Napisano 20 Marzec 200717 l Witam! Mecze "Szkodnika" :) Jakies 3 dni pracy - znaczy sie 3 wieczory... Jeszcze pare elementow mi zostalo, pozniej poprawki itp. No to mozecie jechac po mnie. Moze dzisiaj zrobie do konca tyl... i jakies tam duperele... :) Pozdrawiam Wszystkich!
Napisano 20 Marzec 200717 l Witam!! no ale "srode" we wtorek robic wstyd :D jesli chodzi o model to cool ale nad boczna szybko cos mi nie gra tak samo jak boczna szyba i slupek :) pokaz siatke pozdro
Napisano 20 Marzec 200717 l Autor no tam nad ta szybka to tak srednio mi wyszlo... :/ Nie mam na to koncepcji dzisija - moze to jutro skoryguje. boczna szyba i slupek to daly popalic - ogolnie z tego powodu bylem w salonie Skody... tam jest taki dziwny profil... ale szczerze mowiac jestem zadowolony z tego bocznego slupka... :) Siatki nie bedzie.
Napisano 20 Marzec 200717 l Czad. Nielot mnie wyprzedził. A ja chciałem powytykać. :( Ee, przednie światło od strony grilla nie ma już tego ostrego kantu. On łagodnieje na całej długości światła.
Napisano 20 Marzec 200717 l no fajnie fajnie, nie spodziewalem sie Roomstera w 3d :) bardzo ladnie tylko dach w jednym miejscu sie mocno zagina, tak ma byc?
Napisano 20 Marzec 200717 l Autor Nielot007: jeszcze sie zastanowie... RA: no z tym swiatlem troszke oszukalem ale lekki kant tam jest - przygladalem sie live... Kr3tz:no troszke ma uskok jak sie patrzylem... Ale tak jak mowilem, beda poprawki, dlatego dzieki za uwagi!
Napisano 20 Marzec 200717 l Autor chudy: od stycznia udalo sie mi skonczyc 9 samochodow, wiec mysle, ze skoncze...
Napisano 20 Marzec 200717 l jak zawsze ładnie czysto pięknie fajnie miło dobrze super fantastycznie brzydkie auto ^^
Napisano 20 Marzec 200717 l A weź przestań... Może i ładny (jak kazdy Twoj samochód) ale co z Mustangiem? Rzuciłeś najlepsza fure świata dla jakiejś Skody, nie ładnie:P Mam nadzieje że dokończysz "konika". Pozdrawiam!
Napisano 20 Marzec 200717 l Ups...:P Czyżby coś mi umknęło? Nie widziałem Twojego skończonego mustanga...
Napisano 20 Marzec 200717 l 3d extreme kolejny samochod? nie szkoda ci talentu zeby robic tylko samochody?..pozatym fura kul..pozdro
Napisano 20 Marzec 200717 l te samochody nie sa pewnie robione tylko dla przyjemności ;) skoda ładna, ale to tylko skoda :p
Napisano 20 Marzec 200717 l rzeczywiście samochód wyjątkowo szpetny, ale ten twój modelik jak już to zwykle bywa bardzo ładny:)
Napisano 20 Marzec 200717 l Bardzo ładnie:) Bedę kibicował, bo sam robiłem ten model parę miesięcy temu:) pzdr
Napisano 21 Marzec 200717 l Autor Freedom Fighter: bo wiesz... ja tylko modelling a renderow to juz nie robie... :P Eden-3d: lubie samochody dlatego je dlubie :) Co nie oznacza, ze innych obiektow nie potrafie (sorry za skromnosc) heheh ;) pecet: czasami zdarzy sie ze nie sa dla przyjemnosci - to fakt :) Ale latem zaczne pewien projekt tylko i wylacznie dla przyjemnosci :> Dawcio_m: bardzo ladny to on nie jest i kazdy to wie, wiem to tez ja. Ale jestem zadowolony ze praktycznie w bardzo krotkim czasie udaje sie mi cos stworzyc poprawnego (na swoj sposob)... vision3d: pokaz pokaz - daj linka czy cos, chetnie zobacze
Napisano 22 Marzec 200717 l do tego co zaznaczyłem mam zastrzeżenia. reszta miodzio. zresztą jak zawsze. ;] podrawiam
Napisano 22 Marzec 200717 l Autor chudy: zebys wiedzial, ze mi tez sie tam nie podoba :) ale leniwy bede... :P:P:P
Napisano 22 Marzec 200717 l Witam!! miodzio :) to co chudy zaznaczyl no racja ale takie dziadostwo ciezko w maxie poprawic mozna przy takiej robocie stracic zycie :D a i wydaje mi sie ze jeszcze troszeczke szyba boczna wydaje sie wklesla :) ale to tak minimalnie, czepialstwo ;) bedzie wnetrze? :) pozdro i powodzenia
Napisano 22 Marzec 200717 l mi się strasznie podobają oponki w tym modelu napisz proszę czy to sprytny bump czy bieżnik był modelowany no i of course czy to jakaś improwizacja czy konkretny model (jaki??) dzięki i powodzenia
Napisano 22 Marzec 200717 l Autor Dawcio_m: to jest ten typ bledu, ktorego sie nie chce czlowiekowi poprawiac na sama mysl ;P Diesel: moge szybciej :) Tylko chcialbym miec wiecej z dnia zeby przenzczyc czas na modelowanie. obo: "cieszem siem" :) nielot007: szyba jest ok - jest plaska jak stol... :) Tutaj mi musisz uwierzyc :) Wnetrza nie robie - szkoda nerwow ;P marcin_mocny: Bieznik wymodelowany... co do modelu to konkretna improwizacja ;P
Napisano 28 Marzec 200717 l no widzę, że się nie obijałeś jak mnie nie było piękne auto tylko te fele brzydkie skąd ty je wziąłeś :P
Napisano 28 Marzec 200717 l Miałem tu w ogóle nie wchodzić, bo kto to widział takie "coś" modelować... ale myślę co mi tam - na chwilkę zajrzę jak temu panu idzie... nio i prosze idzieeee, ach jak mu idzie :-P Zdolny człowiek to i pochwalę - Bardzo ładny (szybki) modeling Wiktor! Oby tak dalej! Mam nadzieję doczekać finału!!!
Napisano 28 Marzec 200717 l Autor no no no a juz myslalem mrkrzysiek, ze cie do armii wcielili... ;) A fele mam od takiego goscia co mieszka w miejscowosci o dumnej nazwie Siedlce... wogole jakies bezguscie z tymi felami ;P HXL: sam sie dziwie ze wymodelowalem "takie cos" :)co do finalu... yyyyy... jakby Ci to powiedziec... ja to uznaje za koniec :) Moze latem sie pobawie w renderingi moich autek z materialami... :)
Napisano 28 Marzec 200717 l wyyypaaass.... a to forum schodzi na psy!!!! ;) http://kurwation.piwko.pl/kurwation.php?url=http://www.max3d.pl :D