Napisano 5 Listopad 200321 l Here we go. PS7, myszka Logitech :( , 1024x768. Zacznijmy od pierwszych plam. UWAGA! Po awarii bazy wszystkie ilustracje poszly z dymem. Umiescilem je jeszcze raz w dalszej czesci watku.
Napisano 5 Listopad 200321 l Autor Etap 4: Uff uff, mam dosc. Nienawidze malowac mysza, beznadzieja :( Dorobilem troche tla, zeby pokazac mniej wiecej jak to bedzie wygladalo w przestrzeni. Tutaj w oryginalnym rozmiarze: http://www.drug.flashroom.com/max3d/etap-4.jpg
Napisano 5 Listopad 200321 l nom piękne jak na bazgranie mysza :O neisamowite pzdr jestem pod wrażeniem :)
Napisano 5 Listopad 200321 l Super. Czy ta śliczna Japoneczka użyła właśnie swojego miecza na czyjeś paskudnej głowie ?:D
Napisano 5 Listopad 200321 l Najbardziej podoba mi się druga odsłona. Może to przez mode na speedy :) Ogólnie bardzo filigranowa, lekka wyszła, i delikatność z jaką trzyma miecz mi się podoba. Super!
Napisano 5 Listopad 200321 l Katane ta pani zbyt lekka reka trzyma. Mnie sie zdaje ze przez to traci to nieco powage i kunszt, to sie poza baletowa nie szermierska robi. Poza tym zarzuciłbym za pas wakizashi jesli to pani samuraj, to wakizashi niemal obowiazek rytualny ze tak prawie powiem. To dokonale uzupelnienie katanki, poza tym jak Ty sobie wyobrazasz drug sepuku taką sztacheta :P
Napisano 5 Listopad 200321 l Autor Hmm... moge Ci pokazac, jak wyobrazam sobie patroszenie tygrysow ta sztacheta ;) Tlo takie zostanie, ale jeszcze je dopracuje. To pierwsza wersja. Pani specjalnie trzyma tak katane. Jakbys ogladal Hero, to bys wiedzial dlaczego :P
Napisano 6 Listopad 200321 l Autor Zaden balet! Oni byli mistrzami kaligrafii, ktora \"odzwierciedlala sposob walki\". Ot co :)
Napisano 6 Listopad 200321 l No ładne to. No i jednak Drug coś potrafisz ;) No i ta fascynacja Krajem Środka, popieram.
Napisano 6 Listopad 200321 l Z zapowiedzi hero widzialem ze jednak to balet. Coz taka moda na tego typu filmy :) Obrazek jak na myche zajebisty, ja bym lepszego nie zrobil nawet intuosem 2 :D
Napisano 6 Listopad 200321 l A czego byś chciał ? Realnej walki ? Od 7 lat cwicze, widzialem wiecej niz pare walk- zadna nie byla widowiskowa. Dwa celne strzaly- koniec. Przepraszam DruG
Napisano 6 Listopad 200321 l DruG zapisalem cie na balet. Zajecia od poniedzialku do piatku o godz. 17-19 powodzenia ;) myśle ze ci się spodoba i najwazniejsze ze ja za to place :D nie no oczywiscie zartuje dawaj kolejne update bo nudno sie tu robi :P pozdro
Napisano 7 Listopad 200321 l Autor Hmm... dzieki mw4d, ale juz chodze na balet i nie wyrobie z kolejnym. Nie wcisne go miedzy kurs szydelkowania, kurs zwywacza do paznokci, a kurs dreczenia userow :( Tak czy inaczej wrzucam maly update-joke, bo chcac wprowadzic jakies dodatkowe postacie naszkicowalem trola (fantasci zaraz mnie pewnie poprawia ;) ). Zrezygnuje jednak z mieszania \"bajek\" i nie doloze Agenta Smitha i Herrego Portiera, a trola usune ;) Aha, zmienil sie lekko wyraz twarzy Sniezynki.
Napisano 7 Listopad 200321 l ehh szkoda :( musze cie wiec wypisac :D no update ciekawy :L ciekawe jak domalujesz dol (czyt. stopy i reszta sukni) zeby ci sie zgadzalo perspektywistycznie ;D
Napisano 7 Listopad 200321 l A po prawej Kane z \"Legendy Kung-fu\" (wkoncu koles wymiata niesamowicie ;) ) Do RK >>> a widziales kiedys walki UFC czy inne tego typu bez zasad ? Polecam www.sherdog.com dzial videos / highlight reels i panow z rodziny gracie, albo vanderlei silva\'e a najlepiej wszystkie :) I zobaczysz ze prawdziwa walka tez moze byc ciekawa :)
Napisano 7 Listopad 200321 l eheheheh z tym trolem to niezły przekręt - :D Ale lepiej by było gdybyś jecika tam wrzucił - zgodnie z oryginałem :P Bardzo fajnie ci to wychodzi:D Tylko ten palec troszke za długi jak na moje oko:d Pozdr Giorgione
Napisano 7 Listopad 200321 l Autor Imho jest dobrze. Tam sa dwa palce (co jeszcze uwydatnie), wiec moze stad jakies zle wrazenia. Nie bez znaczenia na pewno jest tez to, ze reka jest nietknieta od pierwszych faz, i nie pozbylem sie ew. bledow. Aha, zapomnialem podziekowac wszystkim za komentarze i opinie:)
Napisano 7 Listopad 200321 l Nie powiem:\"you are my master\" bo na tym forum jest juz kilka osob o ktorych tak bym powiedzial, ale i tak cudownie. Mam nadzieje że tego nie zwalisz w kolejnych etapach...:D
Napisano 7 Listopad 200321 l Ochydne obrzydliwe nie podoba mi sie nie moge na to patrzec :/ Zrób coś z jej kitkiem bo wyjde z siebie :P Co do samej pracy, goblin/troll/ork (niepotrzebne skreślic) to stanowczo przegięcie. Przegiąłes DruG :) Pozdrawiam :)
Napisano 4 Styczeń 200421 l Autor Wszystkie ilustracje poszly z dymem, wiec wrzucam je jeszcze raz, zeby watek mial sens. etap 1:
Napisano 4 Styczeń 200421 l Autor I na tym chyba koniec, bo nie chce mi sie juz dluzej meczyc ta mycha nieszczesna ;)
Napisano 4 Styczeń 200421 l Jeśli ten miecz trzymany przez boheterkę to wakizashi, to zbyt grubą tsube zrobiłeś:D Tzn to takie nad rękojeścią, któe chroniło palce przed odcięciem:] W mieczach europejskich to się zwie bodajże jelec, ale miało inny kształt:P. A poza tym to bardzo mi się podoba i byłoby fajnie gdybyś dokończyl.
Napisano 4 Styczeń 200421 l Nie no musisz sobie KONIECZNIE sprawic tablet ;) Bardzo ladne uchwycenie ruchu glownej bohaterki.
Napisano 4 Styczeń 200421 l Autor kozioo: oczywiscie masz racje. Zwroc jednek uwage, ze od etapu 2 nie tknalem tego elementu obrazu, co oczywiscie jest moim bledem:)