Napisano 9 Luty 200817 l wydaje mi sie ze troche za mocna prespekltywa na lapie rycerza, wyglada na baaardzo dlugie :] swoja droga fajna kompozycja! zobaczymy jak to dociagniesz
Napisano 9 Luty 200817 l Ooo kogo ja tu widzę :D Wydaje mi sie ze głowę gościa po środku jakby trochę za bardzo w prawo przesunąłeś.
Napisano 11 Luty 200817 l Autor Lece dalej: Zastanawiam się czy coś w oświetleniu nie jest nie teges :/
Napisano 11 Luty 200817 l To taka rada nie rada, raczej mój pomysł na twoją prace (mam nadzieje że się nie obrazisz)ale do rzeczy, centralna postać mogła by przedzierać się w kierunku oglądającego co dało by fajny efekt interakcji z widzem.
Napisano 11 Luty 200817 l .. i odczucie, że jego łeb zaraz zostanie obcięty, hehe, podoba mi sie, IMAX taki troszke ;) a sama pracka, nooo bedzie się liczyć ;)
Napisano 16 Luty 200817 l Pieknie namalowane! I kompozycja ciekawa. Chociaz najpierw myslalem, ze to jakis dowodzca sforujacy swoich zolnierzy i wskazujacy im, ze ich miejsce jest na polu bitwy czy cos. Kompozycyjnie obrazek troche sie "gasi" w okolicach srodka, proponowalbym ten punkt swiatla z tylu i jego poswiate na postaciach minimalnie wzmocnic.
Napisano 16 Luty 200817 l Żaden ze mnie autorytet ale wydaje mi się że za ciemno jest po prawej stronie i w środku no i strasznie szaroburo w tychże mniejscach:) Pomysł i wykonanie świetne
Napisano 29 Sierpień 200816 l Autor Taki komiks sobie tworzę, liczę że starczy mi sił na zamknięcie historii.. Media: ołówek,tusz,woda + lekka obróbka w PS
Napisano 3 Wrzesień 200816 l uhh dwa ostatnie ujęcia rozwalają, ale pierwsze z tej kartki nieczytelne
Napisano 3 Wrzesień 200816 l hmm jak dla mnie to mało czytelny ten komiks. szkoda ze wszystkie ujęcia nie są tak ładnie zrobione jak ostatnie z ostatniej kartki, ten samochodzik:) był by wypas na maxa. pozdrawiam
Napisano 3 Wrzesień 200816 l sie wtrącę ;) - abrakadabra nie czytalem ani nie widzialem... sin city franka millera jest jak dla mnie bardzo czytelne.. a Twoj mi wlasnie troche podchodzi pod te 30 dni i nocy... widziales komiksy Danijel'a Zezelji ? Twoj mi troche sie skojarzyl z jego "Sun City" - malo jest tam tego i w malej rozdzialce ale chyba warto zobaczyc.. odnosnie komiksu - to pierwszy kadr bym zmienil na bardziej czytelny a tak to jest ok. odnosnie prac - to oprocz komiksu, ostatnia ilustracja jest spoko! pozdrawiam
Napisano 7 Grudzień 200816 l Autor Okej - pora troche odkurzyć stare szpargały :P Speed godzinny I coś bardziej czasochłonnego:
Napisano 17 Grudzień 200816 l Bardzo ładny obrazek. Widać ręke architekta. Zimny taki klimat. Pochwalony
Napisano 20 Grudzień 200816 l te dwie ostanie to najlepsze twoje pracki tutaj, fajna paleta jest luz i o to chodzi
Napisano 21 Grudzień 200816 l Autor To miło - znaczy że się człowiek jednak rozwija a nie stoi w miejscu. Pzdr.
Napisano 23 Grudzień 200816 l Świetne światło na tym widoczku i klimat fajny ale widze po tym wraku samochodu że cieżko jednak od fallouta uciec ;]. Pozdrawiam.
Napisano 30 Grudzień 200816 l Autor Okładka do komiksu o przygodach niejakiego Szramy, o którą zostałem poproszony jakiś czas temu ( ) Przód i tył tworzą jak widać jednolitą scenę po rozłożeniu - z tyłu schwarzcharakter z przodu good-boy. Projekt loga jest na mój własny użytek i zapewne okładka pojawi się z oryginalnym. Media- analogowe: tusz,piórko,markery.
Napisano 31 Grudzień 200816 l Komiksowo, porządnie, klimatycznie, fajna technika. Jednym słowem - mnie to przekonuje.