Remedy Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Tiger ten "speed" jest technicznie doskonalszy od Twojej ostatniej pracy "Lot przez miasto" (którą uwielbiam). Tutaj uchwyciłeś to coś czego nie da się zdefiniować a co nie daje zapomnieć o tej pracy. Sensacyjna głębia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Tiger -> zwalasz z nog !! Niesamowity klimat...pracka pewnie wyladuje na pulpicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Witam wszystkich speed painterow... postanawiam od dzisiaj dolaczyc do waszego grona... Ponizej parcka ktora zajela mi cenne pol godziny mojego zycia :)... chcialem nabazgrac cos z wygladu smiesznego... cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 hmm wiem ze może jestem śmieszny ale co tam :P http://flashcards.territory.ru/vec/v.php?i=029475 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żuq Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 hmm... po prostu czaszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Tablet + painter + 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 weedlog - świetny klimat pracy - to światełko :) piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 rekomendacja dla tego pana :P weedlog - mozesz dokladnie napisac jakie techniki i brushe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Weed : Piekne, jeszcze chwila i przebijesz Tigera ;)... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 tiger --- oboze ;X żenująco wysoki poziom!!! :D weedlog -- bardzo ciekawe! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Panowie i panie, reszta tez czeka na komenty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 .............. ps.czy kiedys nie istniala przypadkiem zasada "paint to post" ? edit. zalaczam mniejsza wersje bo webpark przekroczyl limit transferu :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Wedlog : kurczakos ... no no no ... superancko ! Misiekhc : super klimat Tiger : Żenada :P ehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 pięknie niektóre speedy wyglądają. może by tak zrobić specjalną galerie z najlepszymi pracami z tego wątku?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Deus, co do brushy to używałem podstawowych z Paintera (nieznacznie zmodyfikowanych). Te brudy uzyskałem jakimiś różnymi, których nie pamiętam, właśnie opracowuję jakiś zestaw :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 no i kojeny olej na tekturce ten juz troszke szybszy okolo 2 godzinek pracy:-) pozdro misiekhc-wypasior weedlog-fajnie fajnie Marduk-fajne kolory podoba mi sie fajna pracka pod olej szpachla Tiger1313-zajefajna wyszla Ci przestrzen wypasior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 o, misiekhc, zajebisty klimat, choc najbardziej mi sie podoba tlo :-) ten kosmonauta troszke mniej, ale tlo jest wypasiaste ;> odd, fajne, wygladaja jak obrazki z Magica ;) zwlaszca ta piersza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 poegzaminowy odstresywacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 .................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 zeby niebylo ze sie objam:-) olej kolo 30 minut pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Lukasz- cos dziwna mordke ma ten kot, krzywy jakis PPK - dziwne kolory, ogolnie nie bardzo mi sie podoba ta twarz, gorsZe od poprzedniej pracy taaadek - kolorystyka nie za bardzo, nie bardzo sie to kupy trzyma... ODD- jedynka nie podoba mi sie (twarz w tle psuje wrazenie), dwojka bardzo fajna Wert - fajnie, tylko ta twarz sprawia dziwne wrazenie, nie czuc odleglosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 i kolejna pracka taki sobie szkic! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Lukasz, strasznie malo szczegolow w tych Twoich pracach.... wert, co to za pikseloza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Heh ostatnio wrzucałem tutaj pracę trzy dni temu - zapuszczam się ;) Weedlog: Fajny klimat. Misiekhc: Bardzo mi siępodobają te budynki w tle. Ogolnie pracka bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 wert, co to za pikseloza ? Dodaje szkicowego wyglądu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 super jaskinia odd, marduk, weedlog, ppk, misiekhc(tło :D) b.fajnie tiger, no teraz mi sie Twoje prace bardziej podobają :P w koncu jakas kreska i niedomówienia ;) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 rekoma dla tego pana powiedział cyklop o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anji Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 no no...pierwsza "karta" naprawde niezła...szczególnie 2 i 3 postać...fajna zbrojka na 3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Amrun, świetne pracki, klimatem troche przypominają mi grę Vagrant Story -> link pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Wert, nie lepiej sie zopatrzyc w paintera ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Amrun, świetne pracki, klimatem troche przypominają mi grę Vagrant Story -> link pozdrawiam Nie mądruj się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Amrun ładne malunki:) ...talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 amrun- sramrun- jak zawsze beznadzieja:p btw, to ty w ogole zarabiasz jakos na tych swoich pracach? BO o wszystkich polskich cyfrowych malarzach twojego pokroju, slychac duzo na jakis cg networks itp, a ciebie znam tylko z max3d. smart- swietnanowa kreske sobie znalazles, bardzo fajne. ok, to ja daje LISA KULĘ! i koncept do gry burzuazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UrbanTurban Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 toz to na rekomendacje zakrawa zią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 rekomendację przeż duże "Ę"! :D fajnie wyglądają te obrazki Kolegaalku.kolega lis kula jest bombowy efekty dzisiejszej sesji na Opencanvass z Siegmarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 heheh ... lis mnie zmiazdzyl :D Ze smartem dzis sobie pokanwasiliśmy :P Autoportret : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 alku ;] rozwinąłeś się widzę dość znacznie ;] lisek idealny na nowe logo firefoxa ;] w sumie to nie wiem czy nie przerobię go sobie na ikonkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 i love u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Świetne pracki wymiataczy oraz duże postepy pretendentów. A ja super skromnie przed robotą 10min PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Amrun, tylko rycerz mniej mi podchodzi, reszta świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 btw, to ty w ogole zarabiasz jakos na tych swoich pracach? mmmm... ano, kiedys dostalem dyche za nalepke na koszulke :D pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 koncepcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 świetny ten koncepcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Kroofka taka... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Przecudowne. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gildor Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Witam Ja tu nowy, zeby za pieknie nie bylo ;-) Taki maly nienajnowszy juz speedzik a w ogole to wymiatacie ;-) I jak to ogladam to najpierw mam dola ze ja tak nie umiem, a potem wlaczam PS i kombinuje sam zeby tez tak sie naumiec;-) pozdrawiam Gildor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 @Amrun: Ostatnie pracki wymiatają :) No i żeby troszkę zaniżyć poziom: inspiracje: troche Royo, troche bethemask.com :D bez referków... ale to chyba widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi