asiek Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 próba narysowania czegoś więcej niż tylko głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Asiek zaczynam byc Twoim fanem ...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 dzięki chłopy co do brushy to nic nadzwyczajnego, najwazniejsze zebys mial jakis nieregularny brush tip (jest duzo w samym photoshopie) spacing wiekszy niz zero, i czółość tabletu przypisuje widoczności, no kompletny standart nic nadzwyczajnego jakis szalony koncepcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 oDD mistrzu, bezwiednie stałem się twoim epigonem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 taki szkic z referki + badziewny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 ffffajne, fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 faktycznie fajne te kilka ostatnich prac na bezsennosc mazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 twoja dopiero fajna. Częściej po nocy maluj :) całą noc nie spaleś czy tak wcześnie wstaleś? 6 rano - dżizas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 eeeh, Odd, Leander, Wert, Amrun, grynio- cuda wyczyniacie! Odd- no fajna technika Leander- A ten pan nie ma przypadkiem twojej twarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 nadal fffajne ;] edit: łeeeee.. ciemu się mnie miniaturki wklejają a nie łobrazki do posta...hym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 kolegaalek, faktycznie tez dostrzeglem pewne podobienstwo, ale to nie ja. Podobnie jak ponizej bez skrupolow korzystam z roznych referek z sieci. Inaczej za duzo mysle, a tablet sie kurzy.. Wert: dzieki. Co do snu to ostatnio jakas porazka. Moze dzis sie uda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 ___________ i 20 minut pozniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 PPK, ten olowek ciekawszy. Kolorowa fajnie wyglada tylko na miniaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 . Kolorowa fajnie wyglada tylko na miniaturce to i tak sukces ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 ale się zaroiło od dobrych pracek! faaajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 __________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 mozg mam wyprany po 8h tancu z diablem wiec zapodam speedzik :) 1min, tablet, biel na czerni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 To ja w nieco innym klimacie... tak jakoś mnie naszło.. starałem się oddać mój stan emocjonalny w chwili obecnej. Pewnie jak zwykle nikomu się nie spodoba, ale wrzucam, zeby nie było ;) Jakieś 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Narodziny Nervusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patel Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Fajny bobas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 very optimistic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 M@ti plakales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 troszkę za długo jak na speeda bo się nie zmieściłem w 1h ale wrzucam... (zero referki... tak jakoś mi się maznęło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Zawsze milo sie przeglada ten watek ... mam nadzieje ze tak pozostanie Wyzej fajny kotek Moj pierwszy speed ok 1/2 h olowek -> zdjecie -> ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 heh, mati, to coś w stylu twojego...tylko że w drugą stronę. to jest to co mi było potrzebne - spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexik Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 no witam. też coś podrzucę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Pierwsz moja pracka po tableciku robiona. Niecałe 15min, więc pokazuję to w speedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Powiem tak- Nie uzywaj filtrow! No chyba ze to efekt skompresowania to sorry. Jest dobrze. (przynajmniej porownujac to do mojej pierwszej pracy na tablecie)(zreszta wiele sie nie polepszylo:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexik Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 jeszcze jedna pracka ;D (30 minut) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 wiem wiem ze obnizam wam poziom ale jestem antytalentem do 2d :) na rozluznienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Powiedział co wiedział i wstawił concept który jest już u mnie na pulpicie. Chyba mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 spoogo inspirowany environmencik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 pachnie mi tu MATRYCĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 ehh, Tiger, jak zawsze zmienił poziom na speedach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 tiger! genialne! wspaniałe cudowne niesamowite! najlepsza twoja pracka. nie wiem dlaczego mi się tak podoba, ale wylądowała na pulpicie w 0,03 sekundy :) a to taka pięciominutówka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 kilkuminutowy speedek pastelami olejnymi.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexik Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 No super prace. Lubię to forum, dużo tu dobrych prac. Tiger - naprawdę dobre. Miło jest popatrzeć na taki warszatat !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 po appleseed akurat jestem i tak mi jakos wyszlo z króliczymi uszkami ;) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Kengi - nigdy nie uwierze, ze po ASP rysujesz na kartce w kratke. Na pewno ją w szopie dodales. Amrun - rewelka! Swiatlo, bryla, jakas miekkosc. Super. Gdybym to zobaczyl w grze jako zajawke z paskiem "loading" nie moglbym sie doczekac startu Duzo swietnych prac na tej stronie. ustawilem sobie w PS brush na cos w stylu pasteli i bardzo milo sie tym rysuje cd polaczenie obu, srednio ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Kengi, troszke anatomia dloni kuleje, ale generalnie w pyte. Amrun, jaja sobie robisz chyba. Co to ma byc? Pocztowka? Dawaj wiekszy format! ;) Swietnie to wyglada, chociaz kompozycyjnie mogloby byc lepsze. Moze przyciac bardziej z gory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 O kengi, widzę, że robisz posyępy od czasów "Starego człowieka i morza":p Amrun- dawaj większe! super. Leander- piękne, bardzo dynamiczne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Leander, głupią prośbę mam... mógłbyś maznąć samo tło podobne do tego na trzecim obrazku ? jestem zboczony na punkcie takich "mazideł", zwłaszcza w kolorze od pupci tej pani w dół... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 dzięki.... loading next level ;) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 amrun fajnie kombinujesz stary ... podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietro Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 1h - kopia nieudolna z obrazu Andersa Zorna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 amrun jestes moim faworytem spidowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Ćwiczę sobie walor . Wet brush. 1,5 godzinki. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 ok 20 minut roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Świetna robota panowie :] Postanowiłem rozładować wściekłość :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi