Napisano 20 Luty 200718 l Yo. Pokaże wam miejsce w którym mieszkam :) Lewa klatka parter po prawej stronie :) 3 dni roboty - na dniach napisze co i jak zrobilem. Moglem zaoszczedzis sporo poligonow ale postawilem na szybkosc jakosc i wygode co moim zdaniem oplaca sie w tym przypadku. Sorry za wielkosc obrazkow ale tylko przy wiekszych renderach widac coniektore szczegoly.
Napisano 20 Luty 200718 l poprostu super!! moglbys pokazac tex :) na dniach napisze co i jak zrobilem czekam z niecierpliwoscia pozdro
Napisano 20 Luty 200718 l Nom.... bardzo ładnie i wiem o co ci chodzi z tym zaoszczędzeniem poly, widać że chyba to robiłeś elementami.
Napisano 20 Luty 200718 l Sam model bardzo przyjemny, ale już teksturka to kwintesencja smaku i zapachu. Za każdym razem nie mogę się nadziwić, jak ostre i czyste Ci wychodzą :) Mógłbyś kiedyś podzielić się swoją wiedzą pokazując technikę w jakimś mini tutorialu ;)
Napisano 20 Luty 200718 l teraz pojechales po całosci , u mnie na retkini takie stoją :D, przydałoby sie moze jakies graffiti na murach czy klatkach, bo teraz wszedzie wszsytko jest usmarowane ;)
Napisano 20 Luty 200718 l Klasa jak zawsze :) Sprawiasz że mam ochotę zająć się szydełkowaniem heheh :D
Napisano 20 Luty 200718 l mario don -> mieszkasz na retkini? hiehie, moze jeszcze obok mojego bloku :P? pzdrw
Napisano 21 Luty 200718 l Supcio, tez mieszkalem kiedys w czyms podobnym. Texturka by sie przydala do wgladu:] i making off tez.
Napisano 21 Luty 200718 l całe szczęście nie robisz charactersów bo bym sie załamał :D a tex pokaz koniecznie ;)
Napisano 21 Luty 200718 l Brat teraz wszyscy wiedza gdzie mieszkamy:):) a tak na powaznie, bede mowic na CIebie pan wymiatacz:)
Napisano 21 Luty 200718 l Autor Yo. Zrobilem na szybko taki maly MAKING OF ktory znajdziecie: TUTAJ All: Dzieki za dobre slowo panowie :) Mcode: masz rację wszystko zrobione z Elementami Kuba_: txt to nic specjalnego opisalem mniej wiecej - poza kontrastem i sharpenem za duzo nie ma do opisywania :) Ziomus: No bez przesady :) Nie powiem kto teraz wygral minibitwe :) Ferni : okna sie powtarzaja ale jakos nie chcialo mi sie robic kilkadziesiat roznych :) ledyr : kiedys cos probowalem przy postaciach ale chyba to nie dla mnie - bede jedynie tlo dla twoich postaci robic :)))) Michnik : trzymam za słowo z tym Panem :) Pozdro wrzuce jeszcze na dniach jakies rendery drugiej strony - jakbyscie mieli pytania to smialo pisac ale mysle ze wiekszosc opisalem w linku.
Napisano 21 Luty 200718 l Juz sobie Ciebie wyobrazam jak biegasz z aparatem wokolo bloku ... jak za starych dobrych ;)
Napisano 22 Luty 200718 l gdyby firmy mialy wszystkich grafikow takich jak Ty gry byly by zdecydowanie piekniejsze a tak to nie ma nawet w co pograc, bo gierki rania moje oczy ;)
Napisano 22 Luty 200718 l Pietrius - pudlo. Bro jutro na bro? na 19 w rocku? Odezwij sie jutro. Chce sie jutro najdalej w poniedzialek wysylac i czas podjac decyzje. Aha klicor, sorki ze ci sie wpieprzam bro, ale ostatnio chodze ... no jakbym mial okres, najsmieszniejsze jest ze w duzej mierze wyglad gry nie zalezy od grafikow, owszem tez ale smieszne bo smieszne, ale managment ma najwiecej do powiedzenia, badz niepowiedzenia.
Napisano 22 Luty 200718 l no jasne ze od managmentu bo jak widza ze im Bro zawyza poziom i reszta grafikow robi "kaszaloty" to latwiej jest jednego kolesia znizyc do poziomu niz cala reszte ;) dzieki czemu otrzymuja "spojnosc" graficzna LOL hehehehe
Napisano 23 Luty 200718 l Świetna praca, jak zwykle super wykorzystałeś tekstury. Co tu dużo mówić wymiatasz. Dzięki za making of:)
Napisano 23 Luty 200718 l Autor no to pewnie wyżyny, jak nie to nie mam pojęcia No niestety ---> FORDON ;)
Napisano 23 Luty 200718 l Faktycznie, bardzo podobne do otaczajęcych mnie bloków ;). Swietna robota, zarąbiste textury. Btw, fajnie wiedzieć, że na Retkinii jest nas wiecej ;)