Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hello!

Przedstawiam jeszcze kuchnie :) znowu vRay. Miejscami troszke szumi, ale nie mam czasu tego poprawić. Agólnie szum zamierzony, tylko wlaśnie miejscami się nie posłuchał :P

salwkuchniayl5.jpg

Pozdrawiam,

SWRSC

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo miła praca.Kaktusy za ciemne,kran wydaje sie byc za duzy.Mógłbys dać screen z viewporta i jak ustawiłeś światło i ustawienia?

Napisano

Kran na pewno nie jest za duzy :) Jak dla mnie bardzo ciekawa koncepcja projektowa no i rendering oczywiscie, szum zeczywiscie daje klimacik :P. Bardzo podoba mi sie podloga :D good work !

Mam jeszcze pytanko, czy to jest moze kawalerka ?

Napisano

super wizka i fajny projekt, fronty szafek mi sie nie podobaja takie troche Standard Material bez zadnego polysku.

musze zapytac co robisz ze swiatlo sie tak rowno na scianach rozklada i nie masz przepalen na suficie nad oknem, wlasnie mecze wizke i nie moge sobie z tym poradzic :/

Uzyles AO i PhysicalCamera?

Napisano

Super kuchnia. I oczywiście w świetnym wykonaniu ;)

Ja osobiście bym dał tylko inną teksturę podłogi, bo ta nie jest w moim guście ;]

Pozdrawiam

Napisano

Niby ładnie ale dziwi mnie samego, że to powiem - lepiej jakbyś został na mentalu :) Myślę , że w nim naprawdę pokazujesz na co Cię stać.

Pozdrawiam.

Napisano

dzięki za komenty wszystkim :)

t0m3k - oświetlenie to sun&sky + vRay lighty w suficie, ale one mało dają do illuminacji w pomieszczeniu. Dodatkowo renderowałem na LWF.

Napisano

aż się prosi o jakieś żaluzje czy rolety na oknach :) bardzo ładnie jak na vraya :D

materiał lodówki jakoś taki nie za bardzo... lodówkowy. wyglada jak biały diffuse.

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności