KLICEK Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Witamy ;) Prace: _kuba_ : flesz_gordon : Hynol : kru : lewis : Nielot007 : Paper_nr1 : pikSar : zioło : Zapraszam do glosowania Sonda jest publiczna każdy może zobaczyć kto na kogo głosował, wystarczy kliknąć na ilość oddanych głosów przy którymś z uczestników przepraszam ze chwilo nie dzialaja pracki, problemy z hostingiem na ftp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 czy ja dobrze widzę że pomysłodawca tematu nie pokazał swojej pracy ? szejm on ju Kliment :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 a ty klicek gdzie jestes ?? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 A mi sie zdjecia nie otwieraja:( Dla mnie zwyciezca jest i tak KLICEK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 u mnie tez lipa, nie widac niczego, nie ma juz nic ale chyba zaglosuje sobie w ciemno, na zasadzie kto ma fajniejszy nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Dla mnie zwycięzcą jest KLICEK, a głosuję na Hynol'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Piksar...wstydze uwierz...:) ale po pracy klicka wstydził bym jeszcze mocniej gdybym pokazał:D wachałem na kogo oddac głos...pomiedzy Hynolem i Kubą....ostatecznie przekonały mnie ruskie rysy gęby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 _kuba_ rulez model kul i co istotne topologia poprawna edit a skad moge sobie sciagnac video tut klicka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Głos na Kuba dopracowany model flesz_gordon - tutek klicka jest na stronie głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 mój cenny głos oddałem na Hynola :D:D:D !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Mój głos dla Hynola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Głos na lewisa, za pomysłowość :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 KLICEK się bał że przegra ehehehh :) vote on Hynol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Praca kuby chyba zdecydowanie najlepsza. Biorąc pod uwage wykonanie jak i techniczna strone, czyli bardzo fajną siatkę. Pozdrawiam. Moze w następnej też wezme udział. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 hej no wreszcie ftp wstało :) milego glosowania :D swojego nie dalem bo, nie wiem dlaczego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 a mojej pracki nie widac :D:D klicke--> nastepnym razem dodaj siebie do sondy !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 sorry juz widac :) spoko dodam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Klicek, masz u mnie krechę. ;) _kuba_, bardzo fajna praca, na ciebie głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 za co ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Taka wypasiona praca, a ja nie mogę na nią zagłosować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 RA hehe :) dzisiaj o 24 zamykam sonde, dalem dluzsza sonde bo nie wiedzialem kiedy ftp bedzie dzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 klicku, w pierwszym poscie nie moge doszukać się tematu tych prac :P. kto mnie oświeci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 Popiersie zołnierza w stroju, jak mozesz to luknij tutaj : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34593 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon 13 Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 plus dla Ciebie _kuba_ ...super pracka..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 _kuba_ moj glos tez leci do ciebie..., tak trzymaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 a ja na lewisa za pomysl, zaglosowalbym na kru, ale pracka nie jest popiersiasta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 hmm, mam nadzieję, że następny temat to będzie jakiś klasyczny speedowy temat i czas w granicach 45-60 minut a nie to co teraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 a nie mozesz zrobic speeda w ciagu 60 min ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewis Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Witam ! ja oddaje glos na zioło . Nawet jeśli faktycznie jest cos nie tak z proporcjami , to podoba mi sie wykonanie i przede wszystkim wyraz twarzy, obojetny i bezwzgledny wojownik :D Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 głos na kubę chociaż wahałem się nad hynolem.... pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Well, a gdzie Klicek?? Nieładnie tak z błotem wszystkich zmieszać a potem dobić, nie dodając galerii do votów ;). Może się to wydać dziwne, ale zagłosowałem na flesz_gordona, który miał odwage zamieścić swoją prace bezpośrednio po Klicku i z jeszcze innego powodu którego tutaj oficjalnie nie przytocze. Może nie jest to idealna pracka i wiele jeszcze pracy przed tobą, ale widać że chcesz i się uczysz. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 ...ale mi Hynol na ambicje wjechales :D hehehe ekhm...ekhm...wiesz, nie modeluje od wczoraj,i nawet sobie freelancuje (postaci tez pare zrobilem miedzy innymi) :) i jestem przekonany ze potrafilbym wykonac znacznie bardziej dopracowana twarz niz ta ssmanowa, ale poki co niestety nie w 3h :) to jest w zasadzie moj mankament ze zbyt wiele czasu poswiecam na jeden projekt i mam nadzieje ze przez te speedy- w ktorych mam zamiar czesciej sie udzielac- nieco zmieni mi sie "system pracy" tak swoja droga ten ssman to nawet popiersie nie jest ;) wlasciwie nie wiadomo co, ale lux- takie "klickowe" rzymskie kopniaki tylko dodaja skrzydel w nastepnym speedzie, co by tonie bylo postaram sie tez cos wystawic fajnie ze oddales na mnie glos-jednak aktu laski nikt tutaj nie potrzebuje :D i fajniej by bylo zeby nie robic z tego kolka wzajemnej adoracji, tylko zeby kazdy oddal glos na prace ktora wg subiektywnego odczucia jest najlepiej dorpacowana - glos "za odwage" nikomu nie pomoze :) - szukajac roboty w branzy graficznej nikt nie bedzie patrzyl na to czy koles jest śmiały czy nieśmialy ehehe irytuje mnie jeszcze ten "inny powod" ktorego nie przytoczysz oficlalnie ;) pozdro _kuba_ wymysl cos fajnego prosze ;) ide ogladac "walk the line" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 gratulacje dla zwycięzcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi