Napisano 16 Listopad 200321 l A mnie kręci muzyka. Moim idolem jest Bruce Dickinson. He, doczytałem się, że też ma na imię Paweł i też jest \"wcześniakiem\':D Słucham też Nigtwisha, pro paina i wiele wiele innych! Oprócz tego kocham łazic po górach! Otatnio obejrzałem sobie film pt. \"Extreme\" ...he chyba juz z 5 razy - polecam, niezły czad i jakie sceny jazdy na dechach! :)Tego chciałbym spróbować!!!:cool:
Napisano 24 Styczeń 200421 l Motocykle motocykle motocykle od lat mialem juz ? powyzej 25 sztuk przestalem liczyc ale to sa doswiadczenia od lat . Pierwszy motocykl ktory mialem to wsk jakies 22 lata temu ale prawko mam od 88 roku ,teraz 996 R Ducati ale najbardziej cenie enduro po mazurskich lasach.Nie ma to jak 150 km/h miedzy drzewami.Acha widzialem Iron Maiden w Warszawie w 1984 na Torwarze to mnie kreci po dzis dzien AAAAAACH TO BYLY CZASY szkoda ze bez maksa.
Napisano 25 Styczeń 200421 l Autor Errrrrrrrniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, masz Ducati 996R ?????? aaaaaaaaaaaa !!!! gdzie mieszkasz ???? zaraz wpadnę !! :D;) ja też kocham motocykle :) jakiego masz enduro ?? mi się zawsze marzył Kawasaki KMX 125 (jak na poczatek :)), a jeszcze wcześniej bardzo chciałem motorower Derbi Senda :D a w sumie jedyny dwuślad jakim kierowałem to był krążownik szos typu Ogar 200 :P jako pasażer miałem jeszcze przyjemność jechać Suzuki Marauderem :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 25 Styczeń 200421 l hmm ja tez mam milosc do dwukolowcow, ale nie tych- ROWERYYYYYYY a zreszta juz chyba kazdy to wie :P :)
Napisano 28 Styczeń 200421 l a mnie kręci rozmowa z drugim człowiekiem, serio, gdy rozmowca jest mądry i ma sporą wiedze to można sporo wyniesc z takiej rozmowy... pozatym ostatnio polubilem kontakt osobisty z czlowiekiem, a nie przez neta... w ten sposob czlowiek staje sie inny, chyba lepszy...
Napisano 28 Styczeń 200421 l no Maetusz.. teraz to pojechałeś :) faktycznie... nic nie jest w stanie zastąpić prawdziwego życia, zmysłowego, namacalnego... najlepsze symulatory virtulane nigdy nie będa w stanie (mam taka nadzieję, bo byłoby straszne, gdyby można się podpiąć pod kabel, stworzyć sobie rozmówce i rozmawiać z nim tak jak z żywą osobą)... pozdrawiam gorąco i życze jak najwięcej ciekawych doświadczeń interpersonalnych w Twoim zyciu... co mnie kręci? nowe, trudne wyzawnia... bardzo mnie mobilizuja i dużo ucza.
Napisano 28 Styczeń 200421 l Mnie kręci zima. Nic nie jest w stanie mnie tak nakręcić jak wyjście na świeże powietrze i godzinne odwalanie śniegu ze schodów i wjazdu do garażu, a potem obserwowanie jak w ciągu pół godziny po całej mojej robocie nie ma śladu.
Napisano 28 Styczeń 200421 l Zgodze się z Mateuszem i Krisem, jakoś szczególnie mnie to nie kręci, może za mało inteligentnych osób z nam, z rozmów z którymi mógłbym coś wynieść, ale racje chłopaki mają. MRCN :D, rozwijaj swoją pasję, może znajdziesz pracę w tym sektorze.... :D
Napisano 28 Styczeń 200421 l Originally posted by Kłobuc rozwijaj swoją pasję, może znajdziesz pracę w tym sektorze.... :D To jest nawet warte zastanowienia, ale byłaby to raczej praca sezonowa, a ja bym wolał coś na stałe. ;)
Napisano 28 Styczeń 200421 l Cos na stałe..? MRCN, zawsze możesz zostać krasnalem ogrodowym. Ot tak przyszlo mi do glowy..
Napisano 13 Luty 200421 l wiosna i latem mozesz kosic trawę, na jesieni grabic liście ... a w zimie... :) no jest juz praca stala... :D
Napisano 17 Luty 200421 l ja to bym wrocil do kobiet i przedstawiam moje ulubione modelki Lisa Boyle Tia Carrere a samochod to Ford Mustang Shelby
Napisano 20 Luty 200421 l Oglądałem ostatnio na tvn turbo program top gear i spadłem z krzesła jak zobaczyłem to: I do tego jeszcze ta maska otwierająca się po bokach, jak w starych samochodach z lat trzydziestych ubiegłego wieku :cool:. Silnik xv16 o pojemności 13,5 litra. 1000 koni mechanicznych, napęd na 4 koła oraz waga ponad 2 tony !! Po prostu dzieło sztuki. Ten samochód będzie mi się po nocach śnił.
Napisano 20 Luty 200421 l Ładniusi:] Tylko wg mnie bedzie drogi w ekspoatacji;) Hyhy. Ale kto by się tym przejmował...
Napisano 20 Luty 200421 l To samochód dla ludzi, którzy mają 5 willi, 15 samochodów, prywatny odrzutowiec, jacht oraz helikopter. Oni nie znają słów : \"drogi w eksploatacji\" ;)
Napisano 20 Luty 200421 l rzeczywiscie niesamowity, ma cos w sobie, te cyferki (\"Silnik xv16 o pojemności 13,5 litra. 1000 koni mechanicznych, napęd na 4 koła oraz waga ponad 2 tony\") tez niezzle sie prezentuja. linia nadwozia wypasiona ogulnie zaczynam na niego zbierac :) tak sie przypatrzylem jeszcze raz i stwierdzam ze ma niesamowite swiatla :)
Napisano 20 Luty 200421 l Autor chciałem go kiedyś wymodelowac, ale znalazłem wtedy tylko z 5 zdjęć w necie :( ale teraz pewnie będzie więcej to może spróbuję :D pozdrawiam [piwo]
Napisano 20 Luty 200421 l Nie lepiej samemu wymyślić jakiś wóź - patrząc na wasze umiejętnosci to nie powinno być z tym żadnego problemu:d Pozdr Giorgione
Napisano 20 Luty 200421 l A gdzie on ma klamki ?? Mi też się podoba, ale te kalmki (a właściwie ich brak) trochę niszczy wygląd...:P Pozdr
Napisano 20 Luty 200421 l Falcrum wozy za taką kase to się na głos , no ostatecznie na pilota otwiera :D
Napisano 8 Kwiecień 200420 l Sorry, ale musiałem... sami wiecie :D A tu jest tego więcej. Są wersje na tapetę oraz zdjęcia silnika : http://www.autogaleria.sitenet.pl/forum/viewtopic.php?t=57
Napisano 8 Kwiecień 200420 l Ja Cie rozumiem:) Zdecydowanie. American musclecars 4 ever! Mnie bardziej kręci to autko:] W każdej wersji, w każdym kolorze. Ale czerwony rt/10 rocks:] PS: Nowy Viper to już nie to samo IMO:/ A szkoda... edit zmieniłem obrazek na mniejszy;) edit2 jeszcze jedna zmiana:P
Napisano 8 Kwiecień 200420 l Mi się najbardziej podoba prototyp vipera: http://vca2.viperclub.org/gallery/showphoto.php?photo=352&size=big&password=&sort=1&cat=525
Napisano 8 Kwiecień 200420 l Ja jednak wole normalnego rt/10. Ten prototyp to jest troszke przekombinowany wg mnie... No a poza tym prawdziwym Viperem możesz sobie odjechać a prototypem to raczej nie... :)
Napisano 10 Kwiecień 200420 l a mnie kreci dobry dualowy rower i oczywiscie football!!! football forever!!!
Napisano 10 Kwiecień 200420 l w sumie ta furka az tak bardzo mnie nie kreci (sa takie ktore robiom to bardziej - chociazby taki mustang z lat 60-tych ale jego fotka juz tu jest)... jednak mysle ze tez warto popatrzec: Wayne Fields\' 1970 Mako Shark Corvette
Napisano 10 Kwiecień 200420 l Originally posted by empik musialem.... nie moglem sie powstrzymac... pytanie jest co kręci a nie na czym się rozkręcasz :D:D:D:D:D:D:D a kręci to mnie karuzela:D i football
Napisano 10 Kwiecień 200420 l No to troche nowoczesnego badziewia stylizowanego na lata 60 Pontiac Solstice
Napisano 10 Kwiecień 200420 l bzyku mash racje...całkowity badziew...a na środku pionowyc wydech mnie poprostu rozwalił tak samo jak halogeny czy bodaj co to jest nad głównymi światłami z przodu jak i z tyłu...chyba że to wogóle są kierunkowskazy ;] Wieeelkie :) Boshe jak pontiak z takim wspaniałym dorobkiem mógł tak spiepszyć samochód...heh...zresztą nowe fordy tesh z wielkim dorobkiem piepszą bryły swoich furaży...ja spadam do swojego \"wyimaginowanego\" camaro 3 generacji :) pozdro...
Napisano 10 Kwiecień 200420 l To mnie kręci:] Tylko ta cena - 480$ :/ http://www.traxxas.com/REVO/revo-intro.htm Autko jak dla mnie super, bardzo ciekawe zaprojektowane zawieszenie, dzieki któremu środek ciezkosći jest położony nisko. A to sprawia ze model jest stabilny. A przy prędkości ok. 70km/h to jest ważne:D Ale jak na razie to tylko sfera marzeń... Tyle kasy nie wydam na \"zabawke\".
Napisano 10 Kwiecień 200420 l Najbardziej to mnie kręci moja dziewczyna... [hoho, jak pewnie niektórzy wiedzą kobieta potrafi facetem zakręcić, przykręcić i nakręcić (natchnąć) do pracy :D ] Jak to ktoś mądry na forum napisał, kobiety mijają, pasja/hobby/zamiłowanie zostaje. Moim uwielbieniem są gitarki. Uwielbiam brzmienie, wygode grania, wygląd i TO COŚ Stratocasterów. Codziennie gram na swojej (niestety) kopii, ale wierzę, że kiedyś kupię sobie (lub dostanę :)) prawdziwego amerykańskiego Strata. Tak jest! American muscles and american guitars rule! [Zdjęcie duże big res.] Prócz tego kręci mnie muzyka. Rock, rock, rock, hard rock i wszystko dookoła. Ale oprócz rocka kręci mnie też muzyka filmowa. Ostatnio dorwałem dwupłytowe Hans Zimmer - Greatest Hits. Zbiór 23 wspaniałych utworów. Polecam - niezastąpione przy pracy i jako inspiracja. Pozdrawiam
Napisano 11 Kwiecień 200420 l Originally posted by kozioo To mnie kręci:] Tylko ta cena - 480$ :/ http://www.traxxas.com/REVO/revo-intro.htm Autko jak dla mnie super, bardzo ciekawe zaprojektowane zawieszenie, dzieki któremu środek ciezkosći jest położony nisko. A to sprawia ze model jest stabilny. A przy prędkości ok. 70km/h to jest ważne:D Ale jak na razie to tylko sfera marzeń... Tyle kasy nie wydam na \"zabawke\". no kozioo , ten modelik jest niezły , u mnie kiedyś przed (jakies 20 m ) szkołą odbywały się ogólnopolskie wyscigi autek, a koles przyniusl takie co z górki wyciąga 125 km/h!
Napisano 11 Kwiecień 200420 l o! hurra, juz nie ma zadnych przymusowych zdjec, w rozdziałce 1280x1024, czegos do czego link jest wyzej. ok
Napisano 11 Kwiecień 200420 l co tu robi mój nissan??? Sikham nie mów że go będziesz miał tylko grzecznie mi go odparkuj do garażu !joke :P:D:D
Napisano 11 Kwiecień 200420 l Shikam a co to jest przy wlocie co przypomina grzalke od pralki????:P Pozdro
Napisano 11 Kwiecień 200420 l To jest pewnie specjalna wersja autka dla gospodyń domowych;) W środku mamy pralke, odkurzacz i kuchenke:]
Napisano 12 Kwiecień 200420 l to z przodu to napewno antena TV :) hehe. A jesli chodzi o piekne samochody to musi to byc jakas cudowna marka wiec niech bedzie nią bugatti :D.