Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Bruneq: czytaj uważnie: ma to dotyczyć "Targów CG 2007". to jest tekst sprawdzający. na wywiady przyjdzie czas później.

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 7,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
[...] już wcześniej psiałem że bym z chęcią oddał coś od siebie dla tego Forum. [...]
Sprzedaj nerkę, będzie na serwer.

Heh, w tym tempie niedługo sam zostanę w czołówce spamerów bez "custom user title". ;)

Napisano

RA nie czujecie ze serwer sie zmienił ? ;) myslalem ze to odraz widac, nie musiscie sprzedawac nerek ;)

Bruneq to jest tak ze musisz ze wszystkimi po koleji, no ale jak napiszesz recenzje z targow, to Ci odpuscimy ;D

Napiszscie recenzje ladnie ja oprawcie i na maile do nas ! 10 kwietnia blisko mamy nadzieje ze jeszcze uda nam sie kogos przyjac :)

powodzenia

Napisano

Rat Race :) Ależ Was "zarząd" motywuje do pracy :)

Napisano

prawie zakończyłem moją recenzję targów, jesteśmy bardzo zadowoleni z nich :) za niedługo ją wyślę... zobaczymy czy sie spisze czy nie :)

Napisano

... po cichu, po wielkiemu cichu :),

Nezumi nie ładnie nie ładnie ;) człowieku nie wiadomo skąd ;].

a swoją drogą Wszystkiego dobrego po Świętach . . .

Pozdrowionka

Napisano

A mnie śmieszą wymagania - który z was, chłopcy kochani, moderatorzy aktualni pisał recenzje czy artykuł żeby się załapać na moda, hmm:)?

Napisano

bigleb, widać nie było takiej potrzeby :) wymagania są jakie są bo zmienia się nieco charakter serwisu. Nie robimy tego po to żeby zawęzić grono moderatorów przecież, wręcz odwrotnie, szukamy ludzi którzy pomogą nam głównie w redagowaniu serwisu, takie jest aktualne zapotrzebowanie :)

Pozdrawiam

Napisano

chęci i zapału nikomu nie brakuje :] ale miło jeśli ktoś sam potrafi napisać artykuł czy zrobić coś w htmlu ;)

Pozdrawiam

Napisano

no właśnie, chęć i zapał są tak oczywiste, że nie trzeba tego pisać ;)

Napisano

patrzę Panowie niezły dyskurs rozkręcili ;), a ja chciałbym się jakiś konkretów dowiedzieć . . . Dziś 10 mamy ;] . . .

Pozdrawiam.

Napisano

No właśnie :) Dzisiaj już jest koniec terminu nadsyłania prac, czy zostaje on w jakiś sposób przedłużony ?

Pozdrawiam

Napisano
wyniki ogłosimy już niebawem. odrobinę cierpliwości.

hmm, cóż jam człek cierpliwością nieobdarzon Master Tweety, ale mówisz - masz ;) . . .

Pozdrawiam.

Napisano
do północy jeszcze masa czasu - nie łam sie :)

Spoko, spoko wypiłem już meliskę i łyknołem garść tabletek na uspokojenie ;).

Pozdrawiam