Napisano 14 Marzec 200718 l Coś się tych łazienek narobiło na forum. Przedstawiam swoją, komercyjna, ale mojego projektu, możecie jechać :p vRay Pozdrawiam, SWRSC
Napisano 14 Marzec 200718 l rzeczywiscie duzo tych lazienek :) ładnie ładnie :)tylko szkoda ze nie ma wiecej ujec
Napisano 14 Marzec 200718 l Jak zwykle bardzo ladnie SWRSC. Ladny render, swiatlo i materialy. Nie przekonuje mnie jednak kwiatek w lazience. Mankanentem wedlug mnie jest brak calkowitej zabudowy kabiny prysznicowej, Mi osobiscie nie chcialoby sie po kazdem prysznicu latac ze scierka po calej lazience. Pozdrawiam.
Napisano 14 Marzec 200718 l Podsumuję to tak.. Stać cię na więcej odnośnie projektu ( albo cię przeceniam , mi osobiście nic tam się nie podoba, po prostu taki ma gust :) a do rederu to wiem na pewno ze w mentalu znacznie lepiej byś to zrobił!! Czemu nie możesz się zdecydować na jeden system rederujący??Zawsze mnie to zastanawiało:) Pozdrawiam.
Napisano 15 Marzec 200718 l Ładna wizka, klimatyczny projekt chociaż troche mi się nie podoba to coś na czym wisi czerwony ręcznik i lampki nad lustrem (takie nie w moim guście:) Zastanowiłbym się też czy jednej ściany (może tej z lustrem nie zrobić z innego materiału/w innym kolorze - ale to takie moje drobne dywagacje:) Bardzo dobrze wyszło światło we wnękach, generalnie światło i materiały - SUPER pytanko: "ziarno" zamierzone czy brak czasu? :)
Napisano 15 Marzec 200718 l fajnie :) ręcznik imo wypadł rewelacyjnie. dalsza część trochę monotonna i palemka taka sobie ale tak to w porządku :) A właśnie: czemu vray? Pozdrawiam
Napisano 15 Marzec 200718 l to co najważniejsze czyli wrażenie b.pozytywne. dziwnie trochę kolory się zlewają jakby wszystko za mgłą. doniczka 'bezcieniowa' i tiling materiału na ramie lustra do poprawienia ps. wracaj do mentala :P
Napisano 15 Marzec 200718 l Autor Mental mnie zdenerwował i dostał kopniaka.... nie bede na nim robił wiz, skurczybyk jeden... ziarno zamierzone :)
Napisano 15 Marzec 200718 l Autor "To nie wina rendera tylko usera" hehe, nie mam na niego siły. vRaya szybciej mi się ustawia do wnętrz. Mentala zostawie tylko do reklamowych renderingów, bo w tym przypadku znowu mi się tego szybciej ustawia :D
Napisano 15 Marzec 200718 l takie pytanko mam jedno... a gdzie splukuje sie wode z toalety? ;> hehehe... a tak to mi sie podoba obrazek - daje rady ziarno przyjemne nawet, fajne obramowanie lustra. choc nie wiem, czy pasuje akurat w ten klimat wnetrza. samo wnetrze calkiem fajne. dobra nie nudze juz, ide spac! pozdro
Napisano 15 Marzec 200718 l jasiek, to raczej bidet jest ;p ladna lazienka, fajny bajer z sufitem ;] recznik wymiata ;]