Napisano 21 Marzec 200717 l Przypominam o swoim istnieniu;) Wrzucam zlepek różnych projektów nad którymi ostatnio pracowalem. Pokazuje wszystko w jednym, gdyz mysle ze co niektore sa za slabe zeby zakladac na nie oddzielny temat. Mile widizane komentarze;)
Napisano 21 Marzec 200717 l Bardzo fajny fiacik i wnetrze miczubiśi ;P jak dla mnie pro , tylko hajłej patrol taki resorakowy
Napisano 21 Marzec 200717 l wrzuć policaja do studia z 1. Pierwsza i ostatnia fura wypazzzzz. Ql rendery
Napisano 21 Marzec 200717 l Ujecie tego Mustanga jest rozbrajajace :) A reszta calkiem calkiem - fajne tuningi :)
Napisano 21 Marzec 200717 l cragar, cragar, cragar... jesteś fanem? czy znowu zleconko?:D furki śliczne, nawet bardzo. a interceptor wygląda jakby miał lakier matowy czy półmatowy. mógłbyś pokazać camaro bez sepii?
Napisano 21 Marzec 200717 l Wróciłeś hehe :) Modeling zwyczajowo trzyma poziom. W sumie wszystko ładne, prócz tej nieszczęsnej policji. Najlepiej chyba wyszły rendery #1 i #9, robot także nieźle ale imho niepotrzebnie przepaliłeś tak bardzo. Wnętrze auta ma chyba za mały sampling shaderów. Reszta przyjemna ale już nie robi takiego wrażenia. Pozdrawiam.
Napisano 22 Marzec 200717 l szacun jest :) mozna prosic o siateczki ? :) pozdro .... a nielot007 siedzi i zawija to wszystko w te swoje siateczki :D... Piekna robota jak zwykle gryzie jedynie te wnetrze jednego autka pozatym bardzo pieknie.
Napisano 22 Marzec 200717 l najbardziej mi sie podoba render tego pickupa czerwonego, render 9:) super gratuluje
Napisano 22 Marzec 200717 l Autor dzieki za wszystkie komentarze:) po weekendzie cos jeszcze dorzuce (camaro bez sepii no i jakies siateczki), bo na razie mam za duzy mlyn wokol siebie;) pzdr
Napisano 22 Marzec 200717 l Wszystkie modele sa ładne ale mi najbardziej podoba sie Fiat Ducato super!!!!!!
Napisano 22 Marzec 200717 l paracki rewelka! chyba tak jak większości nie pasuje tu ten wozik policyjny ale reszta bez zarzutu! pozdro
Napisano 23 Marzec 200717 l fainie, fainie , faine. Jedynka chyba najlepsza :) Policja najgorsz :) pozdro
Napisano 24 Marzec 200717 l Niezłe modele, ale w niektórych przypadkach renderki wyszły plastikowo. Pierwszy scr najlepszy :)
Napisano 25 Marzec 200717 l ja to bym prosil o wiecej screenow mustanga :) uwielbiam ten samochod, btw pro pracki, ale z tego co widze to nie trzeba Ci tego mowic, widac, ze wiesz co robisz ;) pozdrowki
Napisano 25 Marzec 200717 l najbrzydszy samochód ma najłdaniejszy render (ducato) ;) mi najbardziej podoba się ten żółty (camaro), zwłaszcza render z tyłu
Napisano 26 Marzec 200717 l :P zajebiste, a mozesz dac dodatkowe screeny z tego przedostatniego modelu - tego mustanga :], bo bardzo ladny ale malo pokazane jest :/
Napisano 26 Marzec 200717 l Wszystko wypas. ..zdwoma wyjatkami -sampling materialow we wnetrzu mitsu -przesunieta tarcza hamulcowa w pickupie
Napisano 27 Marzec 200717 l Autor r2d2, Grudzień: więcej renderow nie mam-typowe autko robione pod jedno ujecie Dariusz: Niektóre na zlecenie;) jeśli chodzi o render camaro to niestety gdizes mi się zapodzial ten bez sepii, zostal tylko przerobiony:/ Hkropinski: w Brazilu renderowalem Mustanga, stare Camaro; reszta w V-ray’u
Napisano 28 Marzec 200717 l Aż miło pooglądać taki mega pack renderów od kogoś kto widać, że wie o co chodzi heh :) Jak dla mnie to ten mustang wygląda najlepiej! Pickup z matową machą też prezentuje się bardzo przyjemnie! Brawo! To co kłuje w oczy zostało już wytknięte. Ja tylko żałuję, że robiąc tak dobre modele kończysz na jednym (czy też dwóch) renderach... a potem jeszcze gubisz oryginały i zostaje sepia :-P
Napisano 30 Marzec 200717 l piekna seria prac.Świetne wykonanie naprawde. Bardzo szczegółowo wykonane ale tak jak wszyscy bym się przyczepił do policji która faktycznie odbiega od poziomu reszty chociaż i tak jest dobra.