tweety Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Bruneq: czytaj uważnie: ma to dotyczyć "Targów CG 2007". to jest tekst sprawdzający. na wywiady przyjdzie czas później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 [...] już wcześniej psiałem że bym z chęcią oddał coś od siebie dla tego Forum. [...]Sprzedaj nerkę, będzie na serwer. Heh, w tym tempie niedługo sam zostanę w czołówce spamerów bez "custom user title". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 RA nie czujecie ze serwer sie zmienił ? ;) myslalem ze to odraz widac, nie musiscie sprzedawac nerek ;) Bruneq to jest tak ze musisz ze wszystkimi po koleji, no ale jak napiszesz recenzje z targow, to Ci odpuscimy ;D Napiszscie recenzje ladnie ja oprawcie i na maile do nas ! 10 kwietnia blisko mamy nadzieje ze jeszcze uda nam sie kogos przyjac :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 RA nie zostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Rat Race :) Ależ Was "zarząd" motywuje do pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 prawie zakończyłem moją recenzję targów, jesteśmy bardzo zadowoleni z nich :) za niedługo ją wyślę... zobaczymy czy sie spisze czy nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Na ostatnia minute ale podsylam cos - zobaczymy - czlowiek z nikad :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 ... po cichu, po wielkiemu cichu :), Nezumi nie ładnie nie ładnie ;) człowieku nie wiadomo skąd ;]. a swoją drogą Wszystkiego dobrego po Świętach . . . Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 A mnie śmieszą wymagania - który z was, chłopcy kochani, moderatorzy aktualni pisał recenzje czy artykuł żeby się załapać na moda, hmm:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 bigleb, widać nie było takiej potrzeby :) wymagania są jakie są bo zmienia się nieco charakter serwisu. Nie robimy tego po to żeby zawęzić grono moderatorów przecież, wręcz odwrotnie, szukamy ludzi którzy pomogą nam głównie w redagowaniu serwisu, takie jest aktualne zapotrzebowanie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Nu wiesz, komendancie:) ja poprostu od kogoś do roboty za free wymagam przedewszystkim chęci i zapału;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 chęci i zapału nikomu nie brakuje :] ale miło jeśli ktoś sam potrafi napisać artykuł czy zrobić coś w htmlu ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 no właśnie, chęć i zapał są tak oczywiste, że nie trzeba tego pisać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Spoko, to nie ja tu narzekam na brak chętnych:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Bigi nie jest tak zle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 patrzę Panowie niezły dyskurs rozkręcili ;), a ja chciałbym się jakiś konkretów dowiedzieć . . . Dziś 10 mamy ;] . . . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 No właśnie :) Dzisiaj już jest koniec terminu nadsyłania prac, czy zostaje on w jakiś sposób przedłużony ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 wyniki ogłosimy już niebawem. odrobinę cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 wyniki ogłosimy już niebawem. odrobinę cierpliwości. hmm, cóż jam człek cierpliwością nieobdarzon Master Tweety, ale mówisz - masz ;) . . . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 do północy jeszcze masa czasu - nie łam sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 do północy jeszcze masa czasu - nie łam sie :) Spoko, spoko wypiłem już meliskę i łyknołem garść tabletek na uspokojenie ;). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 bigleb znów piszesz z przyszłości? :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi