Napisano 3 Wrzesień 200519 l Tiger ten "speed" jest technicznie doskonalszy od Twojej ostatniej pracy "Lot przez miasto" (którą uwielbiam). Tutaj uchwyciłeś to coś czego nie da się zdefiniować a co nie daje zapomnieć o tej pracy. Sensacyjna głębia!
Napisano 3 Wrzesień 200519 l Tiger -> zwalasz z nog !! Niesamowity klimat...pracka pewnie wyladuje na pulpicie :)
Napisano 4 Wrzesień 200519 l Witam wszystkich speed painterow... postanawiam od dzisiaj dolaczyc do waszego grona... Ponizej parcka ktora zajela mi cenne pol godziny mojego zycia :)... chcialem nabazgrac cos z wygladu smiesznego... cos innego
Napisano 4 Wrzesień 200519 l hmm wiem ze może jestem śmieszny ale co tam :P http://flashcards.territory.ru/vec/v.php?i=029475
Napisano 4 Wrzesień 200519 l rekomendacja dla tego pana :P weedlog - mozesz dokladnie napisac jakie techniki i brushe ?
Napisano 4 Wrzesień 200519 l tiger --- oboze ;X żenująco wysoki poziom!!! :D weedlog -- bardzo ciekawe! :)
Napisano 4 Wrzesień 200519 l .............. ps.czy kiedys nie istniala przypadkiem zasada "paint to post" ? edit. zalaczam mniejsza wersje bo webpark przekroczyl limit transferu :\
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Wedlog : kurczakos ... no no no ... superancko ! Misiekhc : super klimat Tiger : Żenada :P ehehehe
Napisano 5 Wrzesień 200519 l pięknie niektóre speedy wyglądają. może by tak zrobić specjalną galerie z najlepszymi pracami z tego wątku?!
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Deus, co do brushy to używałem podstawowych z Paintera (nieznacznie zmodyfikowanych). Te brudy uzyskałem jakimiś różnymi, których nie pamiętam, właśnie opracowuję jakiś zestaw :]
Napisano 5 Wrzesień 200519 l no i kojeny olej na tekturce ten juz troszke szybszy okolo 2 godzinek pracy:-) pozdro misiekhc-wypasior weedlog-fajnie fajnie Marduk-fajne kolory podoba mi sie fajna pracka pod olej szpachla Tiger1313-zajefajna wyszla Ci przestrzen wypasior
Napisano 6 Wrzesień 200519 l o, misiekhc, zajebisty klimat, choc najbardziej mi sie podoba tlo :-) ten kosmonauta troszke mniej, ale tlo jest wypasiaste ;> odd, fajne, wygladaja jak obrazki z Magica ;) zwlaszca ta piersza :P
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Lukasz- cos dziwna mordke ma ten kot, krzywy jakis PPK - dziwne kolory, ogolnie nie bardzo mi sie podoba ta twarz, gorsZe od poprzedniej pracy taaadek - kolorystyka nie za bardzo, nie bardzo sie to kupy trzyma... ODD- jedynka nie podoba mi sie (twarz w tle psuje wrazenie), dwojka bardzo fajna Wert - fajnie, tylko ta twarz sprawia dziwne wrazenie, nie czuc odleglosci
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Lukasz, strasznie malo szczegolow w tych Twoich pracach.... wert, co to za pikseloza ?
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Heh ostatnio wrzucałem tutaj pracę trzy dni temu - zapuszczam się ;) Weedlog: Fajny klimat. Misiekhc: Bardzo mi siępodobają te budynki w tle. Ogolnie pracka bardzo fajna.
Napisano 7 Wrzesień 200519 l super jaskinia odd, marduk, weedlog, ppk, misiekhc(tło :D) b.fajnie tiger, no teraz mi sie Twoje prace bardziej podobają :P w koncu jakas kreska i niedomówienia ;) pzdr...
Napisano 7 Wrzesień 200519 l no no...pierwsza "karta" naprawde niezła...szczególnie 2 i 3 postać...fajna zbrojka na 3 :)
Napisano 7 Wrzesień 200519 l Amrun, świetne pracki, klimatem troche przypominają mi grę Vagrant Story -> link pozdrawiam
Napisano 7 Wrzesień 200519 l Amrun, świetne pracki, klimatem troche przypominają mi grę Vagrant Story -> link pozdrawiam Nie mądruj się :P
Napisano 7 Wrzesień 200519 l amrun- sramrun- jak zawsze beznadzieja:p btw, to ty w ogole zarabiasz jakos na tych swoich pracach? BO o wszystkich polskich cyfrowych malarzach twojego pokroju, slychac duzo na jakis cg networks itp, a ciebie znam tylko z max3d. smart- swietnanowa kreske sobie znalazles, bardzo fajne. ok, to ja daje LISA KULĘ! i koncept do gry burzuazja
Napisano 7 Wrzesień 200519 l rekomendację przeż duże "Ę"! :D fajnie wyglądają te obrazki Kolegaalku.kolega lis kula jest bombowy efekty dzisiejszej sesji na Opencanvass z Siegmarem
Napisano 7 Wrzesień 200519 l heheh ... lis mnie zmiazdzyl :D Ze smartem dzis sobie pokanwasiliśmy :P Autoportret :
Napisano 7 Wrzesień 200519 l alku ;] rozwinąłeś się widzę dość znacznie ;] lisek idealny na nowe logo firefoxa ;] w sumie to nie wiem czy nie przerobię go sobie na ikonkę :D
Napisano 8 Wrzesień 200519 l Świetne pracki wymiataczy oraz duże postepy pretendentów. A ja super skromnie przed robotą 10min PS
Napisano 8 Wrzesień 200519 l btw, to ty w ogole zarabiasz jakos na tych swoich pracach? mmmm... ano, kiedys dostalem dyche za nalepke na koszulke :D pzdr...
Napisano 9 Wrzesień 200519 l Witam Ja tu nowy, zeby za pieknie nie bylo ;-) Taki maly nienajnowszy juz speedzik a w ogole to wymiatacie ;-) I jak to ogladam to najpierw mam dola ze ja tak nie umiem, a potem wlaczam PS i kombinuje sam zeby tez tak sie naumiec;-) pozdrawiam Gildor
Napisano 10 Wrzesień 200519 l @Amrun: Ostatnie pracki wymiatają :) No i żeby troszkę zaniżyć poziom: inspiracje: troche Royo, troche bethemask.com :D bez referków... ale to chyba widać