiedziałem się że mamy ustny egzamin z urbanistyki.... Ehhh szkoda, że na polibudzie nie ma stołówki, gdzie takie akcje z P-osiłkami mogły by odchodzić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 dwie wersje (dajcie znac ktora lepsza): (czas tego speeda wykorzystany, moze bedzie jeszcze jakis inny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Zdrcydowanie ta z pierwszej strony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 Woj, przegiąłeś :) aż mnie zgięło ze śmiechu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Dzieks Shalivan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 ja wole kolorową :) bo jakze by inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi