Napisano 31 Styczeń 200718 l Yo. Daaawno mnie tu nie bylo, bo dawno nic nie robilem "dla siebie". Postanowilem stworzyc jakas postac korzystajac z Zbrusha i jeden z moich conceptow wydal sie odpowiedni. Chociaz "wiem najlepiej", to mimo wszystko chcialbym posluchac opinii w trakcie pracy, zeby nie gubic obiektywizmu. O pomoc "techniczna" tez pewnie czasem poprosze. Zalozenie jest takie, ze tworze siatke odpowiednia do animowania, w razie gdyby naszla mnie na to ochota. Dlatego wersja pod ZBrusha bedzie dosyc dokladna.
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor Na poczatek concept i pierwsza wersja 3d, w jednej czesci szkicowo, w drugiej nieco dokladniej. Generalnie zastanawiam sie, jak bardzo trzymac sie oryginalnego conceptu, czy np. nie zrobic z niego wersji zenskiej. Na razie probuje...
Napisano 31 Styczeń 200718 l hehe. to będzie pełna reanimacja :) koncepcik jak i zaczątki modeliku fajne. masz już jakiś pomysł na finał?
Napisano 31 Styczeń 200718 l Podstawa bardzo fajna , może pokusisz się jeszcze o kilkanaście poly na pysk. Po koncepcie się wydaje że to nie ma piersi i ma płaski brzuch a tu jakieś innowacje ...ale w końcu to twój zamysł. Fajnie że coś znowu wrzucasz , aż mi się animacja tego kucharza przypomniała... 'makes it tasty and delicious' ;) Pozdrawiam.
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor Chveti: napisalem: "zastanawiam sie, jak bardzo trzymac sie oryginalnego conceptu, czy np. nie zrobic z niego wersji zenskiej" ;)
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor tweety: Final? :) Finalem ma byc fajnie zrobiona, dopieszczona postac ;)
Napisano 31 Styczeń 200718 l o, wrocil drag ;) przypominam sobie jakiegos wipa w Twoim wydaniu, jakas babcia albo dziadek na fotel w cartoonowych klimatach, chyba razem z Marcinem to bylo robione? A, jeszcze jakis kucharz chyba byl, mniejsza o to :) osobiscie bardzo milo wspominam Twoje wipy :) jakies takie zawsze 'konkretne' sa :) zycze zeby tutaj bylo podobnie! powodzenia i czekam na update pionier.
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor Tweety: hmmm, tematem jest postac, wiec nie sadze, zeby chcialo mi sie bawic w dopieszczanie enva. Chociaz kto wie... moze w ramach "odskoczni". Na pewno bede to robil na koncu, wiec istnieje duze prawdopodobienstwo, ze oleje to zupelnie;) Najwyzej cos podmaluje;) Pionier: Hehe, mowisz o tym: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=16847 Ostatnio nawet probowalem do tego wrocic, bo praca wydawala sie prawie skonczona, ale nie dalem rady. Moje spojrzenie zmienilo sie i zbyt duzo bym tam teraz zmienil.
Napisano 31 Styczeń 200718 l nigdy nieprzywykne ze drug to reanimator :D dlatego na f3d wchodze :D aby druga poogladac :D :D od tylu wyglada super :) z przodu niebardzo :) trzymalbym sie bardziej conceptu bo jest cool :D choc niewiadomo co wymyslisz po twoich pracach mozna sie spodziwac czegos fajnego ;) dla mnie niezapomniany jest francuski kucharz :) pozdro i powodzenia
Napisano 31 Styczeń 200718 l nigdy nieprzywykne ze drug to reanimator :D dlatego na f3d wchodze :D aby druga poogladac :D :D od tylu wyglada super :) z przodu niebardzo :) hehe, dziwnie zabrzmialo :D ja tam az tak sie nie lubie z drugiem zeby pisac ze z przdu u niego niebardzo hehehe :P a tak powaznie, dokladnie o tego wipa mi chodzilo, wciaz trzyma poziom... Dr uG Queen Style, duzo dobre jak to mowia :) szkoda, wroc kiedys do tego albo daj komus (marcinowi?:) ) do skonczenia bo szkoda takiej roboty tak tylko pisze bo lubie takie klimaty, mimo ze nigdy sam sie z tym nie zmierzylem ok, koniec OT czolem pionier.
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor na f3d wchodze :D aby druga poogladac :D :D od tylu wyglada super :) Hahahah... no slyszalem ze mam fajny tylek ;) ;D Pionier: mi tez ich szkoda, no ale... obaczym ;) Poki co - szminka.
Napisano 5 Luty 200718 l Autor Nie ogladalem MiB, wiec nie wiem jak wygladaja. Moze i lepiej, nie bede sie sugerowal;) Chwila przerwy zwiazana z obowiazkami i juz temat lekko wrocil. Rezygnuje z postaci kobiecej. Pomazialem troche po glowie, coby ja uzdatnic, uatrakcyjnic. Zrezygnowalbym pewnie z ust, ale chce, zeby wielkie wargi kusily, by je pomalowac szminka ;) ;) ;) Gdy tylko bedzie jakis update 3d - wrzuce. P.S. Geba moze niekoniecznie bedzie otwarta, ale chcialem pokazac co sie dzieje z tymi kawalkami skory (?). Pozdrawiam.
Napisano 7 Luty 200718 l Modelik naprawde niezły tylko dodaj na grzbiecie ten grabik bo narazie to on za prostyjest (chociaż mi to nie przeszkadza ale jeśli chcesz go mieć takiego jak w concepcie to powinnien mieś większy garb i te rogi na grzbiecie).
Napisano 11 Luty 200718 l Trzymam kciuki! Jak klimacik zostanie taki jak w rysunkach to będzie okej. PS: co się stało z reanimacja.com? Zaglądałem tam czasem i się rozczarowałem pewnego dnia:p pozdro!!
Napisano 11 Luty 200718 l swietny koncept, zalatuje troche Newbornem z Aliena 4 model tez dobrze idzie, tyłek ładny wyszedł :D