Napisano 22 Marzec 200717 l Witam Serdecznie. Stwierdziłem że pora w końcu pokazać co nie co na max3d. Na początek coś najświeższego a z czasem postaram się sukcesywnie wrzucać insze rzeczy. Pozdrawiam:) Edytowane 30 Grudzień 200816 l przez GrzegorzPrzybys
Napisano 22 Marzec 200717 l No kawał dobrej kreski. Czy inspiracją nie był przypadkiem film Mad Max....?? bo bohaterowie przypominają z koncepcji tych bliźniaków (osiłka i intelektualistę) co walczyli na arenie. Pozdrawiam
Napisano 17 Kwiecień 200717 l zajebiste. dwa ostatnie z frankiem millerem mi sie kojaza.fajne ujecie z tym gosciem co rzuca kase na stol pelen broni.pozdr.
Napisano 2 Maj 200717 l Autor lolipop - Dzięki:) Może nie bezpośrednio inspiracją był Miller ale napewno w podświadomości;) Pozdrawiam i wrzucam troszkę świeższe rzeczy.
Napisano 4 Maj 200717 l Tylko czekać az nad awatarem zaczną pojawiać się małe pomarańczowe * i znaczki '2D' :)
Napisano 2 Czerwiec 200717 l Autor mrkrzysiek, FreedomFighter. designboot - serdeczne dzięki:) mały update: i plansza komiksowa ( bez zbędnej fabuły:D)
Napisano 2 Czerwiec 200717 l http://img370.imageshack.us/img370/4474/peoplecanflyclockworkgf9.jpg w pipe! O_O :O~~~Pomozesz mi podniesc szczeke z podlogi? co to za czcionka w komiksie? mozesz mi ja jakos podrzucic?
Napisano 2 Czerwiec 200717 l Autor celowałeś w pipę a spadła na podłogę?;D Dzięki:) No niewiem.. daj maila czy coś to Ci psześle ( z innym sortem)
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Autor Postać stworzona na potrzeby projektu Mystery of Albesila http://www.albesila.bo.pl/ Koncepcja ufryzowania i ubrodzenia Pana Designboot'a
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Podoba mis ie ostatnia pracka..głównie klimat ale troszke jak dla mnie za sztywna postać..ogółem super... Pozdrawiam
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Autor Mały zrzucik. Proces powstawania conceptu do figurki i luźny szkic.
Napisano 23 Czerwiec 200717 l przedziwny styl rysunku i zabawa kolorem. Na pewno oryginalny, ciekawy. na +.
Napisano 5 Sierpień 200717 l czy to na górze, z nowych to apropos Minibitwy "Alchemik" było? to ostanie- O JA CIE! no! ten! no! nie potrafię wyrazić zachwytu pomysł jest bombowy! ale mam zastrzeżenie- praca robi niewiarygodne wrażenie, ale od pasa tego evil cowboja w dół...w górę to już coś nie leży...
Napisano 5 Sierpień 200717 l Autor Purple- Alchemik to zbieg okoliczności, a ta bitwa jeaszcze trwa w ogóle?:D Właśnie o to chodzi że nie rozumiem tego bo też daję sobie sprawę że góra jest słabsza od dołu.. help?
Napisano 5 Sierpień 200717 l alchemik się skończył, fajna pracka wygrała,ale ludziska narzekali na kiepski poziom ogólny... co do góry to, po nogach co są na dole spodziewa się człowiek jakiegoś owłosionego, śliniącego się z furii, wybaumuszającego gały ze wściekłości, takiego, co to od niego grozą na kilometr jedzie, szefuńcia tych całych naziemnych ząbiaków,a nie zwykłego cowboja/sheriffa, co najwyżej w łapę bierze, albo kręci na lewo...;p no i pomysł ze świecącymi się ślipiami, jest zdaje się do poprawki... narazie tyle powodzenia!
Napisano 7 Sierpień 200717 l Nic konstruktywnego nie mogę napisać :) Pracki po prostu rewelacyjne są, jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza teczka na max3d :) Kocham taki styl, chcę więcej !
Napisano 7 Sierpień 200717 l Generalnie blur niewiele wniósł. Co do reszty - pomysły są i widac, że masz cieprliwość do renderingu, ale... masz jeszcze spore problemy z oświetleniem i dobieraniem kolorów. Prace wychodzą dosyć płasko. do tego jeszcze pakujesz sporo czerni (kiedyś też sam w tym grzęzłem). No to narazie - sam ide pomazać ;).
Napisano 7 Sierpień 200717 l Autor Cierpliwości nie mam - ta pracka była robiona jakieś 4h Co do reszty uwag to wezmę sobie do serca. pzdr
Napisano 8 Sierpień 200717 l marduk ma racje-to co razi w prackach to za duzo czerni;/ uzywasz tez brudnych kolorow. Ale concepty sa fajne,podoba mi zwlaszcza ten pan z innymi panami człapiącymi pod nim;]
Napisano 8 Sierpień 200717 l Autor Tu B&W więc czerń jest naturalna :P Dalsza część pracy z referencjami - jakieś 4h
Napisano 31 Sierpień 200717 l Autor Nomadzki wierzchowiec na bitwe: i okładka nowej gry wydawnictwa Kuźnia Gier:
Napisano 31 Sierpień 200717 l Pierwszy widziałem, drugi też spoko, ale co ten typ ma z polikami i układem nos-usta ? ;)
Napisano 31 Sierpień 200717 l Ziomuś super robota! Najbardziej podoba mi się Kazik. Nomadzki wierzchowiec tez super. Widać ogrom pracy włożonej w jego projekt. Okładka jako całość mi się nie podoba, ale ten pałac super jest;) Pozdrawiam
Napisano 31 Sierpień 200717 l Autor mayk- z polikami to niektórzyazjaci tak mają - ale mogłem przegrzać ( malowane z refki) a co do układu to nie kumam.
Napisano 31 Sierpień 200717 l chybia chodziło o zgrys....:) fajanskie pracki wierzchowiec gicior w okładce nie lezy mitełko
Napisano 2 Wrzesień 200717 l twarzyczka pana z rice wars strasznie zdeformowana - ale za to piękna kolorystyka i ładnie rozplanowany układ pracy :)
Napisano 1 Październik 200717 l Autor Takie nowe cuś - próba zmierzenia się z architekturą w digitalu
Napisano 7 Październik 200717 l ej, zamieść tu wszystkie udostępniane fragmenty, a nie tak się rozdrabniasz ;p komiks wygląda fantastycznie, żebyś tylko nie przesadził z tym gęstym klimatem :]
Napisano 9 Październik 200717 l Wow... rewelka ... z ostatnich prac najbardziej mi sie podoba ten jezdziec na robaczku i rice wars :) (szkoda tylko ze glowa samuraja jakas krzywa, ale poza tym bomba)
Napisano 9 Luty 200817 l Autor Uff.. odgrzebałem swój wątek z czeluści ( 10 strona :D ) Wipek na bitwe- byłbym wdzięczny za wszelkie rady: