Jump to content

Pojazd 3D: Skoda Roomster

Recommended Posts

• Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

no tam nad ta szybka to tak srednio mi wyszlo... :/ Nie mam na to koncepcji dzisija - moze to jutro skoryguje. boczna szyba i slupek to daly popalic - ogolnie z tego powodu bylem w salonie Skody... tam jest taki dziwny profil... ale szczerze mowiac jestem zadowolony z tego bocznego slupka... :) Siatki nie bedzie.

A weź przestań... Może i ładny (jak kazdy Twoj samochód) ale co z Mustangiem? Rzuciłeś najlepsza fure świata dla jakiejś Skody, nie ładnie:P Mam nadzieje że dokończysz "konika".

Pozdrawiam!

Freedom Fighter: bo wiesz... ja tylko modelling a renderow to juz nie robie... :P

Eden-3d: lubie samochody dlatego je dlubie :) Co nie oznacza, ze innych obiektow nie potrafie (sorry za skromnosc) heheh ;)

pecet: czasami zdarzy sie ze nie sa dla przyjemnosci - to fakt :) Ale latem zaczne pewien projekt tylko i wylacznie dla przyjemnosci :>

Dawcio_m: bardzo ladny to on nie jest i kazdy to wie, wiem to tez ja. Ale jestem zadowolony ze praktycznie w bardzo krotkim czasie udaje sie mi cos stworzyc poprawnego (na swoj sposob)...

vision3d: pokaz pokaz - daj linka czy cos, chetnie zobacze

Witam!!

miodzio :)

to co chudy zaznaczyl no racja ale takie dziadostwo ciezko w maxie poprawic mozna przy takiej robocie stracic zycie :D

a i wydaje mi sie ze jeszcze troszeczke szyba boczna wydaje sie wklesla :) ale to tak minimalnie, czepialstwo ;)

bedzie wnetrze? :)

pozdro i powodzenia

Guest marcin_mocny

mi się strasznie podobają oponki w tym modelu

napisz proszę czy to sprytny bump czy bieżnik był modelowany

no i of course czy to jakaś improwizacja czy konkretny model (jaki??)

dzięki i powodzenia

Dawcio_m: to jest ten typ bledu, ktorego sie nie chce czlowiekowi poprawiac na sama mysl ;P

Diesel: moge szybciej :) Tylko chcialbym miec wiecej z dnia zeby przenzczyc czas na modelowanie.

obo: "cieszem siem" :)

nielot007: szyba jest ok - jest plaska jak stol... :) Tutaj mi musisz uwierzyc :) Wnetrza nie robie - szkoda nerwow ;P

marcin_mocny: Bieznik wymodelowany... co do modelu to konkretna improwizacja ;P

Miałem tu w ogóle nie wchodzić, bo kto to widział takie "coś" modelować... ale myślę co mi tam - na chwilkę zajrzę jak temu panu idzie... nio i prosze idzieeee, ach jak mu idzie :-P

Zdolny człowiek to i pochwalę - Bardzo ładny (szybki) modeling Wiktor! Oby tak dalej! Mam nadzieję doczekać finału!!!

no no no a juz myslalem mrkrzysiek, ze cie do armii wcielili... ;) A fele mam od takiego goscia co mieszka w miejscowosci o dumnej nazwie Siedlce... wogole jakies bezguscie z tymi felami ;P

HXL: sam sie dziwie ze wymodelowalem "takie cos" :)co do finalu... yyyyy... jakby Ci to powiedziec... ja to uznaje za koniec :) Moze latem sie pobawie w renderingi moich autek z materialami... :)