Gość dimension Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 http://www.presja.org/index.php?action=show&idp=48 Wiecie co to za adres? Adres do petycji. Pomóżcie lostofanom, którzy chcą oglądać 3 serię na AXN na Aster. Każdy głos się liczy, Twój też!
KLICEK Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 spieszcie sie :D bo juz Axn reklamuje losta 3 , a ja zacieram lapki :D:D oczywiscie pomoge wysylam :) edit : ok juz moj poszedl :)
DraB Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Najs, zaraz się wpisuję ;) Dajcie znać kiedy pierwszy odcinek :D Głosów przeciw: 1 - Zatłuc łopatą Temat na głowną strone trzeba dac xD
hokr Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 no co wy, przecież w necie już jest 7 odcinków ;)
patry Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 hokr - gdzie?? gdzie?? powiedz! :) PS szkoda, że nie ma petycji o wyemitowanie LOST 3 na TVP... :(
Gość micholes Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Czy mogę wiedzieć co takiego jest w tym serialu???? Bo ja niestety jakoś nie mogę sie przełamac i po obejrzeniu połowy pierwszego odcinka pierwszej serii wyłączyłem TV.
CzAk1 Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 BANA DLA micholesa Ja właściwie tez nie wiem co mnie tak wciagneło...chyba ta tajemnica wyspy...Lostów zaczołem ogladać dopiero od 2 serii...i jakos tak mnie zaciekawił
Bruneq Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Prison Break Lepszy!:P Lost zrobil sie nudny w 2giej serii juz!
MF Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 hokr - gdzie?? gdzie?? powiedz! :) http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing ...
streaker Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Jak dla mnie ten serial jest głupi, a scenarzyści sami nie wiedzą co tam się dzieje... Choć przyznaje, że amerykanie umią budować zainteresowanie i na kolejne odcinki popatrze, bo mnie interesuje jak to się wszystko skończy :)
DraB Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 streaker - A widzisz, może i scenariusz głupi a jednak to oglądasz - i o to własnie im chodzi :D
Knysha Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Prison Break Lepszy!:P Zaczalem wczoraj ogladac i narazie mi sie podoba. Jestem na 6 odcinku :P
Gordy Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 JA tam tego oglądać nie mogę. Co za paranoja. Nastał czas seriali.
KLICEK Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 od kapitana dajmosa wara !! :D:D super anime :D
Johny Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Prison Break lepszy, ogladniecie 35 odcinkow zajelo mi nieco ponad 2 dni tak mnie wciagnelo. Robilem tylko przerwe na sisiu i obiad :)
rudylew Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 Hehe.. mi zajęło obejrzenie tego około 2,5 nocy ok. 12 odcinków na noc .. wciąga jak narkotyki i papierosy więc przestrzegam.. teraz odczuwam lekki strach przed urojoną pogonią za zbiegłymi więźniami. Prison Break jest super czekam teraz do 21 stycznia czy inaczej na dalsze odcinki drugiej serii :) ^johny witam w klubie :) Knysha 6 odcinek? brawo :)
RA Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 Z tym lostem to się już trochę zapędzili, robi się nudny i przeciągany od 3 serii. Seriale z fabułą według mnie mają szanse istnienia tylko na jedną serię, bo dalej to kaszana. Prison break też w drugiej serii zrobił się nudny imo.
Remedy Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 Jak to dobrze mieć AXN ;) Wcześniej sam nie rozumiałem fenomenu serialu "LOST". Widziałem tylko urywki odcinków w drugiej serii aż pewnego dnia dostałem pod choinkę, od swojej dziewczyny, calutki pierwszy sezon "LOST" na DVD. Miazga! Pierwsza seria jest rewelacyjna, boję się, że druga może nie dorównać. (czekam na wydanie jej na DVD). Prison Break przez wielu nazywane jest najlepszym serialem w historii USA. Zobaczymy...
Rekomendowane odpowiedzi