vision3d Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Przypominam o swoim istnieniu;) Wrzucam zlepek różnych projektów nad którymi ostatnio pracowalem. Pokazuje wszystko w jednym, gdyz mysle ze co niektore sa za slabe zeby zakladac na nie oddzielny temat. Mile widizane komentarze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 pierwsza fura i czerwona ciezarowka wypas na maksa..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Bardzo fajny fiacik i wnetrze miczubiśi ;P jak dla mnie pro , tylko hajłej patrol taki resorakowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 wrzuć policaja do studia z 1. Pierwsza i ostatnia fura wypazzzzz. Ql rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Ujecie tego Mustanga jest rozbrajajace :) A reszta calkiem calkiem - fajne tuningi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 policja mi sie tylko nie podoba;) a tak to profesura;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 relwelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 cragar, cragar, cragar... jesteś fanem? czy znowu zleconko?:D furki śliczne, nawet bardzo. a interceptor wygląda jakby miał lakier matowy czy półmatowy. mógłbyś pokazać camaro bez sepii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 fiat wymiata! jest ekstra... i wszystko to brazil? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Wróciłeś hehe :) Modeling zwyczajowo trzyma poziom. W sumie wszystko ładne, prócz tej nieszczęsnej policji. Najlepiej chyba wyszły rendery #1 i #9, robot także nieźle ale imho niepotrzebnie przepaliłeś tak bardzo. Wnętrze auta ma chyba za mały sampling shaderów. Reszta przyjemna ale już nie robi takiego wrażenia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 szacun jest :) mozna prosic o siateczki ? :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 szacun jest :) mozna prosic o siateczki ? :) pozdro .... a nielot007 siedzi i zawija to wszystko w te swoje siateczki :D... Piekna robota jak zwykle gryzie jedynie te wnetrze jednego autka pozatym bardzo pieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 najbardziej mi sie podoba render tego pickupa czerwonego, render 9:) super gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 co tu duzo mowic-klasa... pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 dzieki za wszystkie komentarze:) po weekendzie cos jeszcze dorzuce (camaro bez sepii no i jakies siateczki), bo na razie mam za duzy mlyn wokol siebie;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Wszystkie modele sa ładne ale mi najbardziej podoba sie Fiat Ducato super!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Świetnie, gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 paracki rewelka! chyba tak jak większości nie pasuje tu ten wozik policyjny ale reszta bez zarzutu! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakhi Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Profeska. Gratki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 fainie, fainie , faine. Jedynka chyba najlepsza :) Policja najgorsz :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Niezła dawka super modeli i ich renderków. Bardzo mi się podobają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 Niezłe modele, ale w niektórych przypadkach renderki wyszły plastikowo. Pierwszy scr najlepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 ja to bym prosil o wiecej screenow mustanga :) uwielbiam ten samochod, btw pro pracki, ale z tego co widze to nie trzeba Ci tego mowic, widac, ze wiesz co robisz ;) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 najbrzydszy samochód ma najłdaniejszy render (ducato) ;) mi najbardziej podoba się ten żółty (camaro), zwłaszcza render z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 :P zajebiste, a mozesz dac dodatkowe screeny z tego przedostatniego modelu - tego mustanga :], bo bardzo ladny ale malo pokazane jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Wszystko wypas. ..zdwoma wyjatkami -sampling materialow we wnetrzu mitsu -przesunieta tarcza hamulcowa w pickupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 r2d2, Grudzień: więcej renderow nie mam-typowe autko robione pod jedno ujecie Dariusz: Niektóre na zlecenie;) jeśli chodzi o render camaro to niestety gdizes mi się zapodzial ten bez sepii, zostal tylko przerobiony:/ Hkropinski: w Brazilu renderowalem Mustanga, stare Camaro; reszta w V-ray’u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Aż miło pooglądać taki mega pack renderów od kogoś kto widać, że wie o co chodzi heh :) Jak dla mnie to ten mustang wygląda najlepiej! Pickup z matową machą też prezentuje się bardzo przyjemnie! Brawo! To co kłuje w oczy zostało już wytknięte. Ja tylko żałuję, że robiąc tak dobre modele kończysz na jednym (czy też dwóch) renderach... a potem jeszcze gubisz oryginały i zostaje sepia :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyri Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 piekna seria prac.Świetne wykonanie naprawde. Bardzo szczegółowo wykonane ale tak jak wszyscy bym się przyczepił do policji która faktycznie odbiega od poziomu reszty chociaż i tak jest dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi