weedlog Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 dwie szybkie twarzyczki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 weedlog ,świetne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Widze ze nastala inwazja glow :) weedlog: najbardziej podoba mi sie kobitka, dolaczam swoje 3 grosze w painterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 weedlog ta kobitka ma ucho za nisko ;) ale tak to pieknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 kolejny koncepcik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 rekoma dla tego ziomka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 ode mnie pierwszy speed, corel painter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 weedlog moglbys zrobic videotutka (takiego jak niedawno) tylko ze jakiejs glowy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 weed - zolnierzyk fajny, glowy mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Misiekhc, fajna kompozycja. Według mnie powinieneś spróbować ostrzejszych pędzli bo teraz wszystko jest zbyt miękkie. Myslę, że wtedy byłoby jeszcze lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Świetny klimat... i według mnie te miękkie pędzle też dodają do tej pracy troche uroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Następny wojak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 weedlog: po prostu rządzisz :) misiekhc: można by jeszcze bardziej uwypuklić poszczególne plany, jak np.: 'sznur' mógłby być prawie czarny, no i można by pojechać tło coś w stylu ruin WTC, bardzo by pasowało do tej pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 no weedlog veeeery, veeeery nice ;] niecale 1,5h, bez refkow, całość 3 (slownie: trzema) pedzlami malowana... to tak z pozdrowieniami dla moich ulubiencow od filtrowania fotek :) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 zajebiscie i ze bez referek uu fajna trawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 aha... no i w sensie rozbierznosci prac...bo przeciez jedna osoba nie moze malowac roznie, zaleznie od tego co chce przedstawic... to jeszcze to, ok 30 min... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 zyc nie umierac. amrun. dobre te speedy:) wogole masz ciekawa kreske. weedlog. dzieki za tutka:) pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 amrun jak mogłeś się wycofać z bitwy! :( przez jakiegoś gowniarza ktory nie ma pojecia o czymkolwiek ;( miales pierwsze miejsce zapewnione :( eh, czlowieku, nie przejmuj sie takimi lolami tylko rysuj dalej bo az przyjemnie popatrrzec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Amrun, wez sie schowaj - odbirasz ludziom przyjemnosc z zycia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 =| =|........o amrun...tym pejzażem to zdobyłeś respekt=| i to w 1,5h [boshe a mi piórko od tabletu się popsuła ;( ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 (...) amrun. dobre te speedy:) wogole masz ciekawa kreske. (...) dobrze, że Amrun to nie kobieta bo mógłby się trochę zawstydzić... pozdrawiam śliniący się na widok wspaniałych prac Loozack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Tak mi się spodobał widoczek Amruna, że też spróbowałem swoich sił :] Może Amrun to to nie jest ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubiii Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Amrun : hehe niezle :) 2. czemu zniknales z bitwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - chciales nam dac rowne szanse ;))) ??? hhehehe szkoda mam anadzieje ze ukonczysz ten rysunek z a10 i tankiem ;) bo zapowiadal sie calkiem extra 3.weedlock niezly pejzarzyk ;) ma ktos moze pedzle do shopa ; krew ( plamy etc ?) ? bo qrcze format robilem i mi wcielo [email protected] z gory dzieki sory za ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 kicha wyjszla: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 chyba kichy nie widziałes :] fajowe speedy lecą ostatnio jak sie pojawiacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 misiekhc, wcale nie kicha, ja nawet takieego czegos pewnie bym nie potrafil zrobic ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 weed fajnie fajnie, tylko ta firguka za bardzo sie rzuca w oczy i odwraca uwage :] misiek bardzo fajnie :) moze troche zabraklo zroznicowania planow, dodac troche dymu i bedzie jeszcze lepiej a ode mnie trzech moas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anji Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 misekhc...nawet kichy poządnej nie umiesz zrobić :D wypas klimat no i moje szybkie malunki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 ................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 o, nareszcie kolorki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Łukasz, świetnie MaciekG, jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Wert, fajne to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 No, weedlog, ty dobrze komentujesz pracki. Krótko acz treściwie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sagittaire Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Ładne dzieła tworzycie panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 ludzie może jakieś ostrzeżenie na przyszłość: uwaga, zbyt wysoki poziom :D jak mam brać pod uwagę koncept, to dla mnie najciekawszy jest rycerz Anji'ego... a wykonanie, no jasne! Amrun ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 ej noooo...a mi piórko siadło.wrr...nie ma może kto informacji gdzie mozna by kupić same piórko do pentagramu?? qrna takie prace a ja czuję się jak bez rąk =| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 moj pierwszy speed-p tutaj, badzcie krytyczni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 fajne swiatło w tej pracy, zbyt jednakowo potraktowane czesci tego pana (jakby skora , ubranie i mlotek byly z jednego materiału - m .in. przez to kreskowanie i podobne odbijanie swiatla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Warto zajrzeć na tą stronkę: http://users.skynet.be//J.Beever/index.html ...dlaczego w tym temacie to wstawiam? a gdzie indziej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 No od dluzszego czasu pierwsza probka z referki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Cienie niedobre moim zdaniem. Czarny do robienia cieni to nienajlepszy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 zgadzam sie z weedlogiem co do pracy orthezy:) wert ladne kolorki, wchodzi mi :) i siup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 kiepsko mi idzie ostatnio... no ale bez cwiczen daleko si enie zajedzie :] nastepeny spidzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Amrun i weedlog sa gdzies wasze prace w rozdzielczosciach na jakich pracujecie? JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nina Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 pierwszy raz wrzucam cos tutaj, witam. dosyac stare, ale nie rysuje na tablecie za czesto (wole obrazy) okolo godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 swietne :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Amrun i weedlog sa gdzies wasze prace w rozdzielczosciach na jakich pracujecie? JoKeR nic mi o tym nie wiadomo :) a rozdzielczosci sa rozne, np ten obrazek to 50%, ale roznie z tym jest, czesto mam duzy na poczatku a potem jak juz mi komp ledwo otwiera to zmiejszam ;) ladnie, ladnie... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi