Reanimator Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Yo. Daaawno mnie tu nie bylo, bo dawno nic nie robilem "dla siebie". Postanowilem stworzyc jakas postac korzystajac z Zbrusha i jeden z moich conceptow wydal sie odpowiedni. Chociaz "wiem najlepiej", to mimo wszystko chcialbym posluchac opinii w trakcie pracy, zeby nie gubic obiektywizmu. O pomoc "techniczna" tez pewnie czasem poprosze. Zalozenie jest takie, ze tworze siatke odpowiednia do animowania, w razie gdyby naszla mnie na to ochota. Dlatego wersja pod ZBrusha bedzie dosyc dokladna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2007 Na poczatek concept i pierwsza wersja 3d, w jednej czesci szkicowo, w drugiej nieco dokladniej. Generalnie zastanawiam sie, jak bardzo trzymac sie oryginalnego conceptu, czy np. nie zrobic z niego wersji zenskiej. Na razie probuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 hehe. to będzie pełna reanimacja :) koncepcik jak i zaczątki modeliku fajne. masz już jakiś pomysł na finał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Podstawa bardzo fajna , może pokusisz się jeszcze o kilkanaście poly na pysk. Po koncepcie się wydaje że to nie ma piersi i ma płaski brzuch a tu jakieś innowacje ...ale w końcu to twój zamysł. Fajnie że coś znowu wrzucasz , aż mi się animacja tego kucharza przypomniała... 'makes it tasty and delicious' ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Bardzo dobry koncept :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2007 Chveti: napisalem: "zastanawiam sie, jak bardzo trzymac sie oryginalnego conceptu, czy np. nie zrobic z niego wersji zenskiej" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 my bad. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2007 tweety: Final? :) Finalem ma byc fajnie zrobiona, dopieszczona postac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 ale chyba w fajnie zrobionym dopiesczonym env? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 o, wrocil drag ;) przypominam sobie jakiegos wipa w Twoim wydaniu, jakas babcia albo dziadek na fotel w cartoonowych klimatach, chyba razem z Marcinem to bylo robione? A, jeszcze jakis kucharz chyba byl, mniejsza o to :) osobiscie bardzo milo wspominam Twoje wipy :) jakies takie zawsze 'konkretne' sa :) zycze zeby tutaj bylo podobnie! powodzenia i czekam na update pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2007 Tweety: hmmm, tematem jest postac, wiec nie sadze, zeby chcialo mi sie bawic w dopieszczanie enva. Chociaz kto wie... moze w ramach "odskoczni". Na pewno bede to robil na koncu, wiec istnieje duze prawdopodobienstwo, ze oleje to zupelnie;) Najwyzej cos podmaluje;) Pionier: Hehe, mowisz o tym: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=16847 Ostatnio nawet probowalem do tego wrocic, bo praca wydawala sie prawie skonczona, ale nie dalem rady. Moje spojrzenie zmienilo sie i zbyt duzo bym tam teraz zmienil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 nigdy nieprzywykne ze drug to reanimator :D dlatego na f3d wchodze :D aby druga poogladac :D :D od tylu wyglada super :) z przodu niebardzo :) trzymalbym sie bardziej conceptu bo jest cool :D choc niewiadomo co wymyslisz po twoich pracach mozna sie spodziwac czegos fajnego ;) dla mnie niezapomniany jest francuski kucharz :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 nigdy nieprzywykne ze drug to reanimator :D dlatego na f3d wchodze :D aby druga poogladac :D :D od tylu wyglada super :) z przodu niebardzo :) hehe, dziwnie zabrzmialo :D ja tam az tak sie nie lubie z drugiem zeby pisac ze z przdu u niego niebardzo hehehe :P a tak powaznie, dokladnie o tego wipa mi chodzilo, wciaz trzyma poziom... Dr uG Queen Style, duzo dobre jak to mowia :) szkoda, wroc kiedys do tego albo daj komus (marcinowi?:) ) do skonczenia bo szkoda takiej roboty tak tylko pisze bo lubie takie klimaty, mimo ze nigdy sam sie z tym nie zmierzylem ok, koniec OT czolem pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2007 na f3d wchodze :D aby druga poogladac :D :D od tylu wyglada super :) Hahahah... no slyszalem ze mam fajny tylek ;) ;D Pionier: mi tez ich szkoda, no ale... obaczym ;) Poki co - szminka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 hahaha jak to brzmi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 ...o- cos fajnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Bardzo mi to przypomina tych zdegenerowanych obcych z MiB :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 Nie ogladalem MiB, wiec nie wiem jak wygladaja. Moze i lepiej, nie bede sie sugerowal;) Chwila przerwy zwiazana z obowiazkami i juz temat lekko wrocil. Rezygnuje z postaci kobiecej. Pomazialem troche po glowie, coby ja uzdatnic, uatrakcyjnic. Zrezygnowalbym pewnie z ust, ale chce, zeby wielkie wargi kusily, by je pomalowac szminka ;) ;) ;) Gdy tylko bedzie jakis update 3d - wrzuce. P.S. Geba moze niekoniecznie bedzie otwarta, ale chcialem pokazac co sie dzieje z tymi kawalkami skory (?). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Modelik naprawde niezły tylko dodaj na grzbiecie ten grabik bo narazie to on za prostyjest (chociaż mi to nie przeszkadza ale jeśli chcesz go mieć takiego jak w concepcie to powinnien mieś większy garb i te rogi na grzbiecie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 Trzymam kciuki! Jak klimacik zostanie taki jak w rysunkach to będzie okej. PS: co się stało z reanimacja.com? Zaglądałem tam czasem i się rozczarowałem pewnego dnia:p pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 swietny koncept, zalatuje troche Newbornem z Aliena 4 model tez dobrze idzie, tyłek ładny wyszedł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi