Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość _Kreska_
Napisano

gratki!

najbardziej mi sie podoba ze niby taki still i cartoon a tak fajnie emocje widac, piękne twarze (ta dziewczyna normalnie petarda!) i wiatr, i sposób w jaki koles czapke podtrzymuje... straszny ładunek emocji w tej pracy jest:)

pieknie... naprawde pieknie...

oskara normalnie powinienes dostac, jakby za stille dawali :P

Napisano

slajver -> dziekuje

max_1989 -> dziekuje

Mr Pank-> mazy mi sie filmik ale to pewnie za kilka lat ;)

Lewus -> dziekuje bardzo :)

_Kreska_ -> dzieki straszne :) strasznie milo slyszec ze moja pracka tak bardzo wplywa na czyjes emocje

Jonasz_Real -> dzieki misq

Elmo22 -> dziki wielkie. Bardzo kibicowalem waszej druzynie.

Mironeczek -> dziekuje

No Panie i Panowie

Odpoczolem na wczasach wiec od jutra biore sie za kosmetyczne poprawki a pozniej za making of.

Chcial bym przeprosic wszystkich za to iz tekst do obrazka nie byl poprawny gramatycznie - nie jest to spowodowane niepowaznym traktowaniem calego przedwsieziecia - lecz kiepska pamiecia. Tekst ten byl napisany w 1 dzien bitwy - sporo czasu zanim co kolwiek zaczolem robic. Nastepnym razem postaram sie bardziej.

Dziekuje wszystkim za kibicowanie/trzymanie kciukow/oddanie glosow na moja prace w sondzie. Dziekuje wszystkim moderatorom za przygotowanie oraz nadzor nad konkursem.

Specjalne podziekowania dla Jury - bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo dziekuje :)

Gość Raffaello
Napisano

no barton jeszcze raz gratuluje talentu! Świetna pracka!

Gratki za fronta na stronie Zbrusha!!!

Czekam na making off'a

Pozdrawiam!

Napisano

Dziekuje dziekuje :)

Z tym making off to sdie jeszcze troszke przeciagnie bo w weekend jade do szkocji testowac tamtejsze browary :D

ale spokojna glowa bedzie napewno - i postaram sie odpowiedziec w nim na wszystkie nurtujace wiele osob pytania. Poprostu jeszcze troszke cierpliwosci.

Narazie przy otwarciu plikow tej scenki ciagnie mnie na wymioty (zmeczenie materialu) wiec taki weekend odpoczynku dobrze mi zrobi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności