Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tu się zgodze..

Drugi plan-Cudo...a nad pierwszym trzeba posiedziec...

A co do miniki.... Musisz po prostu niczym prawdziwy Ekspresjonista ja stworzyc..! Twarz ktora widzimy jest bardzo .hhhmm...Jest po prostu płaska..i nie wyraza zadnych emocji..No i to dziwne swiatło na twarzy trzeba poprawic...no i kamizelka jakas taka .....eh Zły jestem ...

Jak juz powiedziałem 2 plan rewelacyjny..Kolor klasa no i Klimat..

Pozdrawiam Kuba.

Zycze zajecia wysokiego miejsca i.:D

• Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jakas taka cisza przed burza na forum :] Wrzucam przedostatni update - pae rzeczy jescze jest do wyciagniecia i zdetalizowania. Wiking poprzedni mial tak dramatyczna anatomie ze zrobilem go raz jeszcze - mam nadzieje ze jest lepiej. Troche zaszalalem z oswietleniem ale mysle ze buduje taki lekko basniowo fantastyczny klimat

Czepiajcie sie wszystkiego :]

val6.jpg

Napisano

valkiria super .Strzal wydaje mi sie jest zbyt wiele.Jesli to lekko uniesione kolano to kolano to jest w zlym miejscu u wojownika.Zroznicowalbym moze te faldy na jego odzieniu,.Drugi plan jest rzeczywiscie super klimacik tez.Pozdrawiam.

Napisano

świetne. dobrze że poprawiłeś oświetlenie na postaci. Światło z duszka mogło by oświetlać podłoże. cienie dawać.

mój faworyt. jestem twoim idolem;)

Napisano

Ja tez przesadzilem z tym 155 cm.praca jest swietna i tylko ten jeden szczegol mi nie pasuje ,ale to twoj wybor i generalnie nie jest to jakis blad.pozdrawiam.

Napisano

tez to slyszalem.A nawet mozna obejzec stare zbroje rycerskie i sie zdziwic bo male rzeczywiscie.Widze ze tez zamieniasz sie w wampira ,albo jestes w innej strefie czasowej.:)

Napisano

Chlop jak dzwon ci wyszedl! Kawal wojownika (daje mu 170 cm), ale najbardziej to mnie rozbroil jego warkoczyk;) Pelna dramaturgia smierci!;P

Taka jedna malutka uwaga. Poza tym ze wszystko jest na totalnym wypasie, to materialy na tym planie wydaja sie byc podobne - gdybys jeszcze bardziej zroznicowal zjawiska swiatla, napewno by nie zaszkodzilo.

Pozdro i owocnych naspeedowanych nocy:]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności