ortheza Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 wydaje mi sie ze troche za mocna prespekltywa na lapie rycerza, wyglada na baaardzo dlugie :] swoja droga fajna kompozycja! zobaczymy jak to dociagniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Ooo kogo ja tu widzę :D Wydaje mi sie ze głowę gościa po środku jakby trochę za bardzo w prawo przesunąłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 11 Luty 2008 Autor Share Napisano 11 Luty 2008 Lece dalej: Zastanawiam się czy coś w oświetleniu nie jest nie teges :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 To taka rada nie rada, raczej mój pomysł na twoją prace (mam nadzieje że się nie obrazisz)ale do rzeczy, centralna postać mogła by przedzierać się w kierunku oglądającego co dało by fajny efekt interakcji z widzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 .. i odczucie, że jego łeb zaraz zostanie obcięty, hehe, podoba mi sie, IMAX taki troszke ;) a sama pracka, nooo bedzie się liczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 Prawie na wykończeniu : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Pieknie namalowane! I kompozycja ciekawa. Chociaz najpierw myslalem, ze to jakis dowodzca sforujacy swoich zolnierzy i wskazujacy im, ze ich miejsce jest na polu bitwy czy cos. Kompozycyjnie obrazek troche sie "gasi" w okolicach srodka, proponowalbym ten punkt swiatla z tylu i jego poswiate na postaciach minimalnie wzmocnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Żaden ze mnie autorytet ale wydaje mi się że za ciemno jest po prawej stronie i w środku no i strasznie szaroburo w tychże mniejscach:) Pomysł i wykonanie świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2008 Taki komiks sobie tworzę, liczę że starczy mi sił na zamknięcie historii.. Media: ołówek,tusz,woda + lekka obróbka w PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 2 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 uhh dwa ostatnie ujęcia rozwalają, ale pierwsze z tej kartki nieczytelne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 hmm jak dla mnie to mało czytelny ten komiks. szkoda ze wszystkie ujęcia nie są tak ładnie zrobione jak ostatnie z ostatniej kartki, ten samochodzik:) był by wypas na maxa. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Nieczytelne? Eee, tylko ja tak myśle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Tortur - a "Sin City"? a "Abra Kadabra?" a "30 dni nocy?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 sie wtrącę ;) - abrakadabra nie czytalem ani nie widzialem... sin city franka millera jest jak dla mnie bardzo czytelne.. a Twoj mi wlasnie troche podchodzi pod te 30 dni i nocy... widziales komiksy Danijel'a Zezelji ? Twoj mi troche sie skojarzyl z jego "Sun City" - malo jest tam tego i w malej rozdzialce ale chyba warto zobaczyc.. odnosnie komiksu - to pierwszy kadr bym zmienil na bardziej czytelny a tak to jest ok. odnosnie prac - to oprocz komiksu, ostatnia ilustracja jest spoko! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 Okej - pora troche odkurzyć stare szpargały :P Speed godzinny I coś bardziej czasochłonnego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Bardzo ładny obrazek. Widać ręke architekta. Zimny taki klimat. Pochwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 te dwie ostanie to najlepsze twoje pracki tutaj, fajna paleta jest luz i o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 To miło - znaczy że się człowiek jednak rozwija a nie stoi w miejscu. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Świetne światło na tym widoczku i klimat fajny ale widze po tym wraku samochodu że cieżko jednak od fallouta uciec ;]. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2008 Okładka do komiksu o przygodach niejakiego Szramy, o którą zostałem poproszony jakiś czas temu ( ) Przód i tył tworzą jak widać jednolitą scenę po rozłożeniu - z tyłu schwarzcharakter z przodu good-boy. Projekt loga jest na mój własny użytek i zapewne okładka pojawi się z oryginalnym. Media- analogowe: tusz,piórko,markery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Komiksowo, porządnie, klimatycznie, fajna technika. Jednym słowem - mnie to przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi