Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przypominam o swoim istnieniu;) Wrzucam zlepek różnych projektów nad którymi ostatnio pracowalem. Pokazuje wszystko w jednym, gdyz mysle ze co niektore sa za slabe zeby zakladac na nie oddzielny temat. Mile widizane komentarze;)

camaro1.jpg

camaroSixtynine.jpg

chp_black.jpg

dodge_RAM_final.jpg

ducato1-copy.jpg

f-150_finalred.jpg

f-150_finalsilver.jpg

ford7final.jpg

grandis_interior.jpg

mustang1.jpg

asimo-high1b2.jpg

• Odpowiedzi 28
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cragar, cragar, cragar... jesteś fanem? czy znowu zleconko?:D

furki śliczne, nawet bardzo. a interceptor wygląda jakby miał lakier matowy czy półmatowy.

mógłbyś pokazać camaro bez sepii?

Napisano

Wróciłeś hehe :)

Modeling zwyczajowo trzyma poziom.

W sumie wszystko ładne, prócz tej nieszczęsnej policji.

Najlepiej chyba wyszły rendery #1 i #9, robot także nieźle ale imho niepotrzebnie przepaliłeś tak bardzo. Wnętrze auta ma chyba za mały sampling shaderów.

Reszta przyjemna ale już nie robi takiego wrażenia.

Pozdrawiam.

Napisano
szacun jest :)

mozna prosic o siateczki ? :)

pozdro

.... a nielot007 siedzi i zawija to wszystko w te swoje siateczki :D...

Piekna robota jak zwykle gryzie jedynie te wnetrze jednego autka pozatym bardzo pieknie.

Napisano

dzieki za wszystkie komentarze:) po weekendzie cos jeszcze dorzuce (camaro bez sepii no i jakies siateczki), bo na razie mam za duzy mlyn wokol siebie;) pzdr

Gość Raffaello
Napisano

paracki rewelka! chyba tak jak większości nie pasuje tu ten wozik policyjny ale reszta bez zarzutu!

pozdro

Napisano

Niezła dawka super modeli i ich renderków. Bardzo mi się podobają ;)

Gość User190
Napisano

Niezłe modele, ale w niektórych przypadkach renderki wyszły plastikowo. Pierwszy scr najlepszy :)

Napisano

ja to bym prosil o wiecej screenow mustanga :) uwielbiam ten samochod, btw pro pracki, ale z tego co widze to nie trzeba Ci tego mowic, widac, ze wiesz co robisz ;)

pozdrowki

Napisano

r2d2, Grudzień: więcej renderow nie mam-typowe autko robione pod jedno ujecie

Dariusz: Niektóre na zlecenie;) jeśli chodzi o render camaro to niestety gdizes mi się zapodzial ten bez sepii, zostal tylko przerobiony:/

Hkropinski: w Brazilu renderowalem Mustanga, stare Camaro; reszta w V-ray’u

Napisano

Aż miło pooglądać taki mega pack renderów od kogoś kto widać, że wie o co chodzi heh :)

Jak dla mnie to ten mustang wygląda najlepiej! Pickup z matową machą też prezentuje się bardzo przyjemnie! Brawo!

To co kłuje w oczy zostało już wytknięte. Ja tylko żałuję, że robiąc tak dobre modele kończysz na jednym (czy też dwóch) renderach... a potem jeszcze gubisz oryginały i zostaje sepia :-P

Napisano

piekna seria prac.Świetne wykonanie naprawde. Bardzo szczegółowo wykonane ale tak jak wszyscy bym się przyczepił do policji która faktycznie odbiega od poziomu reszty chociaż i tak jest dobra.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności