Napisano 2 Marzec 200619 l powyzsze popelnilem ze wzgledu na zasady tego tematu, a juz od jakiegos czasu chcialem napisac ze mam full respect dla Deusa - pelen podziw za postepy jakie zrobil (juz nie musi spamowac shouta dla wyroznienia na glownej stronie :) podziwam tez Łukasza Jaskólskiego za to jak potrafi przekazac tak wiele pokazujac tak niewiele, twoje szkice (np. te pustynne) zrobily na mnie ogromne wrazenie wlasnie z tego wzgledu. Oczywiscie grats dla kazdego kto wspoltworzy 'speed painting' - od przegladniecia tego tematu zaczynam swoj dzien. ...moze i ja kiedys zalapie o co w paintingu chodzi i zaczne cos tutaj wrzucac ;) aha, a co do pracki to powstala w 30 minut, kazdy element jest calkowitym przypadkiem poniewaz nie mialem zadnego pomyslu na pracke, wiec poprostu siadlem i zaczalem machac po tablecie ;] software: GIMP bez uzycia warstw
Napisano 3 Marzec 200619 l Leander: podziwiam Cię wszystkim, czym moge:) a tutaj moja okolica (1h) mój pierwszy speed i mile oczekiwana krytyka;)
Napisano 3 Marzec 200619 l ostatnio gralem sporo w ragnaroka, a tutaj moja wersja itema yggdrasil fruit(owoc ktory leczy wszystkie rany i choroby)
Napisano 4 Marzec 200619 l chciałem spytac czy ta pracka z kobietą co malowałes/malujesz o której pisałes to w pełni digital ?Kobieta jest digital, tylko w tle wrzucilem jakies zdjecie z lozkiem, ktore wstawilem na probe i zostalo gdzies w tle pod farbą ;) leander ty jestes na asp w katowicach czy mi sie wydaje??wydaje Ci sie niestety :) Nie przyjeli mnie na asp. Chcieli jakas teczke, wiec im dalem linka do speedów. Nie wiem.. moze nie mają internetu.. joke ;) hehe Snake!: Z tym podziwem bym sie wstrzymal. Juz po podpisie widac, ze nie dorastam Tobie do piet :) Tak swoją drogą mam duży sentyment do Siemiatycz. Mialo byc paint to post ale sie zasiedzialem. Z punktu widzenia uzytecznosci, to raczka jest malo praktyczna, ale, sladem Leonardo Da Vinci, postanowilem zaprojektowac jakas bezuzyteczna bron ;)
Napisano 4 Marzec 200619 l leander - twoje pracki po prostu wymiataja, eol - fajny samolocik wrzucilem jednak na spidy:
Napisano 5 Marzec 200619 l leander: a szkoda:) [ ze netu nie maja ] dobra, to hurtem: fajny pistol, fajny samolocik, fajny robot ;) a twarz tej babki u gory do mnie nie przemawia. ptp
Napisano 5 Marzec 200619 l ee ten tego coas mi odwalilo i chcialem sobie poprobowac w tym fotoszopie :D praktycznie moje pierwsze jakie takie 2d :D robione myszka okolo 48 minut...hehe jednak chyba przy 3d zostane :D
Napisano 6 Marzec 200619 l eol: fajny samolot, tylko cos mu tyl znosi w jedna strone tomzar: podziwiam Cie :) misiekhc: wszystko mi sie na tym obrazie bardzo podoba poza samą twarzą :) KatarzynaKoleta: widze, ze wchodzisz w swiat photoreality :) Proponowal bym troche zwiekszyc zakres szarosci cienia. Bo teraz wszedzie ma podobne natezenie. sammael_at: kwiatek wypasny :) rowr: no jak dla mnie z anatomią i proporcjami tu jest bardzo fajnie Noga z pamięci, wiec bledow pewnie masa. Mam w zwiazku z tym prosbe do ministerstwa edukacji o nieumieszczanie tej pracy w podrecznikach dla klas 1-8.
Napisano 6 Marzec 200619 l tuż po tym, jak zobaczyłem moje zdjęcie roentgenowskie z zawalonymi zatokami leander: wszyscy Cie uwielbiają lol :D niedługo zaczną płacić za każdego Twojego speeda;)
Napisano 6 Marzec 200619 l dzieki chlopaki ;) taki speed na przedniot "technika" poznajcie Neandertala ktory wymyslil "kapusniaczka" :D
Napisano 6 Marzec 200619 l ech... chyba trace forme :/ Mialbyc wideotutek, ale wyszedl z tego jeden wielki... nic nie wyszlo :] Pozatym obrazek bardzo niskich lotow IMO.
Napisano 6 Marzec 200619 l Leander- b&w bardziej mi sie podoba. co do samej nogi niewypowiem sie bo az tak anatomi jeszcze nie poznalem:) rowr- bardziej stanowcze cienie i obrazek wygladalby lepiej:) misiekhc- cos jej sie z nosem stalo no i taka jakas niewyspana;) za to kolory bardzo mi sie podobaja;) choc znowuz jej szata wyszla za plaska;) ale pewnie o tym wiesz. mkaszpir- takie proste a takie mile dla oka;) a teraz cos odemnie: i stalo sie. ptasia grypa w polsce. dobrze ze mamy takie h5n1securitysoldiers;D:D czyli w skrocie: uwazaj ziomek na labedzia...
Napisano 7 Marzec 200619 l oo deus fajne kolorki w tym sppedku :) wogole wyrabiasz sie kosmicznie ostatnio :) leander fajny ten gnat "leander44" hehe :) eol ciekwy klimat i kolorystyka z tm samolocikiem snake! - konkretny ten pikczer, powala szczezemowiac :|:) ja tez wewlam 20 minutowe wypociny myszka w szopie, takie jakies piekielne klimaty za mna chodza :D 666 ;)
Napisano 7 Marzec 200619 l slizgi- jak na 20minutowa przygode z myszka to naprawde cool:D:D a ja dalej pania w masce;) cobysie ptasia grypa niezaraziala:) ps. wiem ze z ciala zabardzo babki nieprzypomina no moze poca (.)Y(.) :D a moze to transwestyta hmmmm...??;]
Napisano 7 Marzec 200619 l widze że niektórzy się rozkręcają a mi brak coś ostatnio chęci do wszystkiego :/ tak poza tym... leander fajne nóżki :) a tu moje "Coś" :p
Napisano 8 Marzec 200619 l Takie cos wczoraj mi sie zaczelo skrobac, lecz niestety musialem przerwac, bo wykład sie skończył :P Podtuszowane leciusienko w PS... sammael_at: w jaki sposob robi sie takie fajne grafiki ?! Korzystasz z jakis dodatkowych plu-inów w photoshopie czy cos w tym stylu ?! leander: ja nie wierze, ze nie przyjeli Cie na ASP... a nie chciales sprobowac gdzies indziej ?! jakas architektura, cy cuś... No i wszystkiego dobrego dla wszystkich kobit :)
Napisano 8 Marzec 200619 l gendzior: nie wiem co to, ale intrygujace :) Z tymi studiami to pewnie jeszcze bede myslal. Poki co jestem na fotografii rocznej. mayk: fajne, monumentalne Dorzucam sie na szybko do klanu bialych twarzy
Napisano 8 Marzec 200619 l niezle dajecie:D gedzior fajne to to:D leander zabijasz:) a ja dam neskonczonego gnuśnika
Napisano 8 Marzec 200619 l mam videotutorial do tego obrazka. Zajmuje on jednak 1gb :/ Jesli ktos potrafi mnie poinstruowac jak mam skompresowac ten film na jakies 100mb, to niech sie odezwie via gg 3003807 :] calkowity czas: 45minut :D
Napisano 8 Marzec 200619 l Deus- mam nadzieje ze ktos ci pomoze bo rysunek fajny takie coś :| jakby co to, to coś stoi tyłem;p
Napisano 8 Marzec 200619 l a takie tam... baloon contest ;) gratki dla wszystkich, swietne pikczery :)
Napisano 8 Marzec 200619 l Deus, uzywasz tych pedzli, uzywasz, ale strasznie nieswiadomie i na czuja. Wszystkie obrazki takie same, a gdzie nie da sie poodwracac uwagi pedzlami, tam juz sobie nie radzisz. Plasko wyszedl ten las.
Napisano 8 Marzec 200619 l gedzior: podziwiam, ja nigdy nie mam cierpliwosci by poprowadzic taka wielka mase rownoleglych kresek, :))) za duzo roboty wiec bazgram jak leci ;_) mw4d: EKSTRA! :D normalnie czuje respekt :-) leander: ladne, ty uzywasz psa czy paintera? :-) bo wyglada inaczej niz ps, ale paintera nigdy nie uzywalem :) deus: racja, ten las wyszedl plaski bardzo, ale nie przejmuj sie ;))) a tutaj moj pierwszy w zyciu krajobraz, ;))) tzn jesli mozna to tak nazwac, bo mnie natchnelo po pierwszym pomaranczowym zachodzie slonca z mojego okna ;))) uklad drzewa dla treningu odgapialem z jakiejs fotki, bo sie nie znam na tym :)
Napisano 8 Marzec 200619 l total wypasne pracki... Ehh nie lubie tu zaglądac, zawsze dola lapie ;( taki nabazgrany kot
Napisano 8 Marzec 200619 l Przeglądanie tego wątku może czasem wprawić w kompleksy... ;) Taki 20-sto minutowy speed na 8 marca:
Napisano 9 Marzec 200619 l odd, super koncepty. postanowilem uciec od roboty, choc na chwile. no i wyszlo takie cos dla relaksu. koniuch garbonosy i jego przemily pan: nieco wieksza wersja jakby ktos reflektowal, jest tez nieco ciemniejsza. mala wersje rozjasnilem bo na monitorach crt to czarna plama jest: http://kengi.robal.net/big/02_horseback_big.jpg .
Napisano 9 Marzec 200619 l mw4d - fajne te balony! kengi - rewelacja! (no i te dramatyczne, "przekrwione" kolory) a ja dziś skromnie takie coś z głowy: [/url]
Napisano 9 Marzec 200619 l razor: dzięki men :) mw4d: dobre te baloniasy WWWoj: dajesz dajesz, fajne masz pomysly kengi: no baja i wogóle klimacior Belus: wyśmienity spid , zwłaszcza daszki z 1 pociągnięcia pędzla przerobilem jakis stary szkic:
Napisano 10 Marzec 200619 l kengi: klimatyczny konik Łukasz Jaskólski: wypas widzialem tu juz jakis twoj help jak robisz takie wypasy, ale i tak nie moge tego pojąc ehh Taki gryzmol gryzmolinski :) Edit: i jeszcze bitwa
Napisano 10 Marzec 200619 l heh no wymiatacie panowie... kengi- BOMBA, super klimat Łukasz Jaskólski- ekstra ale cos mi glowa nie pasi , IMO dziwnie wygieta (ale moze mi sie zdaje :)) wrzucam takiego mojego marnego speedzika z przed 4 miechow ;) nie pamietam ile mi czasu zajelo ;)
Napisano 10 Marzec 200619 l kengi fajna postać :) Łukasz J. to samo ;) WWWoj którego pentagrama używasz ?? ( ja QuadPena i narazie nie narzekam :p) a oto wizard ktory poczatkowo mial byc wampirem xD
Napisano 10 Marzec 200619 l tRADEmARK:fajny czarodziejo wampir mi przypomina tez troche chinskiego mistrza :D uzywam xxl pentagram wiecej o nim nie wiem:) grim666: hehe dobre koncepcja demona
Napisano 10 Marzec 200619 l Tiger świetne, szkoda tylko że ma chyba więcej kos niż pochew na to żelastwo :P
Napisano 11 Marzec 200619 l dawno nie zagladalem na forum ale ostatnio mialem chwilke i namazalem ulubiony temat :] ps. niezle sobie widze poczynacie.. trzeba sie bedzie wziac do roboty ;)
Napisano 11 Marzec 200619 l heh wow super extra + Tiger1313: uwielbiam takie klimaty :) tylko mogłby miec więcej mieczy bo teraz to jakis taki bezbronny sie wydaje :D