Tomasz S. Kruk Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 kurcze scelt, super klimat, jak wy to robiecie że w taką pogode wam się coś chce robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 tHE_3nasty:Długo myślałeś nad swoją wypowiedzią?Bo jeżeli na tym ma polegać konstruktywna krytyka, to może kijeczki bejzbolowe w rączkę i zabieramy się do oceniania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scelt Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 Tomasz S. Kruk: no wlasnie ostatnio to wogole nie idzie nic robic, nie wiem jak u was, ale u mnie na poludniu to sie wytrzymac nie da :/ tHE_3nasty: sorry, nie rozumiem o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 kuciar czego tiger ehehheheh ciekawe ile juz na tablecie siedzisz kiedy dzi mamusia kupiła pewnie juz pare latek bo masz pojecie cieciu ale kreski to ty nie masz ..yoo scelt: chyba nikt nie zrozumie tHE_3nasty'ego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 wpisujemy sie: kto nie rozumie wypowiedzi the_3nastego.... ja, ja... czemu zadnych pracek nie wrzucacie? nie ma co komentowac i smietnik sie robi. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Antonio, fakardo... Maaaatko jak ja tu dawno nie zaglądałem. W dzień się robić nie da to o 3 w nocy mnie więzło na malowanke. Oczywiście bez referki się nie obyło, za cienki w uszach jestem, żeby se ot tak malować ze łba. Rzut oka na zegarek - dochodzi czwarta, czyli czas ok 1h. Ide lulu. Walcie co sie nie podoba. Na moje to ta dłoń na dole najgorzej wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 tHE_3nasty -> co za sz miraaaaaaaaaaaa -> jeśli twoje komentarze na forum mają tak wyglądać to lepiej zamilcz. edi-> fajnie chociaż coś jest nei tak z piersiami.. paweł lipka -> fajowe kolorki i concept ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamic Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Witam, moja pierwsza pracka na tableciku , okolo 10 min + edit (poprawka 2 minutowa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 A to mój taki debiut tutaj... i w ogóle biedny ksiądz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Kamic - lewa wersja lepsza Snake - żaden ksiądz nie chodzi biedny ;) no to moje - z referki - miało isc do bitwy ale robie inny szkic i concept - jak będe miał czas to poprawie linie co by czyściej było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamic Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 dzieki hindus za opinie, chyba sie zajawilem, (2) speedzik ok 20 minut tylko kurka mam straszne problemy z tym lewym okiem..nie wychodzi mi ale coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 ................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Que eres lin........da y hechicera, Que eres linda y hechicera Como el candor de una rosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scelt Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 hindus: Super! Lubie takie klimaty. W oparciu o referke, potyczka z kolorami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 scelt : bardzo ładne leander: nie moje klimaty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 Leander - swietne to. widać, że czujesz kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 Leander Ty masz już własny rozpoznawalny styl. Niedawno jak oglądałem prace na innym forum jeden z obrazków od razu mi się z Tobą skojarzył. Patrzę, kto go namalował, a tam oczywiście Twój nick :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 a ja to wam wszystkim zazdroszcze zmysłu artystycznego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 amrun - chyba kolejna rekoma będzie - jak tak patrze na twoje brushe i styl rysowania to powiem ci że jesteś już powoli rozpoznawalny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 Z jednej strony chciałem coś zrobić, z drugiej , jakoś tak to nie wyszło :/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CIEKAWSKI Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 scelt: bardzo fajna kobitka :) a i kolorki niczego sobie wiec ze starcia wyszedles obronna reką :) amrun: przyznam sie ze bardzo lubie kolorki w twoich pracach i pedzle :) piekna sprawa powaznie - gratulacje! a oto i pare nowych weekendowych wypocin.. tym razem stary dobry tusz + stalówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 marduk : fajnie się zapowiada ciekawski: super postacie, super kreska i wyobraźnia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Nowe oblicze śmierci ;)... a może czerwony kapturek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 amrun-rules...faktóra świetna........(a mi tablet padł ;( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 amrun- w czym malujesz i jakie pedzle uzywasz?:] podoba mi sie twoj styl:) i ile czasu zajmuje ci namalowanie takiej twarzy?:) marduk- dobry kapturek:] ciekawski- najlepiej wyglada ten pajac czy cos na końcu:) ale to kwestia gustu... pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karp Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 10 minut speedzik -początki walki z tabletem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 amrun - bardzo fajnie, nie przegladalem calego wątku ale ten ostatni pijak mi sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tHE_3nasty Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 tHE_3nasty -> -> jeśli twoje komentarze na forum mają tak wyglądać to lepiej zamilcz. szmira to najbardziej adekffatne słowo dla tego goowna ktorym zalewacie to forum . kuciar coś pokazuje i bilal czy jak mu tam reszta to przedszkole wiec o czym mowa ziomal..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Wiesz... narazie to przysłowiowym g...em to ty zalewasz to forum. Pokazałeś coś swojego? Jakie to zaskakujace, że to właśnie ludzie, którzy sami nic nie robią "mają prawo" do zbluzgania czyjejś pracy jednym słowem... i zwracania się do innych w bardzo kulturalny sposób. Sorry za offtop'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 o mamy "chłopca do bicia":D to jakiś drechol albo skeyjciar tak czy siak dzieciak bo dorośli nie mówią "ziomal" :> To jak coś wzucisz jakiś obrazek to ci powiemy jednym słowem co jest w twojej pracy źle....wsystkich z forum zapraszam na pokazanie tHE_3nasty jak to NIEmiło jest otrzymywać niekonstruktywne pozbawione jakich kolwiek szczegułów recenzje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 szmira to najbardziej adekffatne słowo dla tego goowna ktorym zalewacie to forum . kuciar coś pokazuje i bilal czy jak mu tam reszta to przedszkole wiec o czym mowa ziomal..... mCh 2.0? 2 koncepty do gry "Burzuazja", bo dawno juz nie wrzucalem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 amrun- w czym malujesz i jakie pedzle uzywasz?:] podoba mi sie twoj styl:) i ile czasu zajmuje ci namalowanie takiej twarzy?:) ...ostatnio photoshop; pedzle w innym watku gdzies sa; ta ostania mordka to z pol godzinki pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 http://tomekk.250free.com/flash-index.html ale super portfolio znalazlem na sieci. Wrzucam w ramach inspiracji szmirami. Mam nadzieje, ze sie cwiku nie obrazisz. W koncu nalezy sie ludziom pewien punkt odniesienia do okreslenia "szmira". mala probka ćwika (tHE_3nasty) 2005: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Amurun chryste porob w koncu jakies tutki :D powstawania twoich prac! :D JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 szmira to najbardziej adekffatne słowo dla tego goowna ktorym zalewacie to forum . kuciar coś pokazuje i bilal czy jak mu tam reszta to przedszkole wiec o czym mowa ziomal..... zamknijcie tego debila ... 3nasty - zdajesz sobie sprawe ze nie bedizesz juz tu mile widziany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Marcin - mało powiedziane - wg niego nikt tu nie umie rysować a on nawet zacytowac czyjejś wypowiedzi nie potrafi. tHE_3nasty -> -> jeśli twoje komentarze na forum mają tak wyglądać to lepiej zamilcz. tHE_3nasty może przemyślisz swoje postępowanie - masz tu terapeute - chyba na twoim poziomie jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Taaa zreknalem na to "zarabiste" portfolio... arcydziel tez tam nie widze panie nasty. Ludzie tu przychodza zeby sie czegos nauczyc, nie potrzeba tu twoich uwag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Ten pilot jest swietny :] pare kresek i od razu jest to co trzeba. a to moj polgodzinny spid w artrage : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 ortheza- ładnie , ArtRage roxx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 czy mógłbym prosić o wieksze info na temat artrage? lub o jakiegos linka do odpowiedniego tematu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scelt Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Amrun: twoj styl fajnie pasuje do klimatow wojennych ;) Ortheza: fajne, ale artrage mi sie nei podoba ;> Czarno-bialy tym razem akcik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 http://www.artrage.com tylko sie nie rozczaruj bo ten program nie ma warstw :-) Postawili na symulacje klasycznych mediow i pod tym wzgledem jest swietny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 dziękuje, a co do warstw to freehand też niema a jakoś sobie radze z vectorami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tHE_3nasty Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 yooooo ziom ciekawie sie zapowiada ten program.. ostatnio wnikałem w akrylic microshita ale jakiś suchy ale to troche inny pomysł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tHE_3nasty Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 choć wygląda troche jak ten szit aliasu sketch czy coś tam ... myslicie że coś jeszcze pobije paintera ..no i photoszkopuła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tHE_3nasty Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 mCh 2.0? 2 koncepty do gry "Burzuazja", bo dawno juz nie wrzucalem:) człowiek i dla ciebie to jest dobre fakt może mam tabelt o trzech miechoow i jeszcze goowno umiem ale nie przsadzajmy z tą antysamokrytyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tHE_3nasty Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 moje pierwsze goowno na wackomie intuosie trzecim nie za szybkie bo to chyba ze trzy niedziele robiłem..hhe ale **** początki są trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Amrun mozna gdzies od Ciebie sciagnac te pedzle do psa? JoKy JoK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi