Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tu się zgodze..

Drugi plan-Cudo...a nad pierwszym trzeba posiedziec...

A co do miniki.... Musisz po prostu niczym prawdziwy Ekspresjonista ja stworzyc..! Twarz ktora widzimy jest bardzo .hhhmm...Jest po prostu płaska..i nie wyraza zadnych emocji..No i to dziwne swiatło na twarzy trzeba poprawic...no i kamizelka jakas taka .....eh Zły jestem ...

Jak juz powiedziałem 2 plan rewelacyjny..Kolor klasa no i Klimat..

Pozdrawiam Kuba.

Zycze zajecia wysokiego miejsca i.:D

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 15,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pomysł na prackę jest rewelacyjny, wykonanie rewelacyjne do kwadratu ale jak dla mnie i tak rządzi jej klimat. szacuneczek

Napisano
  • Autor

Jakas taka cisza przed burza na forum :] Wrzucam przedostatni update - pae rzeczy jescze jest do wyciagniecia i zdetalizowania. Wiking poprzedni mial tak dramatyczna anatomie ze zrobilem go raz jeszcze - mam nadzieje ze jest lepiej. Troche zaszalalem z oswietleniem ale mysle ze buduje taki lekko basniowo fantastyczny klimat

Czepiajcie sie wszystkiego :]

val6.jpg

Napisano

valkiria super .Strzal wydaje mi sie jest zbyt wiele.Jesli to lekko uniesione kolano to kolano to jest w zlym miejscu u wojownika.Zroznicowalbym moze te faldy na jego odzieniu,.Drugi plan jest rzeczywiscie super klimacik tez.Pozdrawiam.

Napisano

świetne. dobrze że poprawiłeś oświetlenie na postaci. Światło z duszka mogło by oświetlać podłoże. cienie dawać.

mój faworyt. jestem twoim idolem;)

Napisano

Trochę krwi na katance i będzie super. Walkiria jak i światełko bardzo mi się podobają. Myślę, że obecnie jesteś moim faworytem :D

Napisano

gorka nad glowa pana taka niedopicowana sie wydaje - malutki detalik by sie przydal ..

btw - jest pieknie *:

Napisano

valkiria piekna i tlo swietne.najslabiej wyszedl stroj wojownika...jakis taki gliniasty.no i krzyhhh ma racje...piorka slabe.pozdr

Napisano
  • Autor

Przedostatni update - kolo polnocy wrzuce wersje finalna

Bede poprawial na pewno snieg i lotki strzal - mowcie co jeszcze :]

val7.jpg

Napisano

szaleniec;] pracka swietna,niesamowicie klimatyczna, dodaj tylko plamy krwi na ubranku i wsio.

Napisano

pojawiło się więcej światła i jest super.

Jeszcze dowal poświaty i będzie miód.

Pozdrówka

Napisano
  • Autor

No i koncowka :]

val_final.jpg

Wielkie dzieki dla wszystkich za pomoc w tworzeniu tego obrazka. Zaraz wyedytuje pierwszy post z opisem :]

Napisano

Wyszło lepiej niż się zapowiadało... wybacz mistrzu, że w Ciebie zwątpiłem ;).

Napisano

poprostu piekne :) naprawde kawał warsztatu i świetny klimat. moje gratulacje

Napisano

podoba mi sie rowniez pomysl i drugi plan ale ta postac...malutki ten wojownik -moze 155cm wzrostu .

Napisano

Ja tez przesadzilem z tym 155 cm.praca jest swietna i tylko ten jeden szczegol mi nie pasuje ,ale to twoj wybor i generalnie nie jest to jakis blad.pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

A gdzies slyszalem ze ludzie to dawniej generalnie niscy byli... wyksztalciuchy ma uczelniach tak gadaja ;]

Napisano

tez to slyszalem.A nawet mozna obejzec stare zbroje rycerskie i sie zdziwic bo male rzeczywiscie.Widze ze tez zamieniasz sie w wampira ,albo jestes w innej strefie czasowej.:)

Napisano
  • Autor

Speeda konczylem i jakos mnie noc zastala :] Dla mnie taka normalna pora... nocny marek jestem :P

Napisano

a ja pisze stukam z kafejki w srodku las palmas na gran kanarii ale jutro wracam do domu.pozdrawiam

Napisano

Chlop jak dzwon ci wyszedl! Kawal wojownika (daje mu 170 cm), ale najbardziej to mnie rozbroil jego warkoczyk;) Pelna dramaturgia smierci!;P

Taka jedna malutka uwaga. Poza tym ze wszystko jest na totalnym wypasie, to materialy na tym planie wydaja sie byc podobne - gdybys jeszcze bardziej zroznicowal zjawiska swiatla, napewno by nie zaszkodzilo.

Pozdro i owocnych naspeedowanych nocy:]

Napisano

Ha, super wyszedł dof na sniegu :D:D...jedyne co mi przeszkadza to paleta barw...no ale śnieg baardzo w klimacie

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności