Bro Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 Yo. Pokaże wam miejsce w którym mieszkam :) Lewa klatka parter po prawej stronie :) 3 dni roboty - na dniach napisze co i jak zrobilem. Moglem zaoszczedzis sporo poligonow ale postawilem na szybkosc jakosc i wygode co moim zdaniem oplaca sie w tym przypadku. Sorry za wielkosc obrazkow ale tylko przy wiekszych renderach widac coniektore szczegoly. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 poprostu super!! moglbys pokazac tex :) na dniach napisze co i jak zrobilem czekam z niecierpliwoscia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S1117 Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 Piekne. Najfajniejsze sa wejscia do klatek schodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mcode Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 Nom.... bardzo ładnie i wiem o co ci chodzi z tym zaoszczędzeniem poly, widać że chyba to robiłeś elementami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 gitara :) x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 kul:) tez czekam na mini making-of Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 Ekstra! ;] Też proszę o text. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 Sam model bardzo przyjemny, ale już teksturka to kwintesencja smaku i zapachu. Za każdym razem nie mogę się nadziwić, jak ostre i czyste Ci wychodzą :) Mógłbyś kiedyś podzielić się swoją wiedzą pokazując technikę w jakimś mini tutorialu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 teraz pojechales po całosci , u mnie na retkini takie stoją :D, przydałoby sie moze jakies graffiti na murach czy klatkach, bo teraz wszedzie wszsytko jest usmarowane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 Klasa jak zawsze :) Sprawiasz że mam ochotę zająć się szydełkowaniem heheh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huzdebos Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 mario don -> mieszkasz na retkini? hiehie, moze jeszcze obok mojego bloku :P? pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Supcio, tez mieszkalem kiedys w czyms podobnym. Texturka by sie przydala do wgladu:] i making off tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 rewelacja !!!!!!!! szkoda tylko ze textury w oknach sie powtarzaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 całe szczęście nie robisz charactersów bo bym sie załamał :D a tex pokaz koniecznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 awesome :asd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 rewelacja, czekam na opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michnik220380 Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Brat teraz wszyscy wiedza gdzie mieszkamy:):) a tak na powaznie, bede mowic na CIebie pan wymiatacz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 21 Luty 2007 Autor Share Napisano 21 Luty 2007 Yo. Zrobilem na szybko taki maly MAKING OF ktory znajdziecie: TUTAJ All: Dzieki za dobre slowo panowie :) Mcode: masz rację wszystko zrobione z Elementami Kuba_: txt to nic specjalnego opisalem mniej wiecej - poza kontrastem i sharpenem za duzo nie ma do opisywania :) Ziomus: No bez przesady :) Nie powiem kto teraz wygral minibitwe :) Ferni : okna sie powtarzaja ale jakos nie chcialo mi sie robic kilkadziesiat roznych :) ledyr : kiedys cos probowalem przy postaciach ale chyba to nie dla mnie - bede jedynie tlo dla twoich postaci robic :)))) Michnik : trzymam za słowo z tym Panem :) Pozdro wrzuce jeszcze na dniach jakies rendery drugiej strony - jakbyscie mieli pytania to smialo pisac ale mysle ze wiekszosc opisalem w linku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Do Stalkera z tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Juz sobie Ciebie wyobrazam jak biegasz z aparatem wokolo bloku ... jak za starych dobrych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 swietny link !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 śliczne, wogóle nie widać że to lp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mcode Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 I wiedziałem że segmentów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 22 Luty 2007 Autor Share Napisano 22 Luty 2007 Yo. Poraszka - az sie lezka kreci :)) Ostatnie rendery: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 gdyby firmy mialy wszystkich grafikow takich jak Ty gry byly by zdecydowanie piekniejsze a tak to nie ma nawet w co pograc, bo gierki rania moje oczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 strzelam, mieszkasz na bartodziejach? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Genialnie proste....Super wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Pietrius - pudlo. Bro jutro na bro? na 19 w rocku? Odezwij sie jutro. Chce sie jutro najdalej w poniedzialek wysylac i czas podjac decyzje. Aha klicor, sorki ze ci sie wpieprzam bro, ale ostatnio chodze ... no jakbym mial okres, najsmieszniejsze jest ze w duzej mierze wyglad gry nie zalezy od grafikow, owszem tez ale smieszne bo smieszne, ale managment ma najwiecej do powiedzenia, badz niepowiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 no jasne ze od managmentu bo jak widza ze im Bro zawyza poziom i reszta grafikow robi "kaszaloty" to latwiej jest jednego kolesia znizyc do poziomu niz cala reszte ;) dzieki czemu otrzymuja "spojnosc" graficzna LOL hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Świetna praca, jak zwykle super wykorzystałeś tekstury. Co tu dużo mówić wymiatasz. Dzięki za making of:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 no to pewnie wyżyny, jak nie to nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 23 Luty 2007 Autor Share Napisano 23 Luty 2007 no to pewnie wyżyny, jak nie to nie mam pojęcia No niestety ---> FORDON ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Bo fordon to juz nie bydgoszcz :P To sypialnia XD EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Faktycznie, bardzo podobne do otaczajęcych mnie bloków ;). Swietna robota, zarąbiste textury. Btw, fajnie wiedzieć, że na Retkinii jest nas wiecej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 miodek teraz czekam na reszte osiedla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Przepiekna robótka i tutek fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 chyle czoła, wygląda jak wycięte z fotografii. gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi