GrzegorzPrzybys Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 (edytowane) Witam Serdecznie. Stwierdziłem że pora w końcu pokazać co nie co na max3d. Na początek coś najświeższego a z czasem postaram się sukcesywnie wrzucać insze rzeczy. Pozdrawiam:) Edytowane 30 Grudzień 2008 przez GrzegorzPrzybys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 super wyglada :) fajna technika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 No kawał dobrej kreski. Czy inspiracją nie był przypadkiem film Mad Max....?? bo bohaterowie przypominają z koncepcji tych bliźniaków (osiłka i intelektualistę) co walczyli na arenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GNIEW Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 fajnie gregory :) z checiua obejrze reszte pracek :) pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 Klimaty rasowo cyber-punkowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Dawno nic nie uploadowałem więc wrzucam troszkę nowsze mięsko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Kolejny arcik dla Aterfall'u: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 16 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2007 Dalej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 zajebiste. dwa ostatnie z frankiem millerem mi sie kojaza.fajne ujecie z tym gosciem co rzuca kase na stol pelen broni.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 lolipop - Dzięki:) Może nie bezpośrednio inspiracją był Miller ale napewno w podświadomości;) Pozdrawiam i wrzucam troszkę świeższe rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 świetne prace, podoba mi się twój styl i kreska;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Tylko czekać az nad awatarem zaczną pojawiać się małe pomarańczowe * i znaczki '2D' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 hitler soldier rocks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 mrkrzysiek, FreedomFighter. designboot - serdeczne dzięki:) mały update: i plansza komiksowa ( bez zbędnej fabuły:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 http://img370.imageshack.us/img370/4474/peoplecanflyclockworkgf9.jpg w pipe! O_O :O~~~Pomozesz mi podniesc szczeke z podlogi? co to za czcionka w komiksie? mozesz mi ja jakos podrzucic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 celowałeś w pipę a spadła na podłogę?;D Dzięki:) No niewiem.. daj maila czy coś to Ci psześle ( z innym sortem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 fajna plansza komiksowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Postać stworzona na potrzeby projektu Mystery of Albesila http://www.albesila.bo.pl/ Koncepcja ufryzowania i ubrodzenia Pana Designboot'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Podoba mis ie ostatnia pracka..głównie klimat ale troszke jak dla mnie za sztywna postać..ogółem super... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Mały zrzucik. Proces powstawania conceptu do figurki i luźny szkic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 przedziwny styl rysunku i zabawa kolorem. Na pewno oryginalny, ciekawy. na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Nie za dużo czerni w pracki pakujesz? To zgubne.... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 4 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2007 No pack: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 czy to na górze, z nowych to apropos Minibitwy "Alchemik" było? to ostanie- O JA CIE! no! ten! no! nie potrafię wyrazić zachwytu pomysł jest bombowy! ale mam zastrzeżenie- praca robi niewiarygodne wrażenie, ale od pasa tego evil cowboja w dół...w górę to już coś nie leży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2007 Purple- Alchemik to zbieg okoliczności, a ta bitwa jeaszcze trwa w ogóle?:D Właśnie o to chodzi że nie rozumiem tego bo też daję sobie sprawę że góra jest słabsza od dołu.. help? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 alchemik się skończył, fajna pracka wygrała,ale ludziska narzekali na kiepski poziom ogólny... co do góry to, po nogach co są na dole spodziewa się człowiek jakiegoś owłosionego, śliniącego się z furii, wybaumuszającego gały ze wściekłości, takiego, co to od niego grozą na kilometr jedzie, szefuńcia tych całych naziemnych ząbiaków,a nie zwykłego cowboja/sheriffa, co najwyżej w łapę bierze, albo kręci na lewo...;p no i pomysł ze świecącymi się ślipiami, jest zdaje się do poprawki... narazie tyle powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 Troche malowania z referencji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Nic konstruktywnego nie mogę napisać :) Pracki po prostu rewelacyjne są, jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza teczka na max3d :) Kocham taki styl, chcę więcej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 Serdeczne dzięki Synuś :) Z blurem w tle - chyba korzystniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Piękne,naprawdę dobry warsztat...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Generalnie blur niewiele wniósł. Co do reszty - pomysły są i widac, że masz cieprliwość do renderingu, ale... masz jeszcze spore problemy z oświetleniem i dobieraniem kolorów. Prace wychodzą dosyć płasko. do tego jeszcze pakujesz sporo czerni (kiedyś też sam w tym grzęzłem). No to narazie - sam ide pomazać ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 Cierpliwości nie mam - ta pracka była robiona jakieś 4h Co do reszty uwag to wezmę sobie do serca. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 marduk ma racje-to co razi w prackach to za duzo czerni;/ uzywasz tez brudnych kolorow. Ale concepty sa fajne,podoba mi zwlaszcza ten pan z innymi panami człapiącymi pod nim;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 melancholia bez blura bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 Tu B&W więc czerń jest naturalna :P Dalsza część pracy z referencjami - jakieś 4h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2007 Taki szybki arcik w klimatach postapo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Nomadzki wierzchowiec na bitwe: i okładka nowej gry wydawnictwa Kuźnia Gier: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Pierwszy widziałem, drugi też spoko, ale co ten typ ma z polikami i układem nos-usta ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Ziomuś super robota! Najbardziej podoba mi się Kazik. Nomadzki wierzchowiec tez super. Widać ogrom pracy włożonej w jego projekt. Okładka jako całość mi się nie podoba, ale ten pałac super jest;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 mayk- z polikami to niektórzyazjaci tak mają - ale mogłem przegrzać ( malowane z refki) a co do układu to nie kumam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 chybia chodziło o zgrys....:) fajanskie pracki wierzchowiec gicior w okładce nie lezy mitełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 twarzyczka pana z rice wars strasznie zdeformowana - ale za to piękna kolorystyka i ładnie rozplanowany układ pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Takie nowe cuś - próba zmierzenia się z architekturą w digitalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 ciekawe, podoba mi się klimat, wykonanie jak zwykle bardzo ładne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 nie widze nic złegow tej czerni, bez przesady...ogolnie ciekwe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 ej, zamieść tu wszystkie udostępniane fragmenty, a nie tak się rozdrabniasz ;p komiks wygląda fantastycznie, żebyś tylko nie przesadził z tym gęstym klimatem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Wow... rewelka ... z ostatnich prac najbardziej mi sie podoba ten jezdziec na robaczku i rice wars :) (szkoda tylko ze glowa samuraja jakas krzywa, ale poza tym bomba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 Uff.. odgrzebałem swój wątek z czeluści ( 10 strona :D ) Wipek na bitwe- byłbym wdzięczny za wszelkie rady: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi