Gordy Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Hiya, No to wątek sie tworzy. Robię sobie PJ'a i chciałbym sie z wami podzielić postępami to może mi cos pomożecie. Już jestem tu: Zbliżonka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 pokaz siateczke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 Muszę jeszcze dodać paski mocujące i pokażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej3D Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Jak to mówią - konkurencja nie śpi :). Zapowiada się bardzo fajne ale czeka cię jeszcze masę pracy z detalami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 świetne, bardzo dopracowany modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 no to dalej: siatka. Coś chyba widać. Rękawy i spodnie, których tu nie ma będą miały przerobiona siatkę na zmarchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Jest super tylko fałdki na spodniach dziwnie sie załamują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 spodni nie dotykałem jeszcze bo dojdzie kupa rzeczy takich jak kabura i zasobniki. Wtedy to będę zajmował sie spodniami. teraz sobie wegetują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 no jest super :) tylko te faldki na rekawach dalbym troche miekksze nie tak ostre :) ale idzie super :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2007 coś tam dalej magazynki, moga ulec zmianie, ponieważ muszę to jeszcze skorelowac ze skalą broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2007 i jeszcze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 Dobrze Ci idzie, nie wiem kto to ten PJ, ale ma dużo tych zasobników z przodu :) Planujesz zrobić scenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 "Pararescue Jumper" http://www.pararescue.com/ Scenę chciałbym zrobić, a jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur3k Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 model bardzo mi sie podoba... tylko ze spodniami cos jest nie tak, te faldy sa jakies nienaturalne ... pozatym chyba wszystko ok ... czekam na teksturki :D ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 bo będzie jeszcze Zbrushowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 Ok, Cały podstawowy modeling juz za mną. Oczywiście moge dorzucić coś w między czasie ale to będą detale. Teraz kochany Unwrap i Zbrush aby nadać temu tworowi życie czy jak kto woli ludzki wymiar. Tu może niestety nastapić dłuższa przerwa (Unwrap). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStar Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 mym skromnym zdaniem broń osobista [to chyba beretta] jest ciut za mała. Poza tym karabin powinien mieć trochę dłuższą kolbę [na referkach może być taka, ale oryginał ma kolbę z regulowaną długością]. Żołnierz jest wysoki i niewygodnie byłoby mu strzelać :) Mam jeszcze wątpliwości co do mocowania kolimatora [wydaje mi się, że powinien być bliżej]. Poza tym pracka jest zaje.... bardzo ładna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 Broń osobista to FN 5.7. Wybrałem ja dlatego (moje widzimisie) bo ma fantastyczną penetracje przy kalibrze 5.7 (lepszą od każdej innej). Dozwolona tylko dla służb rządowych i wojska. Kolba wysunięta jest nie-praktyczna dla karabinu z krótką lufą lub przy zejściu z helikoptera. Zamontowanie Aimpoint'a to tez sprawa osobista. Dzieki za komentarz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStar Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 Przejrzałem galeryjkę na stronce którą podałeś i ona mnie do tego komenta zainspirowała. Tam co poniektórzy mają wysuniętą kolbę. A co do broni osobistej to PJ chyba używają beretty lub jak delta colta 191A. Oczywiście mogę się mylić ale takie informacje gdzieś, kiedyś znalazłem :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 broń przyboczna taaa. Jak sobię ta wymysliłem bo wszyscy robią 1911 a mi się nie chciało. A noszą też siga p228. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 może kogos interesuje siatka, to ona tak jakos wygląda. UV juz buty i spodnie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 [email protected] bijatiful!!!palce nie za dlugiie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 a co to jest PJ :D???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 super :), świetne detale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi