Napisano 17 Wrzesień 200519 l Widze ze nastala inwazja glow :) weedlog: najbardziej podoba mi sie kobitka, dolaczam swoje 3 grosze w painterze
Napisano 18 Wrzesień 200519 l weedlog moglbys zrobic videotutka (takiego jak niedawno) tylko ze jakiejs glowy??
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Misiekhc, fajna kompozycja. Według mnie powinieneś spróbować ostrzejszych pędzli bo teraz wszystko jest zbyt miękkie. Myslę, że wtedy byłoby jeszcze lepsze.
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Świetny klimat... i według mnie te miękkie pędzle też dodają do tej pracy troche uroku.
Napisano 18 Wrzesień 200519 l weedlog: po prostu rządzisz :) misiekhc: można by jeszcze bardziej uwypuklić poszczególne plany, jak np.: 'sznur' mógłby być prawie czarny, no i można by pojechać tło coś w stylu ruin WTC, bardzo by pasowało do tej pracki
Napisano 18 Wrzesień 200519 l no weedlog veeeery, veeeery nice ;] niecale 1,5h, bez refkow, całość 3 (slownie: trzema) pedzlami malowana... to tak z pozdrowieniami dla moich ulubiencow od filtrowania fotek :) pzdr...
Napisano 18 Wrzesień 200519 l aha... no i w sensie rozbierznosci prac...bo przeciez jedna osoba nie moze malowac roznie, zaleznie od tego co chce przedstawic... to jeszcze to, ok 30 min... pzdr...
Napisano 18 Wrzesień 200519 l zyc nie umierac. amrun. dobre te speedy:) wogole masz ciekawa kreske. weedlog. dzieki za tutka:) pozdro:)
Napisano 18 Wrzesień 200519 l amrun jak mogłeś się wycofać z bitwy! :( przez jakiegoś gowniarza ktory nie ma pojecia o czymkolwiek ;( miales pierwsze miejsce zapewnione :( eh, czlowieku, nie przejmuj sie takimi lolami tylko rysuj dalej bo az przyjemnie popatrrzec :)
Napisano 18 Wrzesień 200519 l =| =|........o amrun...tym pejzażem to zdobyłeś respekt=| i to w 1,5h [boshe a mi piórko od tabletu się popsuła ;( ]
Napisano 18 Wrzesień 200519 l (...) amrun. dobre te speedy:) wogole masz ciekawa kreske. (...) dobrze, że Amrun to nie kobieta bo mógłby się trochę zawstydzić... pozdrawiam śliniący się na widok wspaniałych prac Loozack
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Tak mi się spodobał widoczek Amruna, że też spróbowałem swoich sił :] Może Amrun to to nie jest ale...
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Amrun : hehe niezle :) 2. czemu zniknales z bitwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - chciales nam dac rowne szanse ;))) ??? hhehehe szkoda mam anadzieje ze ukonczysz ten rysunek z a10 i tankiem ;) bo zapowiadal sie calkiem extra 3.weedlock niezly pejzarzyk ;) ma ktos moze pedzle do shopa ; krew ( plamy etc ?) ? bo qrcze format robilem i mi wcielo [email protected] z gory dzieki sory za ot
Napisano 19 Wrzesień 200519 l chyba kichy nie widziałes :] fajowe speedy lecą ostatnio jak sie pojawiacie.
Napisano 19 Wrzesień 200519 l misiekhc, wcale nie kicha, ja nawet takieego czegos pewnie bym nie potrafil zrobic ;>
Napisano 19 Wrzesień 200519 l weed fajnie fajnie, tylko ta firguka za bardzo sie rzuca w oczy i odwraca uwage :] misiek bardzo fajnie :) moze troche zabraklo zroznicowania planow, dodac troche dymu i bedzie jeszcze lepiej a ode mnie trzech moas
Napisano 19 Wrzesień 200519 l misekhc...nawet kichy poządnej nie umiesz zrobić :D wypas klimat no i moje szybkie malunki pozdrawiam
Napisano 19 Wrzesień 200519 l ludzie może jakieś ostrzeżenie na przyszłość: uwaga, zbyt wysoki poziom :D jak mam brać pod uwagę koncept, to dla mnie najciekawszy jest rycerz Anji'ego... a wykonanie, no jasne! Amrun ;)
Napisano 19 Wrzesień 200519 l ej noooo...a mi piórko siadło.wrr...nie ma może kto informacji gdzie mozna by kupić same piórko do pentagramu?? qrna takie prace a ja czuję się jak bez rąk =|
Napisano 20 Wrzesień 200519 l fajne swiatło w tej pracy, zbyt jednakowo potraktowane czesci tego pana (jakby skora , ubranie i mlotek byly z jednego materiału - m .in. przez to kreskowanie i podobne odbijanie swiatla)
Napisano 20 Wrzesień 200519 l Warto zajrzeć na tą stronkę: http://users.skynet.be//J.Beever/index.html ...dlaczego w tym temacie to wstawiam? a gdzie indziej ?
Napisano 20 Wrzesień 200519 l Cienie niedobre moim zdaniem. Czarny do robienia cieni to nienajlepszy pomysł.
Napisano 20 Wrzesień 200519 l zgadzam sie z weedlogiem co do pracy orthezy:) wert ladne kolorki, wchodzi mi :) i siup:
Napisano 20 Wrzesień 200519 l kiepsko mi idzie ostatnio... no ale bez cwiczen daleko si enie zajedzie :] nastepeny spidzik.
Napisano 20 Wrzesień 200519 l Amrun i weedlog sa gdzies wasze prace w rozdzielczosciach na jakich pracujecie? JoKeR
Napisano 20 Wrzesień 200519 l pierwszy raz wrzucam cos tutaj, witam. dosyac stare, ale nie rysuje na tablecie za czesto (wole obrazy) okolo godziny
Napisano 20 Wrzesień 200519 l Amrun i weedlog sa gdzies wasze prace w rozdzielczosciach na jakich pracujecie? JoKeR nic mi o tym nie wiadomo :) a rozdzielczosci sa rozne, np ten obrazek to 50%, ale roznie z tym jest, czesto mam duzy na poczatku a potem jak juz mi komp ledwo otwiera to zmiejszam ;) ladnie, ladnie... pzdr...