Napisano 19 Marzec 201014 l fajne rzeczy tutaj to też wrzucę. Trochę podciągnałem speeda z TSP. Od dawna nie pracowałem bez custom brushy, w ramach odzwyczajania się.
Napisano 21 Marzec 201014 l cos ten watek umiera chyba. Edytowane 22 Marzec 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 24 Marzec 201014 l Leszek spokojnie nie umiera po prostu sie przezedzil ;) Odemnie taki robot, oblakany robot byl taki temat w tsp. Ten by sie nadawal. Chyba pociagne go dalej w teczce, dol zarowno walorowo jak i designersko do totalnego remontu.
Napisano 24 Marzec 201014 l Racja, trzeba pogonić ten wątek :) Też się harmony pobawiłem - oraz gimpem. Po pokolorowaniu trochę zmieniło charakter...
Napisano 5 Kwiecień 201014 l takie inspirowane mullinsem Edytowane 5 Kwiecień 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 8 Kwiecień 201014 l sebel: ladnie.ta sikorka jest luks...w pierwszym sie pproporcje sypia.ale trzy ma poziom.,
Napisano 10 Kwiecień 201014 l uriel nie maluj na bialym tle..ciezko jest wyczuc bryle tak malujac. kolorki slitasne :)
Napisano 10 Kwiecień 201014 l masz rację Leszku tak dla odmiany teraz wyszedłem od czerni Edytowane 10 Kwiecień 201014 l przez Uriel
Napisano 14 Kwiecień 201014 l Dzięki Leszku :}, proporcje w pierwszym się sypią bo za bardzo mnie poniosło i za mało się zastanawiałem nad tym co rysuję ;p. Strasznie podoba mnie się ziarnistość/tekstura w twoich pracach, szczególnie w poście #10135 Jak to uzyskujesz? Brushe? Filtry? Serio - Super pomysł ! twi - teksturki - MNIAM ! Uriel - Ostatnia praca aż się prosi aby pociągnąć ją dalej ;) wczorajsze bazgranie: Edytowane 14 Kwiecień 201014 l przez sebel
Napisano 14 Kwiecień 201014 l Wow Sebel, mega ten robocik. Czy ten pędzel jest w standardowym zestawie Ps'a ?
Napisano 14 Kwiecień 201014 l sebel : ziarno uzyskuje dzieki roznym texturom no i daje tez filtry wyostrzenie+grain ten drugi zapodal cpt.o Joel : nom, fajnie sie te bliki ukladaja....tylko troche blado ciagle ;) takie o zeby zapostowac.:
Napisano 14 Kwiecień 201014 l Ja leszek_lenia, zmotywowałeś mnie do próby ;p. Nie wiem jak to wyszło, ale może tak lepiej?
Napisano 15 Kwiecień 201014 l Joel : no lepiej lepiej. ale chodzilo mi tez o lepsze rozbicie na plaszczyzny..plany. troche za bardzo wszystko z jednego pedzla...tak mnie sie zdaje ;) a tu kolejny bezsens.po to zeby text byl z obrazkiem.