Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Tu się zgodze..

Drugi plan-Cudo...a nad pierwszym trzeba posiedziec...

A co do miniki.... Musisz po prostu niczym prawdziwy Ekspresjonista ja stworzyc..! Twarz ktora widzimy jest bardzo .hhhmm...Jest po prostu płaska..i nie wyraza zadnych emocji..No i to dziwne swiatło na twarzy trzeba poprawic...no i kamizelka jakas taka .....eh Zły jestem ...

Jak juz powiedziałem 2 plan rewelacyjny..Kolor klasa no i Klimat..

Pozdrawiam Kuba.

Zycze zajecia wysokiego miejsca i.:D

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 15,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pomysł na prackę jest rewelacyjny, wykonanie rewelacyjne do kwadratu ale jak dla mnie i tak rządzi jej klimat. szacuneczek

Napisano
  • Autor

Jakas taka cisza przed burza na forum :] Wrzucam przedostatni update - pae rzeczy jescze jest do wyciagniecia i zdetalizowania. Wiking poprzedni mial tak dramatyczna anatomie ze zrobilem go raz jeszcze - mam nadzieje ze jest lepiej. Troche zaszalalem z oswietleniem ale mysle ze buduje taki lekko basniowo fantastyczny klimat

Czepiajcie sie wszystkiego :]

val6.jpg

Napisano

valkiria super .Strzal wydaje mi sie jest zbyt wiele.Jesli to lekko uniesione kolano to kolano to jest w zlym miejscu u wojownika.Zroznicowalbym moze te faldy na jego odzieniu,.Drugi plan jest rzeczywiscie super klimacik tez.Pozdrawiam.

Napisano

świetne. dobrze że poprawiłeś oświetlenie na postaci. Światło z duszka mogło by oświetlać podłoże. cienie dawać.

mój faworyt. jestem twoim idolem;)

Napisano

Trochę krwi na katance i będzie super. Walkiria jak i światełko bardzo mi się podobają. Myślę, że obecnie jesteś moim faworytem :D

Napisano

gorka nad glowa pana taka niedopicowana sie wydaje - malutki detalik by sie przydal ..

btw - jest pieknie *:

Napisano

valkiria piekna i tlo swietne.najslabiej wyszedl stroj wojownika...jakis taki gliniasty.no i krzyhhh ma racje...piorka slabe.pozdr

Napisano
  • Autor

Przedostatni update - kolo polnocy wrzuce wersje finalna

Bede poprawial na pewno snieg i lotki strzal - mowcie co jeszcze :]

val7.jpg

Napisano

szaleniec;] pracka swietna,niesamowicie klimatyczna, dodaj tylko plamy krwi na ubranku i wsio.

Napisano

pojawiło się więcej światła i jest super.

Jeszcze dowal poświaty i będzie miód.

Pozdrówka

Napisano
  • Autor

No i koncowka :]

val_final.jpg

Wielkie dzieki dla wszystkich za pomoc w tworzeniu tego obrazka. Zaraz wyedytuje pierwszy post z opisem :]

Napisano

Wyszło lepiej niż się zapowiadało... wybacz mistrzu, że w Ciebie zwątpiłem ;).

Napisano

poprostu piekne :) naprawde kawał warsztatu i świetny klimat. moje gratulacje

Napisano

podoba mi sie rowniez pomysl i drugi plan ale ta postac...malutki ten wojownik -moze 155cm wzrostu .

Napisano

Ja tez przesadzilem z tym 155 cm.praca jest swietna i tylko ten jeden szczegol mi nie pasuje ,ale to twoj wybor i generalnie nie jest to jakis blad.pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

A gdzies slyszalem ze ludzie to dawniej generalnie niscy byli... wyksztalciuchy ma uczelniach tak gadaja ;]

Napisano

tez to slyszalem.A nawet mozna obejzec stare zbroje rycerskie i sie zdziwic bo male rzeczywiscie.Widze ze tez zamieniasz sie w wampira ,albo jestes w innej strefie czasowej.:)

Napisano
  • Autor

Speeda konczylem i jakos mnie noc zastala :] Dla mnie taka normalna pora... nocny marek jestem :P

Napisano

a ja pisze stukam z kafejki w srodku las palmas na gran kanarii ale jutro wracam do domu.pozdrawiam

Napisano

Chlop jak dzwon ci wyszedl! Kawal wojownika (daje mu 170 cm), ale najbardziej to mnie rozbroil jego warkoczyk;) Pelna dramaturgia smierci!;P

Taka jedna malutka uwaga. Poza tym ze wszystko jest na totalnym wypasie, to materialy na tym planie wydaja sie byc podobne - gdybys jeszcze bardziej zroznicowal zjawiska swiatla, napewno by nie zaszkodzilo.

Pozdro i owocnych naspeedowanych nocy:]

Napisano

Ha, super wyszedł dof na sniegu :D:D...jedyne co mi przeszkadza to paleta barw...no ale śnieg baardzo w klimacie

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.