..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Witam! Mecze "Szkodnika" :) Jakies 3 dni pracy - znaczy sie 3 wieczory... Jeszcze pare elementow mi zostalo, pozniej poprawki itp. No to mozecie jechac po mnie. Moze dzisiaj zrobie do konca tyl... i jakies tam duperele... :) Pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Witam!! no ale "srode" we wtorek robic wstyd :D jesli chodzi o model to cool ale nad boczna szybko cos mi nie gra tak samo jak boczna szyba i slupek :) pokaz siatke pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 no tam nad ta szybka to tak srednio mi wyszlo... :/ Nie mam na to koncepcji dzisija - moze to jutro skoryguje. boczna szyba i slupek to daly popalic - ogolnie z tego powodu bylem w salonie Skody... tam jest taki dziwny profil... ale szczerze mowiac jestem zadowolony z tego bocznego slupka... :) Siatki nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Siatki nie bedzie. why ? :) . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Czad. Nielot mnie wyprzedził. A ja chciałem powytykać. :( Ee, przednie światło od strony grilla nie ma już tego ostrego kantu. On łagodnieje na całej długości światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 no fajnie fajnie, nie spodziewalem sie Roomstera w 3d :) bardzo ladnie tylko dach w jednym miejscu sie mocno zagina, tak ma byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 Nielot007: jeszcze sie zastanowie... RA: no z tym swiatlem troszke oszukalem ale lekki kant tam jest - przygladalem sie live... Kr3tz:no troszke ma uskok jak sie patrzylem... Ale tak jak mowilem, beda poprawki, dlatego dzieki za uwagi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 a skończysz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 chudy: od stycznia udalo sie mi skonczyc 9 samochodow, wiec mysle, ze skoncze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 jak zawsze ładnie czysto pięknie fajnie miło dobrze super fantastycznie brzydkie auto ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 A weź przestań... Może i ładny (jak kazdy Twoj samochód) ale co z Mustangiem? Rzuciłeś najlepsza fure świata dla jakiejś Skody, nie ładnie:P Mam nadzieje że dokończysz "konika". Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 Mustang skonczony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Ups...:P Czyżby coś mi umknęło? Nie widziałem Twojego skończonego mustanga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 3d extreme kolejny samochod? nie szkoda ci talentu zeby robic tylko samochody?..pozatym fura kul..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 te samochody nie sa pewnie robione tylko dla przyjemności ;) skoda ładna, ale to tylko skoda :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 rzeczywiście samochód wyjątkowo szpetny, ale ten twój modelik jak już to zwykle bywa bardzo ładny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Bardzo ładnie:) Bedę kibicował, bo sam robiłem ten model parę miesięcy temu:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Freedom Fighter: bo wiesz... ja tylko modelling a renderow to juz nie robie... :P Eden-3d: lubie samochody dlatego je dlubie :) Co nie oznacza, ze innych obiektow nie potrafie (sorry za skromnosc) heheh ;) pecet: czasami zdarzy sie ze nie sa dla przyjemnosci - to fakt :) Ale latem zaczne pewien projekt tylko i wylacznie dla przyjemnosci :> Dawcio_m: bardzo ladny to on nie jest i kazdy to wie, wiem to tez ja. Ale jestem zadowolony ze praktycznie w bardzo krotkim czasie udaje sie mi cos stworzyc poprawnego (na swoj sposob)... vision3d: pokaz pokaz - daj linka czy cos, chetnie zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 Kuniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 do tego co zaznaczyłem mam zastrzeżenia. reszta miodzio. zresztą jak zawsze. ;] podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 chudy: zebys wiedzial, ze mi tez sie tam nie podoba :) ale leniwy bede... :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 ale mi to błąd wypas jest:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Niezle niezle strasznie szybko ci to idzie...... oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Bardzo ładnie :) Mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Witam!! miodzio :) to co chudy zaznaczyl no racja ale takie dziadostwo ciezko w maxie poprawic mozna przy takiej robocie stracic zycie :D a i wydaje mi sie ze jeszcze troszeczke szyba boczna wydaje sie wklesla :) ale to tak minimalnie, czepialstwo ;) bedzie wnetrze? :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 mi się strasznie podobają oponki w tym modelu napisz proszę czy to sprytny bump czy bieżnik był modelowany no i of course czy to jakaś improwizacja czy konkretny model (jaki??) dzięki i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 Dawcio_m: to jest ten typ bledu, ktorego sie nie chce czlowiekowi poprawiac na sama mysl ;P Diesel: moge szybciej :) Tylko chcialbym miec wiecej z dnia zeby przenzczyc czas na modelowanie. obo: "cieszem siem" :) nielot007: szyba jest ok - jest plaska jak stol... :) Tutaj mi musisz uwierzyc :) Wnetrza nie robie - szkoda nerwow ;P marcin_mocny: Bieznik wymodelowany... co do modelu to konkretna improwizacja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 bardzo ładny :D zapodaj siate plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 no widzę, że się nie obijałeś jak mnie nie było piękne auto tylko te fele brzydkie skąd ty je wziąłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Miałem tu w ogóle nie wchodzić, bo kto to widział takie "coś" modelować... ale myślę co mi tam - na chwilkę zajrzę jak temu panu idzie... nio i prosze idzieeee, ach jak mu idzie :-P Zdolny człowiek to i pochwalę - Bardzo ładny (szybki) modeling Wiktor! Oby tak dalej! Mam nadzieję doczekać finału!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 no no no a juz myslalem mrkrzysiek, ze cie do armii wcielili... ;) A fele mam od takiego goscia co mieszka w miejscowosci o dumnej nazwie Siedlce... wogole jakies bezguscie z tymi felami ;P HXL: sam sie dziwie ze wymodelowalem "takie cos" :)co do finalu... yyyyy... jakby Ci to powiedziec... ja to uznaje za koniec :) Moze latem sie pobawie w renderingi moich autek z materialami... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 a ja chyba widziałem renderingi tej skody i mustanga też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 wyyypaaass.... a to forum schodzi na psy!!!! ;) http://kurwation.piwko.pl/kurwation.php?url=http://www.max3d.pl :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi