Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

winter-f.jpg

powyzsze popelnilem ze wzgledu na zasady tego tematu, a juz od jakiegos czasu chcialem napisac ze mam full respect dla Deusa - pelen podziw za postepy jakie zrobil (juz nie musi spamowac shouta dla wyroznienia na glownej stronie :)

podziwam tez Łukasza Jaskólskiego za to jak potrafi przekazac tak wiele pokazujac tak niewiele, twoje szkice (np. te pustynne) zrobily na mnie ogromne wrazenie wlasnie z tego wzgledu.

Oczywiscie grats dla kazdego kto wspoltworzy 'speed painting' - od przegladniecia tego tematu zaczynam swoj dzien.

...moze i ja kiedys zalapie o co w paintingu chodzi i zaczne cos tutaj wrzucac ;)

aha, a co do pracki to powstala w 30 minut, kazdy element jest calkowitym przypadkiem poniewaz nie mialem zadnego pomyslu na pracke, wiec poprostu siadlem i zaczalem machac po tablecie ;]

software: GIMP

bez uzycia warstw

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Leander: podziwiam Cię wszystkim, czym moge:)

a tutaj moja okolica (1h) mój pierwszy speed i mile oczekiwana krytyka;)

Napisano

ostatnio gralem sporo w ragnaroka, a tutaj moja wersja itema yggdrasil fruit(owoc ktory leczy wszystkie rany i choroby)

Napisano
chciałem spytac czy ta pracka z kobietą co malowałes/malujesz o której pisałes to w pełni digital ?
Kobieta jest digital, tylko w tle wrzucilem jakies zdjecie z lozkiem, ktore wstawilem na probe i zostalo gdzies w tle pod farbą ;)

leander ty jestes na asp w katowicach czy mi sie wydaje??
wydaje Ci sie niestety :) Nie przyjeli mnie na asp. Chcieli jakas teczke, wiec im dalem linka do speedów.

Nie wiem.. moze nie mają internetu..

joke ;)

hehe

Snake!: Z tym podziwem bym sie wstrzymal. Juz po podpisie widac, ze nie dorastam Tobie do piet :) Tak swoją drogą mam duży sentyment do Siemiatycz.

Mialo byc paint to post ale sie zasiedzialem. Z punktu widzenia uzytecznosci, to raczka jest malo praktyczna, ale, sladem Leonardo Da Vinci, postanowilem zaprojektowac jakas bezuzyteczna bron ;)

354-gun.jpg

Napisano

leander: a szkoda:) [ ze netu nie maja ]

dobra, to hurtem: fajny pistol, fajny samolocik, fajny robot ;) a twarz tej babki u gory do mnie nie przemawia.

ptp

fagas221ck.jpg

Napisano

ee ten tego coas mi odwalilo i chcialem sobie poprobowac w tym fotoszopie :D praktycznie moje pierwsze jakie takie 2d :D robione myszka okolo 48 minut...hehe jednak chyba przy 3d zostane :D

baba34kp.jpg

Napisano

eol: fajny samolot, tylko cos mu tyl znosi w jedna strone

tomzar: podziwiam Cie :)

misiekhc: wszystko mi sie na tym obrazie bardzo podoba poza samą twarzą :)

KatarzynaKoleta: widze, ze wchodzisz w swiat photoreality :) Proponowal bym troche zwiekszyc zakres szarosci cienia. Bo teraz wszedzie ma podobne natezenie.

sammael_at: kwiatek wypasny :)

rowr: no jak dla mnie z anatomią i proporcjami tu jest bardzo fajnie

Noga z pamięci, wiec bledow pewnie masa. Mam w zwiazku z tym prosbe do ministerstwa edukacji o nieumieszczanie tej pracy w podrecznikach dla klas 1-8.

355-noga.jpg

Napisano

tuż po tym, jak zobaczyłem moje zdjęcie roentgenowskie z zawalonymi zatokami

leander: wszyscy Cie uwielbiają lol :D niedługo zaczną płacić za każdego Twojego speeda;)

Napisano

dzieki chlopaki ;)

taki speed na przedniot "technika" poznajcie Neandertala ktory wymyslil "kapusniaczka" :D

neandertalcopy5si.jpg

Napisano

ech... chyba trace forme :/ Mialbyc wideotutek, ale wyszedl z tego jeden wielki... nic nie wyszlo :] Pozatym obrazek bardzo niskich lotow IMO.

kicz1mq.jpg

Napisano

Leander- b&w bardziej mi sie podoba. co do samej nogi niewypowiem sie bo az tak anatomi jeszcze nie poznalem:)

rowr- bardziej stanowcze cienie i obrazek wygladalby lepiej:)

misiekhc- cos jej sie z nosem stalo no i taka jakas niewyspana;) za to kolory bardzo mi sie podobaja;) choc znowuz jej szata wyszla za plaska;) ale pewnie o tym wiesz.

mkaszpir- takie proste a takie mile dla oka;)

a teraz cos odemnie:

i stalo sie. ptasia grypa w polsce. dobrze ze mamy takie h5n1securitysoldiers;D:D

czyli w skrocie:

uwazaj ziomek na labedzia...

h5n19il.jpg

Napisano

oo deus fajne kolorki w tym sppedku :) wogole wyrabiasz sie kosmicznie ostatnio :)

leander fajny ten gnat "leander44" hehe :)

eol ciekwy klimat i kolorystyka z tm samolocikiem

snake! - konkretny ten pikczer, powala szczezemowiac :|:)

ja tez wewlam 20 minutowe wypociny myszka w szopie, takie jakies piekielne klimaty za mna chodza :D 666 ;)

tam_jest.jpg

Napisano

slizgi- jak na 20minutowa przygode z myszka to naprawde cool:D:D

a ja dalej pania w masce;) cobysie ptasia grypa niezaraziala:)

ps. wiem ze z ciala zabardzo babki nieprzypomina no moze poca (.)Y(.) :D a moze to transwestyta hmmmm...??;]

futuresmall0nf.jpg

Napisano

widze że niektórzy się rozkręcają a mi brak coś ostatnio chęci do wszystkiego :/

tak poza tym...

leander fajne nóżki :)

a tu moje "Coś" :p

qyh98x.jpg

Napisano

Dawno mnie tu nie było, przez ten czas golem mi sie urodził :P

golem8xu.jpg

Napisano

Takie cos wczoraj mi sie zaczelo skrobac, lecz niestety musialem przerwac, bo wykład sie skończył :P

Podtuszowane leciusienko w PS...

sammael_at: w jaki sposob robi sie takie fajne grafiki ?! Korzystasz z jakis dodatkowych plu-inów w photoshopie czy cos w tym stylu ?!

leander: ja nie wierze, ze nie przyjeli Cie na ASP... a nie chciales sprobowac gdzies indziej ?! jakas architektura, cy cuś...

No i wszystkiego dobrego dla wszystkich kobit :)

Napisano

gendzior: nie wiem co to, ale intrygujace :) Z tymi studiami to pewnie jeszcze bede myslal. Poki co jestem na fotografii rocznej.

mayk: fajne, monumentalne

Dorzucam sie na szybko do klanu bialych twarzy

356-king.jpg

Napisano
s4vn.th.jpg niezle dajecie:D gedzior fajne to to:D leander zabijasz:) a ja dam neskonczonego gnuśnika
Napisano

mam videotutorial do tego obrazka. Zajmuje on jednak 1gb :/ Jesli ktos potrafi mnie poinstruowac jak mam skompresowac ten film na jakies 100mb, to niech sie odezwie via gg 3003807 :]

calkowity czas: 45minut :D

videotutorial3tf.jpg

Napisano

Deus- mam nadzieje ze ktos ci pomoze bo rysunek fajny

takie coś :| jakby co to, to coś stoi tyłem;p

untitled1copy7lc.jpg

Napisano

Deus, uzywasz tych pedzli, uzywasz, ale strasznie nieswiadomie i na czuja. Wszystkie obrazki takie same, a gdzie nie da sie poodwracac uwagi pedzlami, tam juz sobie nie radzisz.

Plasko wyszedl ten las.

Napisano

gedzior: podziwiam, ja nigdy nie mam cierpliwosci by poprowadzic taka wielka mase rownoleglych kresek, :))) za duzo roboty wiec bazgram jak leci ;_)

mw4d: EKSTRA! :D normalnie czuje respekt :-)

leander: ladne, ty uzywasz psa czy paintera? :-) bo wyglada inaczej niz ps, ale paintera nigdy nie uzywalem :)

deus: racja, ten las wyszedl plaski bardzo, ale nie przejmuj sie ;)))

a tutaj moj pierwszy w zyciu krajobraz, ;))) tzn jesli mozna to tak nazwac, bo mnie natchnelo po pierwszym pomaranczowym zachodzie slonca z mojego okna ;)))

uklad drzewa dla treningu odgapialem z jakiejs fotki, bo sie nie znam na tym :)

widoczek3pc.jpg

Napisano

total wypasne pracki...

Ehh nie lubie tu zaglądac, zawsze dola lapie ;(

taki nabazgrany kot

Napisano

Przeglądanie tego wątku może czasem wprawić w kompleksy... ;)

Taki 20-sto minutowy speed na 8 marca:

Napisano

odd, super koncepty.

postanowilem uciec od roboty, choc na chwile. no i wyszlo takie cos dla relaksu.

koniuch garbonosy i jego przemily pan:

02_horseback.jpg

nieco wieksza wersja jakby ktos reflektowal, jest tez nieco ciemniejsza. mala wersje rozjasnilem bo na monitorach crt to czarna plama jest:

http://kengi.robal.net/big/02_horseback_big.jpg

.

Napisano

mw4d - fajne te balony!

kengi - rewelacja! (no i te dramatyczne, "przekrwione" kolory)

a ja dziś skromnie takie coś z głowy:

[/url]port3nw.jpg

Napisano

razor: dzięki men :)

mw4d: dobre te baloniasy

WWWoj: dajesz dajesz, fajne masz pomysly

kengi: no baja i wogóle klimacior

Belus: wyśmienity spid , zwłaszcza daszki z 1 pociągnięcia pędzla

przerobilem jakis stary szkic:

pst2ec.jpg

Napisano

kengi: klimatyczny konik

Łukasz Jaskólski: wypas widzialem tu juz jakis twoj help jak robisz takie wypasy, ale i tak nie moge tego pojąc ehh

Taki gryzmol gryzmolinski :)

Edit: i jeszcze bitwa

Napisano

heh no wymiatacie panowie...

kengi- BOMBA, super klimat

Łukasz Jaskólski- ekstra ale cos mi glowa nie pasi , IMO dziwnie wygieta (ale moze mi sie zdaje :))

wrzucam takiego mojego marnego speedzika z przed 4 miechow ;) nie pamietam ile mi czasu zajelo ;)

gozillasmall3gd.jpg

Napisano

kengi fajna postać :)

Łukasz J. to samo ;)

WWWoj którego pentagrama używasz ?? ( ja QuadPena i narazie nie narzekam :p)

a oto wizard ktory poczatkowo mial byc wampirem xD

r2j955.jpg

Napisano

tRADEmARK:fajny czarodziejo wampir mi przypomina tez troche chinskiego mistrza :D uzywam xxl pentagram wiecej o nim nie wiem:)

grim666: hehe dobre

koncepcja demona

Napisano

dawno nie zagladalem na forum

ale ostatnio mialem chwilke i namazalem ulubiony temat :]

ps. niezle sobie widze poczynacie.. trzeba sie bedzie wziac do roboty ;)

caterpillar.jpg

rhino.jpg

Napisano

heh wow super extra +

Tiger1313: uwielbiam takie klimaty :) tylko mogłby miec więcej mieczy bo teraz to jakis taki bezbronny sie wydaje :D