Skocz do zawartości

glosujemy 69 użytkowników zagłosowało

1. 1. glosujemy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Witamy ;)

Prace:

_kuba_ :

_kuba_.jpg

flesz_gordon :

flesz_gordon.jpg

flesh_gordon.jpg

Hynol :

Hynol.jpg

kru :

kru.jpg

lewis :

lewis.jpg

Nielot007 :

nielot007.jpg

Nielot007.jpg

Paper_nr1 :

Paper_nr1.jpg

pikSar :

pikSar.jpg

zioło :

ziolo.jpg

Zapraszam do glosowania

Sonda jest publiczna każdy może zobaczyć kto na kogo głosował, wystarczy kliknąć na ilość oddanych głosów przy którymś z uczestników

przepraszam ze chwilo nie dzialaja pracki, problemy z hostingiem na ftp

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 6,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czy ja dobrze widzę że pomysłodawca tematu nie pokazał swojej pracy ?

szejm on ju Kliment :)

Napisano

u mnie tez lipa, nie widac niczego, nie ma juz nic

ale chyba zaglosuje sobie w ciemno, na zasadzie kto ma fajniejszy nick

Napisano

Piksar...wstydze uwierz...:) ale po pracy klicka wstydził bym jeszcze mocniej gdybym pokazał:D wachałem na kogo oddac głos...pomiedzy Hynolem i Kubą....ostatecznie przekonały mnie ruskie rysy gęby :)

Napisano

Głos na Kuba dopracowany model

flesz_gordon - tutek klicka jest na stronie głównej

Napisano

Praca kuby chyba zdecydowanie najlepsza. Biorąc pod uwage wykonanie jak i techniczna strone, czyli bardzo fajną siatkę.

Pozdrawiam.

Moze w następnej też wezme udział. :)

Napisano

Klicek, masz u mnie krechę. ;)

_kuba_, bardzo fajna praca, na ciebie głos.

Napisano

Taka wypasiona praca, a ja nie mogę na nią zagłosować. :)

Napisano

a ja na lewisa za pomysl, zaglosowalbym na kru, ale pracka nie jest popiersiasta :)

Napisano

hmm, mam nadzieję, że następny temat to będzie jakiś klasyczny speedowy temat i czas w granicach 45-60 minut a nie to co teraz :)

Napisano

Witam ! ja oddaje glos na zioło . Nawet jeśli faktycznie jest cos nie tak z proporcjami , to podoba mi sie wykonanie i przede wszystkim wyraz twarzy, obojetny i bezwzgledny wojownik :D Pozdrawiam :)

Napisano

głos na kubę chociaż wahałem się nad hynolem....

pozdro!

Napisano

Well, a gdzie Klicek?? Nieładnie tak z błotem wszystkich zmieszać a potem dobić, nie dodając galerii do votów ;).

Może się to wydać dziwne, ale zagłosowałem na flesz_gordona, który miał odwage zamieścić swoją prace bezpośrednio po Klicku i z jeszcze innego powodu którego tutaj oficjalnie nie przytocze. Może nie jest to idealna pracka i wiele jeszcze pracy przed tobą, ale widać że chcesz i się uczysz. Pozdrawiam.

Napisano

...ale mi Hynol na ambicje wjechales :D hehehe

ekhm...ekhm...wiesz, nie modeluje od wczoraj,i nawet sobie freelancuje (postaci tez pare zrobilem miedzy innymi) :) i jestem przekonany ze potrafilbym wykonac znacznie bardziej dopracowana twarz niz ta ssmanowa, ale poki co niestety nie w 3h :) to jest w zasadzie moj mankament ze zbyt wiele czasu poswiecam na jeden projekt i mam nadzieje ze przez te speedy- w ktorych mam zamiar czesciej sie udzielac- nieco zmieni mi sie "system pracy"

tak swoja droga ten ssman to nawet popiersie nie jest ;) wlasciwie nie wiadomo co, ale lux- takie "klickowe" rzymskie kopniaki tylko dodaja skrzydel

w nastepnym speedzie, co by tonie bylo postaram sie tez cos wystawic

fajnie ze oddales na mnie glos-jednak aktu laski nikt tutaj nie potrzebuje :D i fajniej by bylo zeby nie robic z tego kolka wzajemnej adoracji, tylko zeby kazdy oddal glos na prace ktora wg subiektywnego odczucia jest najlepiej dorpacowana - glos "za odwage" nikomu nie pomoze :) - szukajac roboty w branzy graficznej nikt nie bedzie patrzyl na to czy koles jest śmiały czy nieśmialy ehehe

irytuje mnie jeszcze ten "inny powod" ktorego nie przytoczysz oficlalnie ;)

pozdro

_kuba_ wymysl cos fajnego prosze ;)

ide ogladac "walk the line" ;)