Napisano 22 Styczeń 200718 l Witamy ;) Prace: _kuba_ : flesz_gordon : Hynol : kru : lewis : Nielot007 : Paper_nr1 : pikSar : zioło : Zapraszam do glosowania Sonda jest publiczna każdy może zobaczyć kto na kogo głosował, wystarczy kliknąć na ilość oddanych głosów przy którymś z uczestników przepraszam ze chwilo nie dzialaja pracki, problemy z hostingiem na ftp
Napisano 22 Styczeń 200718 l czy ja dobrze widzę że pomysłodawca tematu nie pokazał swojej pracy ? szejm on ju Kliment :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l u mnie tez lipa, nie widac niczego, nie ma juz nic ale chyba zaglosuje sobie w ciemno, na zasadzie kto ma fajniejszy nick
Napisano 22 Styczeń 200718 l Piksar...wstydze uwierz...:) ale po pracy klicka wstydził bym jeszcze mocniej gdybym pokazał:D wachałem na kogo oddac głos...pomiedzy Hynolem i Kubą....ostatecznie przekonały mnie ruskie rysy gęby :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l _kuba_ rulez model kul i co istotne topologia poprawna edit a skad moge sobie sciagnac video tut klicka?
Napisano 22 Styczeń 200718 l Głos na Kuba dopracowany model flesz_gordon - tutek klicka jest na stronie głównej
Napisano 22 Styczeń 200718 l Praca kuby chyba zdecydowanie najlepsza. Biorąc pod uwage wykonanie jak i techniczna strone, czyli bardzo fajną siatkę. Pozdrawiam. Moze w następnej też wezme udział. :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l Autor hej no wreszcie ftp wstało :) milego glosowania :D swojego nie dalem bo, nie wiem dlaczego :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l a mojej pracki nie widac :D:D klicke--> nastepnym razem dodaj siebie do sondy !! :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l Klicek, masz u mnie krechę. ;) _kuba_, bardzo fajna praca, na ciebie głos.
Napisano 22 Styczeń 200718 l Autor RA hehe :) dzisiaj o 24 zamykam sonde, dalem dluzsza sonde bo nie wiedzialem kiedy ftp bedzie dzialalo
Napisano 22 Styczeń 200718 l klicku, w pierwszym poscie nie moge doszukać się tematu tych prac :P. kto mnie oświeci ?
Napisano 22 Styczeń 200718 l Autor Popiersie zołnierza w stroju, jak mozesz to luknij tutaj : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34593 :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l a ja na lewisa za pomysl, zaglosowalbym na kru, ale pracka nie jest popiersiasta :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l hmm, mam nadzieję, że następny temat to będzie jakiś klasyczny speedowy temat i czas w granicach 45-60 minut a nie to co teraz :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l Witam ! ja oddaje glos na zioło . Nawet jeśli faktycznie jest cos nie tak z proporcjami , to podoba mi sie wykonanie i przede wszystkim wyraz twarzy, obojetny i bezwzgledny wojownik :D Pozdrawiam :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l Well, a gdzie Klicek?? Nieładnie tak z błotem wszystkich zmieszać a potem dobić, nie dodając galerii do votów ;). Może się to wydać dziwne, ale zagłosowałem na flesz_gordona, który miał odwage zamieścić swoją prace bezpośrednio po Klicku i z jeszcze innego powodu którego tutaj oficjalnie nie przytocze. Może nie jest to idealna pracka i wiele jeszcze pracy przed tobą, ale widać że chcesz i się uczysz. Pozdrawiam.
Napisano 22 Styczeń 200718 l ...ale mi Hynol na ambicje wjechales :D hehehe ekhm...ekhm...wiesz, nie modeluje od wczoraj,i nawet sobie freelancuje (postaci tez pare zrobilem miedzy innymi) :) i jestem przekonany ze potrafilbym wykonac znacznie bardziej dopracowana twarz niz ta ssmanowa, ale poki co niestety nie w 3h :) to jest w zasadzie moj mankament ze zbyt wiele czasu poswiecam na jeden projekt i mam nadzieje ze przez te speedy- w ktorych mam zamiar czesciej sie udzielac- nieco zmieni mi sie "system pracy" tak swoja droga ten ssman to nawet popiersie nie jest ;) wlasciwie nie wiadomo co, ale lux- takie "klickowe" rzymskie kopniaki tylko dodaja skrzydel w nastepnym speedzie, co by tonie bylo postaram sie tez cos wystawic fajnie ze oddales na mnie glos-jednak aktu laski nikt tutaj nie potrzebuje :D i fajniej by bylo zeby nie robic z tego kolka wzajemnej adoracji, tylko zeby kazdy oddal glos na prace ktora wg subiektywnego odczucia jest najlepiej dorpacowana - glos "za odwage" nikomu nie pomoze :) - szukajac roboty w branzy graficznej nikt nie bedzie patrzyl na to czy koles jest śmiały czy nieśmialy ehehe irytuje mnie jeszcze ten "inny powod" ktorego nie przytoczysz oficlalnie ;) pozdro _kuba_ wymysl cos fajnego prosze ;) ide ogladac "walk the line" ;)